Ölümcül Günah Hakkında konusu
3636 kez okundu,
17 kez cevaplandı. En son mesaj
admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
Ölümcül Günah Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4

03-02-09, 06:21
admin1 Ken Block
|
|
ortodoksmoderator
|
|
|
moderator1
|
http://www.incil.biz/incil-3/tr-mat12.html
|
|
Alıntı:
|
|
İsa ve Beelzebub
20 İsa bundan sonra eve gitti. Yine öyle büyük bir kalabalık toplandı ki, İsa'yla öğrencileri yemek bile yiyemediler.
21 Yakınları bunu duyunca, «Aklını kaçırmış» diyerek O'nu almaya geldiler.
22 Kudüs'ten gelen din bilginleri ise, «Beelzebub O'nun içine girmiş» ve «Cinleri, cinlerin reisinin gücüyle kovuyor» diyorlardı.
23 Bunun üzerine İsa din bilginlerini yanına çağırıp onlara benzetmelerle seslendi. «Şeytan, Şeytan'ı nasıl kovabilir?» dedi.
24 «Bir ülke kendi içinde bölünmüşse, o ülke ayakta kalamaz.
25 Bir ev kendi içinde bölünmüşse, o ev ayakta kalamaz.
26 Şeytan da kendine karşı gelip kendi içinde bölünmüşse, artık ayakta kalamaz; sonu gelmiş demektir.
27 Hiç kimse güçlü adamın evine girip onun malını çalamaz. Ancak önceden o güçlü adamı bağlarsa, onun evini soyabilir.
28>29 Size doğrusunu söyleyeyim, insanların işlediği her günah, ettiği her küfür bağışlanacak, ama Kutsal Ruh'a küfreden asla bağışlanmayacak. Bunu yapan, asla silinmeyecek bir günah işlemiş olur.»
30 İsa bu sözleri, «O'nda kötü ruh var» dedikleri için söyledi.
|
|
Yukardaki bolumun numarasιnda bir sorun var, sanιyorum...
|
Hayır sorun yok, sizin bilgisayarınızda ne gibi bir problem meydana geldi?
Kimi linkler direkt olarak sayfaya, kimileri de direkt olarak ayete doğru yönlendirilmiş durumda
Ölümcül Günah Hakkında
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ölümcül Günah Hakkında

03-02-09, 13:58
ortodoksmoderator
Matta'nιn 12cu bolumunun 20-32 arasιndaki ayetler:
(yoksa baska bir bolumden mi alιntι yapιdι?)
20 Ezilmiş kamışı kırmayacak,
tüten fitili söndürmeyecek,
ve sonunda adaleti zafere ulaştıracak.
21 Uluslar da O'nun adına ümit bağlayacak.»
İsa ve Beelzebub
22 Daha sonra İsa'ya, cine tutsak, kör ve dilsiz biri getirildi. İsa adamı iyileştirdi. Öyle ki, adamın dili çözüldü, gözleri görmeye başladı.
23 Bütün kalabalık şaşırıp kaldı. «Bu, Davut'un Oğlu olabilir mi?» diye soruyorlardı.
24 Ferisiler bunu duyunca, «Bu adam cinleri, ancak cinlerin reisi Beelzebub'un gücüyle kovuyor» dediler.
25 Onların ne düşündüğünü bilen İsa şöyle dedi: «Kendi içinde bölünmüş olan her ülke yıkıma uğrar. Kendi içinde bölünmüş hiçbir kent ya da ev ayakta kalamaz.
26 Eğer Şeytan Şeytan'ı kovarsa, kendi içinde bölünmüş demektir. Bu durumda onun egemenliği nasıl ayakta kalabilir?
27 Eğer ben cinleri Beelzebub'un gücüyle kovuyorsam, sizin adamlarınız cinleri kimin gücüyle kovuyorlar? Sizi bu durumda kendi adamlarınız yargılayacak.
28 Ama ben cinleri Tanrı'nın Ruhuyla kovuyorsam, Tanrı'nın Egemenliği üzerinize gelmiş demektir.
29 «Bir kimse güçlü adamın evine girip onun malını nasıl çalabilir? Ancak önceden o güçlü adamı bağlarsa, onun evini soyabilir.
30 «Benden yana olmayan bana karşıdır. Benimle birlikte toplamayan dağıtıyor demektir.
31 Bunun için size diyorum ki, insanların işlediği her günah, ettiği her küfür bağışlanacak; ama Ruh'a karşı yapılan küfür bağışlanmayacak.
32 İnsanoğlu'na karşı bir söz söyleyen, bağışlanacak; ama Kutsal Ruh'a karşı bir söz söyleyen, ne bu çağda, ne de gelecek çağda bağışlanacaktır.
Ölümcül Günah Hakkında
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ölümcül Günah Hakkında

03-02-09, 14:29
admin1 Ken Block
Pardon, Markos 3. bölümmüş:
http://www.incil.biz/incil-3/tr-mark3.html#20
Çok dikkatlisiniz, ben yanlış vermişim, özür dilerim.
Ölümcül Günah Hakkında
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ölümcül Günah Hakkında
Ölümcül Günah Hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil