| Tanrı'nın çocuğusam.. |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Tanrının çocuğuysam bunu kanıtlamalıyım.Ama nasıl bu kadar acizken...Her rüzgarda afallayan imanı kıt biri değilim ama biliyorum ki bana verdiği güçsüz iradeyi sağlamlaştırmak için yapmam gerekenleride hakkıyla yapamıyorum.çaresizim.Kar şına çıktığımda beni kabul etmeyecek mi?Bu en büyük korkum..kimliğimde yazan yüzünden bana sırtını dönerse.atarsa benide inançsızların koruna..Bu en büyük korkum..Titrek gittiğim için evine darılmışsa bana..Bu en büyük korkum..Tanrım beni affet bu hayat benim seçimim değildi..yönelttiğin yola ulaşmam zamanımı aldı..ben kör uyandım..görmem zaman aldı..hala net göremiyorum..belki asla göremeyeceğim.. beni kanayan gözlerimle kabul et..Amen.. |
|
|
|
|
|
|
sevgili ceren kardeşim,Ben senin geçtiğin bu durumlardan birçok kez geçtim.Buna ''direkten dönme'' de diyebiliriz.Emin ol,bu sıkıntıları ben de yaşadım yaşıyorum da..İrademizin daha da güçlenebilmesi ve bizlerin Rab'de kalması için,ona sığınmalı onun sözünü okumalı ve ona dua etmeliyiz..Bir çocuğun babası ile,konuşur gibi onla konuşman seni daha da rahatlatacaktır.Ona sığın ve gerisini düşünme..Şeytan'ın oyunları çok çeşitlidir.Bu konuda dikkat et ve Rab'den yardım iste.Hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz..bu konuda da kendine zulüm etme.İmanım kıt diye de kendini üzme..Rab'de daha da çok büyüyebilir ve birçok ruhsal meyve verebilirsin.Tanrı senin yanındadır..dualarım da seninle kardeşim..Rab yardımcın olsun ve bereketlesin amin.. |
|
|
||||
|
||||
İznin olursa ifade etmek istediğin noktayı; bizim irademizin küçülmesi ve her an Tanrı'nın iradesinin bizde büyümesi olarak düzeltmek istiyorum. Kendimizi O'nun ellerine teslim etmeli ve benliğimizi önünde hiçe saymalıyız. Bu sayede O'nun bereketlerini yaşayabiliriz. Esenlikler dilerim. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |