|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ |
|
Rab'be hizmet Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel: / 5/6
Tamamlandı: / 6/6 |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
Nasıl Hıristiyan Olunur? | ![]() Hristiyan Arkadaşlık Grubu |
![]() Facebook Fan |
![]() Twitter Profile |
![]() incil .biz |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
Hristiyan üyeler: Noel için bize müzik, video, resim, fikir gönderin.. Hristiyan üyeler: Noel için bize müzik, video, resim, fikir gönderin.. konusunun #1. mesajı. ID372662
|
|
|
|
|
|
|
Klasik müzik sevenler için bir öneri yapabilirim. Ave Maria Beethoven dinleyebilirsiniz. Bu parçayı ekleyebilmek için gereken bağlantı yada düğmeyi bulamadım. Eserin sözlerini aşağıya yazıyorum ama Türkçe çevirisini ben yaptım, İngilizcem pek iyi değildir bu nedenle eğer bir yanlışlık varsa moderatörler inceleyip çıkartsınlar lütfen. ave maria, gratia plena dominus tecum benedicta tu in mulieribus et benedictus fructus ventris tui, jesus. sancta maria, mater dei ora pro nobis peccatoribus nunc, et in hora mortis nostrae. amen. hail mary, full of grace the lord is with thee. blessed art thou among women and blessed is the fruit of thy womb, jesus. holy mary, mother of god pray for us sinners now, and at the hour of our death. Amen. Selam Maria, Lütuf dolu olan... Selam lütuf dolu olan Maria. Tanrı senile. Sen kadınlar arasında kutsanmış olansın. Ve Jesus senin rahminin kutsanmış meyvesidir. Kutsal Maria... Tanrı validesi. Günahlarımız için dua et. Şimdi, ve ölüm anımızda. Amen. Hristiyan üyeler: Noel için bize müzik, video, resim, fikir gönderin.. konusunun #2. mesajı. ID372668
|
|
|
|
|
|
|
Hristiyan üyeler: Noel için bize müzik, video, resim, fikir gönderin.. konusunun #3. mesajı. ID372731
|
|
|
|
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |