HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Uyarınız için teşekkür ederim.
Okumuyor değilim, her görüşü, her dini okurum. Kabalasından, Tasavvufuna, Gnostizminden bütün dinlere, inanışlara kadar.
Yazılarımda birbirleriyle çeşilen bir durum göremedim.
Mesihleşmekten bahsettim, Ruhülkudüs'ün yerine geçeceğiz demedim; elbetteki Allah Babamızın Ruhu'nun yerine geçmeyeceğiz! İman aşkı (Ruhülkudüs) ile dolu olaraktan Mesihleşeceğiz!
Mesih, içinizdeki ışığı söndürmeyin der ve ruhsa yoksul olun der... Bunu sürekli hale getirmek demek zaten her andan zevk almak demektir yani hayatı yaşamak. Zaten bu Mesihleşme kapılarını açacaktır.
Rabbi Mesih'in sözlerini az okumak ama tam, sindirerek okumak gerekir, çok okuyup sürekli tekrarlamak yerine çünkü Mesih bana sürekli Rabbi, Rabbi diyen kurtulmayacak diyor. Sürekli tekrarlamanın manası yok, anlamanın ve yaşamanın manası var. Sadece iman değil, iman ve işler yan yana ilerler!
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler