Hristiyan Forum : Ölümcül Günah

Ölümcül Günah

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Şifremi unuttum?

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:gönüllüler6 / gönüllüler7
Tamamlandı:gönüllüler5 / gönüllüler5
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar

Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
facebook
Facebook Fan
Hristiyan Forum
twitter
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

Ölümcül Günah

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Ölümcül Günah

S: Ölümcül yedi günah nedir?
Ölümcül Günah Bir cok insan Tanri'nin affetmiyecegi yedi gunah oldugundan korkarlar. Bu da "olumcul yedi gunah" olarak bilinen listedir. Suleymanin Ozdeyisleri 6:16-19 " RAB`bin nefret ettiği altı şey, İğrendiği yedi şey vardır:(1)Gururlu gözler, (2)Yalancı dil, (3)Suçsuz kanı döken eller, (4)Düzenbaz yürek, (5)Kötülüğe seğirten ayaklar,(6)Yalan soluyan yalancı tanık Ve (7)kardeşler arasında çekişme yaratan kişi." Ancak bazi insanlarin dusundugu "olumcul yedi gunah" bunlar degildir. Bir cok insan "olumcu yedi gunahin ", gurur, kizginlik, acgozluluk, cinsel arzular, kiskanclik, oburluk ve tembellik oldugunu sanmaktadirlar. Bunlarin hepsi suphesiz gunahtir ama Kutsal Kitap'da bunlar hakkinda hic bir zaman "olumcul yedi gunah " diye gecmezler.... (F 1 2)
30-05-10 03:12
4 3.500
S: Kutsal Kitap olumcul ve bagislanabilir gunah hakkinda ogretide bulunmus mudur?
Ölümcül Günah Roman Katolik Kilisesi gunahlari iki katogoriye ayrimaktadir; bagislanabilir gunah ve olumcul olan gunah. Kutsal Kitabin ogrettigine gore gunah konusu Tanri ile olan hayatimizin ve Tanri'yi bilmenin ne anlama geldigini aciklayan en onemli temellerinden biridir. hayat yolunda ilerledikce Kelama gore kendi gunahimiza nasil yanit verecegimizi bilmeliyiz ve insanligin gunahkar dogasi ile gun be gun nasil yasayacagimizi ogrenmeliyiz. Gunahin Kelama gore ne oldugunu anlayamamanin sonucunda gunaha gerekli karsiligi verememek cok vahim sonuclar cikarabilir. Gunahi yanlis anlamak tanimak da kisiyi Tanri ile sonsuza dek ayirabilir. Yuce Tanrimiza ve kurtaricimiz Isa Mesih'e yhamdlar olsun! Tanri'nin kutsal Sozunde Tanri gunahin ne oldugunu ve...
24-10-07 01:52
0 1.013
S: Olumcul gunah nedir?
Ölümcül Günah 1 Yuhanna 5:16 Yeni Ahitte anlasilmasi en zor ayetlerden biridir. "Kardeşinin ölümcül olmayan bir günah işlediğini gören, onun için dua etsin. Duasıyla kardeşine yaşam verecektir. Bu, ölümcül olmayan günah işleyenler içingeçerlidir. Ölümcül günah da vardır, bunun için dua etsin demiyorum. " Sahsen degisik cevirilere, yorumlara baktigimda bu ayeti tam olarak acikliga kavusturabilen bir yazi bulamadim henuz. Ancak bu ayeti Habercilerin Isleri 5: 1-10 ( ayrica 1 Korintler 11:30 ) bolumunde Hananya ve Safira ornegine bakip karsilastirdigimda belki biraz aciklik getirebildim. " Hananya adında bir adam, karısı Safira'nın onayıyla bir mülk sattı, paranın bir kısmını kendine saklayarak gerisini getirip elçilerin buyruğuna verdi....
18-10-07 19:08
0 961

Ölümcül Günah Hakkında
Ölümcül Günah Esenlik Olsun Kardeşlerim, Bu gün formumuzda Günah bölümündeki konuları okurken uzun süredir çözemediğim Ölümcül Günah konusu aklıma geldi. Hatta Candan kardeşimizin bu konu hakkında ki yazısını da okudum ama tam olarak anlayamadım. Ölümcül Günah konusunu soru panosuna konu olarak açıp kardeşlerimin beni aydınlatmasını rica ediyorum. Ölümcül Günah nedir? Ölümcül Günah hakkında kesin bir tanımının olmadığını biliyorum. (F 1 2 3 4 5 6)
03-02-09 12:29
17 2.465
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız