Önemli Günler

Hristiyan Forum  > Temel Kavramlar

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

oruç paskalya!?
Önemli Günler - arkadaşlar paskalya kutlamaları ne zamandır kutlama önce 40 gün oruç nasıl tututlur şartları nedir bilgilendirirseniz sevinirim
1.339
Lekesiz Meryem Ana Bayramı
Önemli Günler - kardeşler dun (8 aralık) lekesiz meryem ana bayramıydı.. kilisemde harika ve görkemli bir ayinle kutladık bunu.. ayin çok uzun sürdü eve çok gec döndüm.. bugun de yogun bir koşturmam oldu acıkcası,...
99
Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir?
Önemli Günler - Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir? Bir araştırma konusu hazırlıyorum? Acaba protestanlıktaki özel günler nelerdir, niçin özeldirler ? Ne zamandır? Cvp larınız için şimdiden...
473
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Noel'i kutlamak yanlış mıdır?
Önemli Günler -
-
Alçalış Dönemi (Kül Çarşambası ve Büyük Oruç)
Önemli Günler - http://www.historyswomen.com/images/Jesus-dies-on-cross-prose.jpg Ermeni Kadim Ortodoks (Lusavoriçagan) Kiliselerinde bugün başlamış olan Alçalış Dönemi, Katolik ve Protestan kiliselerinde...
246
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Siz Noel'i nasil kutluyorsunuz?
Önemli Günler -
-
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Noel Bayramı'na Hazırlık Dönemi
Önemli Günler -
-
Paskalya Yortusu
Önemli Günler - Arkadaşlar paskalya bu yıL ne zamana denk geliyor bileniniz varmı???
429
Hristiyan Âlemi'nin 2008 Yılındaki Önemli Günleri
Önemli Günler - 2008 yılında Hristiyanların kutlayacağı tüm bayram ve önemli günlerin belirlenmiş tarihlerini yazar mısınız?
1.082
Pentekost Bayramı (11 Mayıs 2008)
Önemli Günler - http://destiny.kucukresim.com/uploads/pentecost276bb25.jpg Pentekost Bayramı’nda her şeyden önce Rabb’in Kutsal Kilisesi’nin doğum gününü kutluyoruz. Kutsal Ruh geldiğinde imanlıların bir arada...
1.314
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m