Tanıklığım

Tanıklığım hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Tanıklığım konusu 1585 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Galadriel tarafından gönderildi. Tanıklığım Nasıl geldim sana ya Rab! Neredeydim, şimdi neredeyim. O kadar çok günah işledim ki, hangi birisini anlatsam şaşırıyorum. Kendimi bildim bileli günah işledim, kendimi bildim bileli senin iradene karşı geldim. Ne toptan iyiydim, ne de toptan kötü; ama iblis beni ele geçirdi. Sana gelene dek Yüce Tanrı, sefih bir hayat yaşadım. Her türlü pisliğe bulaştım. Uyuşturucu, sigara, alkol, seks. Çocukluğumdan beri sana karşı biriktirdiğim gazap, beni içinden çıkamadığım bir duruma götürdü. Hastalandım. Aklım yarıldı. İntihar ettim, beni kurtardın. Gazabını gördüm. Ağır hastaydım. Şizofrendim. Türlü türlü sanrılar gördüm, içinden çıkılmaz bir durumdaydım. Alay konusu oldum. Arkadaşlarım yanımda durmaya çalıştılar izin vermedim. Gururum beni bir megalomanyak haline getirdi. Sen beni kendi planın... Tanıklığım

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Tanıklığım konusu 1585 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Galadriel tarafından gönderildi.

Tanıklığım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Tanıklığım hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 15:05
Tanıklığım
cgokcek

Nasıl geldim sana ya Rab! Neredeydim, şimdi neredeyim. O kadar çok günah işledim ki, hangi birisini anlatsam şaşırıyorum. Kendimi bildim bileli günah işledim, kendimi bildim bileli senin iradene karşı geldim. Ne toptan iyiydim, ne de toptan kötü; ama iblis beni ele geçirdi. Sana gelene dek Yüce Tanrı, sefih bir hayat yaşadım. Her türlü pisliğe bulaştım. Uyuşturucu, sigara, alkol, seks. Çocukluğumdan beri sana karşı biriktirdiğim gazap, beni içinden çıkamadığım bir duruma götürdü. Hastalandım. Aklım yarıldı. İntihar ettim, beni kurtardın. Gazabını gördüm. Ağır hastaydım. Şizofrendim. Türlü türlü sanrılar gördüm, içinden çıkılmaz bir durumdaydım. Alay konusu oldum. Arkadaşlarım yanımda durmaya çalıştılar izin vermedim. Gururum beni bir megalomanyak haline getirdi. Sen beni kendi planın uyarınca gözledin, bunu biliyorum. Hastaydım, anama babama ve kardeşime el kaldırdım, babamı yumrukladım, kardeşimi boğdum. Seni bana Tolga kardeşim tanıttı. Ona da küfrettim, rahatsız ettim ama o peşimi bırakmadı. Rab sen büyüksün. Okumaya başladım. Senin sonsuz iyiliğin ve merhametin beni güçlü bir tövbeye götürdü. Çağırdın beni ve bu sefer duydum. Daha önce de imanlandığım olmuştu ama zayıftım, gerisin geri cehennemime geri döndüm. İki ay oldu Tanrım ve şimdi sendeyim. Artık hasta değilim. Tamamen kurtuldum. Yeniden doğdum, büyük bir değişim geçirdim ve bu değişim hala devam ediyor. Seni tanımaya başladım Rab, ne kadar büyük ve kudretli olduğunu anlıyorum. Senin yüce Ruh'un bana yol gösteriyor. Annem, Babam, ve kardeşimle ilişkim, ve diğer bütün insanlarla da, değişti. Seni ne kadar övsem azdır, dediğim gibi sen beni ağabeyim, babam, ve arkadaşımsın. Gelişi peygamberlerce haber verilen kurtarıcı sensin. Mesihsin. Artık geri dönüş mümkün değil. Ne ben seni bırakabilirim, ne de sen beni bırakırsın. İliklerime işliyorsun, gözlerimi açtın, kulaklarımı iyileştirdin. Sen yaşıyorsun ve Tanrı'nın Oğlusun. Benim günahlarım için öldün, dirildin, ve tekrar geri geleceksin. Senin krallığını özlüyorum, sana bağlıyım, başım ve öğretmenim sensin. Artık mahvolmam mümkün değil, bir kere kurtarıldım; artık yargılanmıyorum, ölümden yaşama geçtim. Her an yanımdasın; seninle birlikte olmak harika bir şey yüce Tanrım. Çoşuyorum ve seviniyorum, sana şükrediyorum. Lütfettin ve beni kaldırdın; senin hizmetkarınım. Senden başka hiç bir kimseden korkmuyorum Tanrım; senin yanında olmak ve oğlun İsa Mesih'e kavuşmak, O'nu görmek, O'nunla konuşmak istiyorum. Bir zamanlar inatçı ve isyankardım. Sana karşı direndim ama ancak bu kadarmış. Seni ne kadar övsek azdır Ulu Tanrım. Lütfettin ve biricik oğlun Sevgili İsa Mesih'i aramıza gönderdin ya Rab. Biz şimdi senin halkınız, güveniliriz, ve sana yaraşır bir hayat sürmek için gayret ediyoruz. Senin sevgili çocuklarınız yüce İsa. Ruh'unu bu güzel ülkede yaşayan güzel insanların üzerine dök ya Rab, sana ihtiyacımız var. Bu güzel insanların yüreklerine dokun. Sana sadığız. Gerçekten saptık, ayartıldık, kandırıldık. Baban'dan, diri ve yaşayan tek Tanrı'dan uzak düştük. Çeşitli insanların peşinden gidiyoruz, onların insani bilgeliklerini dinliyoruz ve hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Biz biliyoruz ya Rab, bunların hepsi boş. Bu insanları iblisten uzak tut ya Rabbi, kandırılmalarına izin verme. Sağlam kaya sensin. Sana tutunuyoruz. Sarsılmıyoruz, savrulmuyoruz. Kurtuluşu ve huzuru sende bulduk. Tek kurtarıcı sensin İsa Mesih, buna tanıklık ediyoruz. Senin yolunda yürümek ne güzel. Sen Tanrı'sın. Sana tapıyoruz, senin adını yüceltiyoruz. Sen bize dayanma gücü ver. Tehditler alıyoruz, affediyoruz, öğrettiğin gibi kötülüğe karşı direnmiyoruz. Bizi sen yola getirdin; çağırdın, hayatımıza yavaşça girdin. Sen alçakgönüllüsün, yumuşak huylusun; izin ver takipçilerin olarak git gide sana benzeyelim. Yüzümüze bakan, bizde seni görsün. İman ettik ya Rab, bu dünyanın ışığı sensin. Başka tanrı tanımıyoruz. Sen bize her gün olanca doluluğunla, sahip olduğun Ruh'la öğretiyorsun. Lanet olsun Müjde'yi saptıranlara. Onlar da şeytan hakim, ve onlar iblisin çocukları. Bu güzel ülkenin iblisin egemenliğine girmesine izin verme. Beni duyduğunu biliyorum Yüce Tanrı. Bütün güvenimiz sanadır. Dediğin her şey doğru sevgili Mesih. Sen bizleri bizim kendimizi bildiğimizden daha iyi biliyorsun. Sen yaşayan Tanrı'sın. Aramızda sen varsın. Gerçek, yol, ve yaşam sensin. Arzularımız dindi ya Rab; benliğimizle hareket etmiyoruz, içimizde yaşayan sensin. Biz seninle birlikte varoluyoruz. Büyüksün Tanrım. Yaşıyorsun. Huzurundan çekiliyorum. İsa Mesih'in adıyla. Amin.

Tanıklığım

Tanıklığım

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tanıklığım

Tanıklığım hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 16:01
Tanıklığım
Galadriel

Üyelik adınız biraz yanlış olmuş,Biz Mesih'in kölesi değiliz hayır hiçte değiliz sizde değisiniz biz onun parçalarıyız oğularıyız kızlarıyız...Ve Tanrı'dan korkmayın aksine sevin çünkü onu sevmek kadar güzeli yoktur.Ondan korkma onu sev,onu tüm yalancı İlahlardan ayıran önemli özelliklerinden biri SEVGİdir.
Esen kalın

Tanıklığım

Tanıklığım

Tanıklığım hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 19:43
Tanıklığım
cgokcek

Tabii ki özgürüz. Yalnız İncil'de, şimdi bulamadım, şöyle bir ayet var. Tam olarak olmasa da şöyle idi: Eğer Mesih'e köle olarak gelmişsen özgür kılınacaksın, özgür olarak gelmişsen Mesih'in kölesi olacaksın.

Tanıklığım

Tanıklığım

Tanıklığım hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 19:44
Tanıklığım
cgokcek

Çünkü Rab'bin çağrısını aldığı zaman köle olan kimse, şimdi Rab'bin özgürüdür. Özgürken çağrılan kişi de Mesih'in kölesidir. 1. Korintliler 7:22

Tanıklığım

Tanıklığım

Tanıklığım hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-02-09, 19:50
Tanıklığım
cgokcek

Sana katılıyorum Galadriel. İsmimi nasıl değiştirebilirim?

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:İstediğiniz kullanıcı adını bize email ile gönderiniz.

Tanıklığım

Tanıklığım

Tanıklığım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih