Tanrı'nın çocuğusam..

Tanrı'nın çocuğusam.. :  Tanrı'nın çocuğusam.. | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oğulluk

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Tanrı'nın çocuğusam.. sayfasını paylaşmak için adres:

Tanrı'nın çocuğusam..

Tanrı'nın çocuğusam..
ceren

Tanrı'nın çocuğusam..

Tanrının çocuğuysam bunu kanıtlamalıyım.Ama nasıl bu kadar acizken...Her rüzgarda afallayan imanı kıt biri değilim ama biliyorum ki bana verdiği güçsüz iradeyi sağlamlaştırmak için yapmam gerekenleride hakkıyla yapamıyorum.çaresizim.Kar şına çıktığımda beni kabul etmeyecek mi?Bu en büyük korkum..kimliğimde yazan yüzünden bana sırtını dönerse.atarsa benide inançsızların koruna..Bu en büyük korkum..Titrek gittiğim için evine darılmışsa bana..Bu en büyük korkum..Tanrım beni affet bu hayat benim seçimim değildi..yönelttiğin yola ulaşmam zamanımı aldı..ben kör uyandım..görmem zaman aldı..hala net göremiyorum..belki asla göremeyeceğim.. beni kanayan gözlerimle kabul et..Amen..

Tanrı'nın çocuğusam..

Tanrı'nın çocuğusam..
only god can judge me

Tanrı'nın çocuğusam..

sevgili ceren kardeşim,Ben senin geçtiğin bu durumlardan birçok kez geçtim.Buna ''direkten dönme'' de diyebiliriz.Emin ol,bu sıkıntıları ben de yaşadım yaşıyorum da..İrademizin daha da güçlenebilmesi ve bizlerin Rab'de kalması için,ona sığınmalı onun sözünü okumalı ve ona dua etmeliyiz..Bir çocuğun babası ile,konuşur gibi onla konuşman seni daha da rahatlatacaktır.Ona sığın ve gerisini düşünme..Şeytan'ın oyunları çok çeşitlidir.Bu konuda dikkat et ve Rab'den yardım iste.Hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz..bu konuda da kendine zulüm etme.İmanım kıt diye de kendini üzme..Rab'de daha da çok büyüyebilir ve birçok ruhsal meyve verebilirsin.Tanrı senin yanındadır..dualarım da seninle kardeşim..Rab yardımcın olsun ve bereketlesin amin..

Tanrı'nın çocuğusam..

Tanrı'nın çocuğusam..
Kornelyus

Tanrı'nın çocuğusam..

Alıntı:
İrademizin daha da güçlenebilmesi...
Sevgili Kardeşim;

İznin olursa ifade etmek istediğin noktayı; bizim irademizin küçülmesi ve her an Tanrı'nın iradesinin bizde büyümesi olarak düzeltmek istiyorum. Kendimizi O'nun ellerine teslim etmeli ve benliğimizi önünde hiçe saymalıyız. Bu sayede O'nun bereketlerini yaşayabiliriz.

Esenlikler dilerim.

Tanrı'nın çocuğusam..

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Tanrı'nın çocuğusam.. sayfasını paylaşmak için adres:

Tanrı'nın çocuğusam.. konusuna benzer konular;

tanrı'nın tasviri Hrisityan inanışına göre Tanrı'nın tasviri yapılabilirmi?ve Tanrı özellikle katolik ve ortodox kiliseleride gördüğümüz gibi insan formundamı tasvir edilmektedir?yanlış ise düzeltip yanıt verirseniz sevinirim teşekkürler

Tanrı'nın Yasası-II <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List"...

Tanrı'nın Yasası-I <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List"...

Hayatım için Tanrı'nın iradesini nasıl öğrenebilirim? Kutsal Kitap Tanrı'nın iradesini tanımak hakkında neler öğretiyor? Belli bir durumda Tanrı'nın iradesini bilmek için iki ana şey vardır: (1) Dua ettiğin veya yapmaya planladığın işin Kutsal Kitab'ın yasak etmediği bir şey olduğundan emin olmak. ...

Tanrı'nın Olasılığı Tanrı'nın Olasılığı (Nihai Gerçeği Arayan Basit Bir Hesaplama: Tanrı Var mı?), Dr Stephen D. Unwin, Çev: Nurfer Çelebioğlu-Ali Can Yaman, Yedinci Kapı Yayınları, Nisan 2005. Bu, belki de insanlık tarihinde en çok tartışma yaratan soru....

Tanrı'nın çocuğusam..
Tanrı'nın çocuğusam.. :  Tanrı'nın çocuğusam.. | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oğulluk

Tanrı'nın çocuğusam..

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler