Arşiv Sayfa 2 / Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Nasıl Hıristiyan oldular? : Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! - Sayfa 2 konusu 1220 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Tahribat tarafından gönderildi. Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! Rab'bin Esenliği Üzerinizde Olsun. Herkese Merhaba Ben Özgür, 18 Yaşındayım Diyarbakır'da Oturuyorum. Rab'be Geldikten ve Yaşadığım Birçok Şeyden Sonra Tanıklık Yazma Vaktinin Geldiğini Düşündüm. Rab İle Tanışmam Hiç Anlamadığım Bir Şekilde Oldu Ve Hamdolsun Rab'be Yaşamımı Ona Teslim Ettim Ve O Beni Yönetiyor. Her İnsan da Olduğu Gibi Banada Din Seçme Hakkı Tanınmadı Ve İstemeden de Olsa Müslüman Bir Aile de Dünya'ya Geldim ama Bu Benim Hiçbir Zaman Müslüman Olduğum Anlamına Gelmedi. Yaklaşık 15-16 Yıl Dinsiz Bir İnsan Olarak Yaşadım Müslümanlığı Hiç Bir Zaman Benimsemedim. Hayatımın Dönüm Noktası Olan O Gün .. Mart Ayının İlk Haftası, Herzaman Olduğu Gibi Gece Uyumak İçin Yatağıma Gitmiştim Nerden Bilebilirdim ki Sabah Uyandığım Zaman Hayatım Tamamen Değişecek.. Gözlerimi Açtığımda... Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be!

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! konusu 1220 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Tahribat tarafından gönderildi.

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-02-09, 23:05
Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be!
vesper

Cesaretinden dolayı seni kutlarım kardeşim ben hala açıklayabilmiş değilim:( Sadece bir arkadaşım biliyor ama yakında diğerlerine de söyleyeceğim. Aslında anne babam bir şey demez ama çevremdeki diğer insanlar daha geçenlerde bazı şeylere inanmadığımı söyleyince Peygamberin kim Kitabın ne dedi biri. Hiçbirini cevaplayamadım Hz. Muhammed Kur'an demek istemiyordum çünkü. Çok büyük bir cesaret göstermişsin. Açık açık söyleyemeyip evde İncil bırakaman güzel olmuş. Ben de bu yolu deneyeceğim. Yavaş yavaş olacak her şey Tanrı'nın izniyle umarım senin gibi başarılı çıkarım.

Sevgilerle...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİSA:''YOL YAŞAM VE GERÇEK BENİM, BENİM ARACILIĞIM OLMADAN KİMSE BABA'YA GİDEMEZ.''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be!

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-02-09, 03:21
Tahribat

vesper
Cesaretinden dolayı seni kutlarım kardeşim ben hala açıklayabilmiş değilim:( Sadece bir arkadaşım biliyor ama yakında diğerlerine de söyleyeceğim. Aslında anne babam bir şey demez ama çevremdeki diğer insanlar daha geçenlerde bazı şeylere inanmadığımı söyleyince Peygamberin kim Kitabın ne dedi biri. Hiçbirini cevaplayamadım Hz. Muhammed Kur'an demek istemiyordum çünkü. Çok büyük bir cesaret göstermişsin. Açık açık söyleyemeyip evde İncil bırakaman güzel olmuş. Ben de bu yolu deneyeceğim. Yavaş yavaş olacak her şey Tanrı'nın izniyle umarım senin gibi başarılı çıkarım.

Sevgilerle...

Amin Kardeşim Umarım Sende Çok Güzel Bir Şekilde Rab'de Olan Sevginle Bu Yükün Altından Kalkarsın ama İnan Bana Herşeyden Önce Rab'be Sığın Çünkü Ben Bu Olayların Olduğu Gece Bile Ağlayarak Rab'den Yardım İstedim Bilirsin İnsanlar Zor Anlarında İnançlarını Unutup Sadece O Sorunu Nasıl Halledeceğini Düşünürler ama Biz Hristiyanlar'ın En Büyük Artısı Rab'dir ve En Kötü Anımızda Bile Ona Sığınmayı Biliyoruz :) İmmanuel!

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-02-09, 14:33
MR.CAGE

By-Tufan kardeşim.Bu duygularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Hepimizin kendimizce bir inanış hikayemiz var.Hamdolsun ki Rab yüreğimize dokundu ve bizi seçti.Rab sizi bereketlesin,korusun ve gözetsin.

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-03-09, 07:29
Tahribat

MR.CAGE
By-Tufan kardeşim.Bu duygularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Hepimizin kendimizce bir inanış hikayemiz var.Hamdolsun ki Rab yüreğimize dokundu ve bizi seçti.Rab sizi bereketlesin,korusun ve gözetsin.

Amin! İmmanuel

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Yeni Yaşam, Hamdolsun Rab'be! konusuna benzer konular;

RAB'BE MEKTUPLAR Merhaba sevgili dostlarım.Burada bugün farklı bir konu açmak istiyorum.Rabbimiz Mesih İsa herzaman yanımızdadır.Ve söylediklerimizi,ona olan övgülerimizi her daim duyar ve hoşnut olur.Bugün kutsal olan için hepimiz bir mektup yazalım.Onun kutsal ruhunu övgülerimizle coşturalım..Ben de şimdi Mesih için yazdığım mektubu sizlerle paylaşmak istiyorum.Lütfen siz Rabbin seçtikleri.. Bana katılın. Selam Olsun Sana ey Kutsallar Kutsalı Sana olan sevgimi hiçbir kelimeye sığdıramam.Mutlak ve diri olana bağlandıysan birkere,kelimelerden taşar Sonsuzluğa ulaşır... Bu sonsuz yolculukta açmalısın kalbini Yüce İsa'ya. Ümitlerini bağlarsan eğer Mesih'e yıldıramaz seni bu Dünya. Bağlanmazsın geçici sevgilere,illizyonlara.. Hakikati ararsan eğer,açılır sana tüm kapılar.Kapının ardında bir el...

rab'be hizmet etmek sevgili kardeşlerim, rab'be hizmetimi sunmak istiyorum. nasıl bir hristiyan din adamı olabileceğimi öğretebilir misiniz? pastörümle bu konuyu görüşüceğim ayrıca. eğer reddedilirsem kilisenin kapısından ayrılmamayı düşünüyorum. rab'be övgüler olsun amin

Mesih'te Yeni Yaşam Mesih'te Yeni Yaşam Kol.3: 1 Mesih'le birlikte dirildiğinize göre, gökteki değerlerin ardından gidin. Mesih orada, Tanrı'nın sağında oturuyor. Kol.3: 2 Yeryüzündeki değil, gökteki değerleri düşünün. Kol.3: 3 Çünkü siz öldünüz, yaşamınız Mesih'le birlikte Tanrı'da saklıdır. Kol.3: 4 Yaşamınız olan Mesih göründüğü zaman, siz de O'nunla birlikte yücelmiş olarak görüneceksiniz. Kol.3: 5 Bu nedenle bedenin dünyasal eğilimlerini fuhşu, pisliği, şehveti, kötü arzuları ve putperestlikle eş olan açgözlülüğü öldürün. Kol.3: 6 Bunlar yüzünden Tanrı'nın gazabı söz dinlemeyenlerin üzerine geliyor.

İyi İşler > Yeni Yaşam Bu bölüm hakkındaki bilgileri Yeni Yaşam bölümünde bulabilirsiniz. Bu bölümdeki konular YENİ YAŞAM bölümüne kaydırılmıştır.

Hamdolsun rabbe Degerli kardeşler yaklasik 25 gün önce internette gezinirken hristiyanforum ile tanıştım ve rememberme28 isimle buraya kayit oldum aslinda ilk bunun bir nedeni yoktu. Foruma girdigim ilk günümün 18 saati sürekli okuyarak gecti belki yönetici olan kardeslerin dikkatini cekmistir. İçimden gelen ses bana okumam icin beni teşvik ediyordu. Aslinda kendi icimde bir kargaşa yaşanıyordu. Daha sonra internet üzerinden incili okumaya ve rabbin bizler icin hayatini verdiginde dahi Baba, dedi, affet onları, çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar. O an aslinda bende bir çok deşişim olmuş ve bu sözler yüregimde yankilanmişti. Okumaya devam ettim günlerce. İman etmiştim yüregimde isanin bizler için fedakarligi kimi zaman içimde büyük duygu seline dönüşüyordu. Sürekli düşünüyor onun yasamını daha çok...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih