| 777maranata |
|
SAyin harami Siz hep böyle alingan misiniz? profilinizde hem mezhepsiz hristiyan yaziyor hem de emekli(zannedersem ögretmensiniz ve zannedersem eski nicki **** olan kisisiniz yanlissam lütfen düzeltiniz).Cevap yazanlarin alay ettiklerini sanmiyorum.Sizin mesajiniz onlarin hosuna gitmemis de degil.Bence ne düsündügünüzü acikca ortaya koyun.Baska insanlar da düsüncelerini aciklasinlar.O zaman böyle yanlis anlasilmalar da olmaz. Son cümleniz de pek şık olmamis. Sevgiler |
| Harâmi |
|
Burada pek şık olmayan bir durum var. Soruları soran benim. Bir sayın üyenin -Sanki Adem ve Havva'nın içinde bulunduğu şartları bilmiyormuşum gibi- müstehzi ifâdeler ile verdiği cevaba karşılık, terbiyemi muhafaza ederek verilen cevabın konu ile alâkası olmadığını belirtmeme rağmen; bir kaç üye 'Aferin. Çok güzel cevaplamışsın' tarzında mesajlar asmış. Bu; ironik ve 'Ağzının payını vermişsin' biçimşinde duruyor. Çünki; soru sahibi 'Uygun cevap değil' derken başkaları takdir hislerini sunuyor. Sizler hoşunuza gitmeyen her mesaja karşı böyle alaycı yaklaşarak 'Cevap' mı vermiş olmaktasınız ? Aslında soruların kendime göre cevapları var. Fakat, en güzel öğrenme, seviyesinde giden münâkaşa ile olur. Bu soruların cevabını bildiğimi zanneden ben, belki de tartışmanın seyrine göre 'Varsa' hâtâmı görecektim. Eğer burada da 'Kanka' muhabbeti her şeyin önünde ise; yazmanın, paylaşmanın bir anlamı da olmayacaktır. |