| HRİSTİYAN FORUM
> Nasıl Hıristiyan oldular?
: St. Michael's Church konusu 311 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi. St. Michael's Church Çocukluğumdan beri kendimi boş kağıtlara haç çizerken bulurum, bu benim için Ortodoks bir aileden geldiğimde çok süpriz değildir. Böyle bir aileden gelmeme rağmen bir kez bile bir parçası olmadığımı söylemem gerek. 3 yıl kadar önce yurtdışında yaşamaya başladım. Yurtdışına gitmeden önce bir gece rüyamda kiliseleri kurtarmaya çalıştığımı gördüm. Bu rüya benim için bir dönüm noktasıdır. Çünkü Romanya'nın Cluj şehrinde yaşamaya başladığımda ilk ulaştığım yer şehrin merkezinde bulunan St. Michael's kilisesi oldu bu yüzden. Macarca hiçbir şey anlamasamda kendimi pazar günleri missa ayinlerine katilirken buluyordum. Birgün kilisede ağladığımı farkettim. Dilini bile anlamadığım dua beni ağlatıyordu. Sonrasında Macaristan'a gitmek zorunda kaldım, orada da ilk aradığım şey katolik kilisesi oldu.... St. Michael's Church
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
St. Michael's Church konusu 311 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi.
Çocukluğumdan beri kendimi boş kağıtlara haç çizerken bulurum, bu benim için Ortodoks bir aileden geldiğimde çok süpriz değildir. Böyle bir aileden gelmeme rağmen bir kez bile bir parçası olmadığımı söylemem gerek. 3 yıl kadar önce yurtdışında yaşamaya başladım. Yurtdışına gitmeden önce bir gece rüyamda kiliseleri kurtarmaya çalıştığımı gördüm. Bu rüya benim için bir dönüm noktasıdır. Çünkü Romanya'nın Cluj şehrinde yaşamaya başladığımda ilk ulaştığım yer şehrin merkezinde bulunan St. Michael's kilisesi oldu bu yüzden. Macarca hiçbir şey anlamasamda kendimi pazar günleri missa ayinlerine katilirken buluyordum. Birgün kilisede ağladığımı farkettim. Dilini bile anlamadığım dua beni ağlatıyordu. Sonrasında Macaristan'a gitmek zorunda kaldım, orada da ilk aradığım şey katolik kilisesi oldu. Türkiye'ye döndükten sonra bile Romanya'ya olan iş gezilerimde hala gittiğim ilk yer St. Michael's Kilisesi'dir. Hatta bunun için 300 euro ödediğim zamanlar bile oluyor. Şimdi St. Antuan kilisesi Karizmatikler cemaati ile yürüyorum. Beni aralarına alan pedere ömrümü minnettarım. Gerçekten çok mutluyum. Rabbim bu huzuru herkese nasip etsin...
Anchiskhati Church Choir Gurcu folk muzigidir. Bir kilise korosu.
cok hos sarkilari vardir.
lile
Vitsbil-Matsbil
ve Chkim Chonguri favorilerimdir
http://www.alazani.ge/folk-ensamble-Anchiskhati-Choir-Songs-folk-songs-ans92.html?georgian-folklore
buradan dinleyebilirsiniz sarkilari
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil