Siz Noel'i nasil kutluyorsunuz?
6.442 Noel Sevgili Hristiyan karde$lerim,
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Formumuza dünyanin dört kö$esinden katilan arkada$larimiz var. Her ülke ve her mesep Noel’ i ba$ka bir $ekide kutlamaktadir....
Eski Takvime Göre Noel Yortusu
1.399 Noel MUTLU NOELLER!
Eski Takvimi kullanan Ortodoks Kiliseleri, ay takvimindeki 13 günlük farktan dolayı Noel Yortusunu 7 Ocak'ta kutluyorlar. Tüm bu kardeşlerimizin yortusunu kutlarım. Forumda da eski takvimi kullanan Ortodoks kardeşlerim vardır...
İsa Mesih'in Doğumu Noel ve Anlamı
810 Noel KURTARICI MESİH
KURTARICI MESİH”İN DOĞUMU VE ANLAMI
Yine yeni bir yıl başlıyor... Herkesde bir yenilenme telaşı...Beynimizde dönen birbirinden güzel hayaller ve bunları gerçekleştirebilmek için iyi bir başlangıç tarihi... Üstelik tek de değiliz...
NOEL VAAZI
314 Noel NOEL VAAZI
Sevgili dostlarım, bugün yaklaşık 2000 yıldan beri ve her sene olduğu gibi, rabbimizin ve kurtarıcımızın noel bayramını kutlamaktayız.
Kurtarıcımız, bizlere pahası biçilmeyen bir hediye armağan etti, tek oğlunu bizlerin kurtuluşu için...
Noel Ayini 'ne herkes katılabiliyor mu?
522 Noel Noel kutlaması ve ayini Hristiyan olmayanlara da açık mı?Yoksa sadece Hristiyanlar mı katılıyor?Noel ayini sırasında okunan dualar belirli bir bölümden mi seçiliyor,yoksa bunu ruhani mi belirliyor?TŞK...
NOEL KUTLAMASI
557 Noel Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlarıma yaklaşan Noel sebebiyle mesaj yollamak istiyorum. Noel'inizi kutlarım demek yeterli midir acaba? Yoksa daha çok kullandığınız bir tabir var mı? Bunu belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler,
Noel ile ilgili her şey
2.045 Noel Sevgili kardesler bildiginz üzere Rabbimizin dogum günü yaklasıyor.Fakat ben sadece bunu biliyorum :) noelle ilgli herseyi ögrenmek istiyorum;
Ne zaman kutlanır ?
Noel arefesi ne zaman olur ?
Nasıl kutlanır ?
Hangi dualar okunur ?
Kutsal...
Evinde veya kilisesinde Kutsal Doğum sahnesini kuran var mı?
1.197 Noel Biliyorsunuz ki,Advent dönemine girmiş bulunuyoruz.Noel öncesi dönemde çoğu kilise ve imanlılar Kutsal Doğum sahnesinin mini bir maketini kurmaktadırlar.
Hatta ülkemizde de birkaç sene önce çok büyük bir süpermarkette Fransadan ithal Kutsal Doğum...
Noel'i kutlamak yanlış mıdır?
1.317 Noel bir süredir hristiyan inancını araştırmaktayım.incil i okudum.bir başka hristiyan forumda protestan bir kişi noel kutlamalarının yanlış olduğundan bahsetmekteydi.protestan görüşe göre noel paskalya kutlamaları doğrumudur.ya da kutsal kitapta bu...
Noel Bayramı'na Hazırlık Dönemi
805 Noel Noel (Kutsal Doğuş) Bayramı'na Hazırlık Dönemi bugün itibariyle başladı. Bu dönem içerisinde, Rabbimiz ve Kurtarıcımız İsa Mesih'in Bakire Meryem'den doğarak beden alışı ve Kutsal Doğuş Bayramı'na kadar Yüceler Yücesi'nin Oğlu olan ve bizler için...
Yılbaşı ve Noel mi;Mevlit veya Kutlu Dogum Haftası mı?
2.940 Noel <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#c0c0c0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD>riza.zelyut@aksam.com.tr
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#c0c0c0 cellSpacing=3...