Ben zaten çok iyiyim ?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah > Orjinal Günah : Ben zaten çok iyiyim ?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
evangelion

Ben zaten çok iyiyim ?

Ben zaten çok iyiyim.
  1. Cennete gitmek için ne kadar iyi olmalısınız? Tanrı kutsaldır ve insanlardan kutsallık arar. Kutsallık temizliktir/saflıktır. Her ne kadar iyi olduğunuzu düşünseniz bile, sadece bir günah sizi Tanrı’nın huzurunda bulunmanızı alıkoyacaktır. Asla yeterli derecede iyi olamazsınız. Bu nedenle İsa’ya ihtiyacınız var.

2. Kutsal Kitap yeterince iyi olan bir kişi bile olmadığını söyler. “Hepsi saptı, Tümü yararsız oldu. İyilik eden yok, tek kişi bile!” (Romalılar 3:12). İyilik sizin değil Tanrı’nın standartlarına göre ölçülür.
  3. Sizin yeterince iyi olduğunuzu söylemek, İsa’nın ölmesine gerek olmadığını söylemektir. Fakat O günahkarları kurtarmak için öldü. Kutsal Kitap, eğer doğruluğumuz kendi iyi işlerimizle gelseydi, o zaman Mesih’in ölmesine gerek kalmayacağı söyler (Galatyalılar 2:21). İsa öldüğüne göre iyi olmak yeterli değildir.
Kaynak: Hristiyan.NET
Yazar: M. Slick

Ben zaten çok iyiyim ?

hristiyanlık
vesper

Ben zaten çok iyiyim ?

Yani İsa bizim eksik yönümüzü mü tamamlıyor. Eksik insan İsa sayesinde mi Tanrı'nın huzuruna çıkacak. Bir de İsa ölürken günahlarımız için öldü deniyor İsa'dan önceki günahlar mı(yani bir antlaşma ve yeni bir başlangıç) yoksa insanlık tarihi boyunca asla yeterli olmayacak insanların günahları mı?

Ben zaten çok iyiyim ?

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Ben zaten çok iyiyim ?

vesper
Yani İsa bizim eksik yönümüzü mü tamamlıyor. Eksik insan İsa sayesinde mi Tanrı'nın huzuruna çıkacak. Bir de İsa ölürken günahlarımız için öldü deniyor İsa'dan önceki günahlar mı(yani bir antlaşma ve yeni bir başlangıç) yoksa insanlık tarihi boyunca asla yeterli olmayacak insanların günahları mı?
Evet Yahşuah (İsa) sayesinde YHVH huzuruna çıkacağız.

Yahşuah (İsa) kendisine iman edenler geçmiş, şimdiki, gelecekteki günahları için ölmüştür.

Ben zaten çok iyiyim ?

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Ben zaten çok iyiyim ?

http://www.hristiyanforum.com/forum/...rin-affi-t1257

Ben zaten çok iyiyim ?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Ben zaten çok iyiyim ? konusuna benzer konular;

şükürler olsun iyiyim kardeşlerim bir saat önce büyük bir motor kazası geçirdim işaret parmagım ve bılegım çıktı sağ bacağımın üzerine basamıyorum.sizlerden biran önce geçmesi için dualarınızı istiyorum.Rabbe şükürler olsun ki kurtuldum inanıyorumki bu boynumdaki hac'ında bir işaretidir.Rab sizlere sağlık ve huzur versın. Amin.

Tanrı’ya zaten inanıyorum ? Tanrı’ya zaten inanıyorum. 0. Yaşamınızı gerçekmiş gibi mi yaşıyorsunuz? Tanrı’ya olan inancınız yaşamızın yönünü etkiliyor mu? Veya hala tamamen kendi istediğiniz gibi mi yaşıyorsunuz? 1. Tanrı’ya inandığınızı söylüyorsanız, o zaman O’nun sizin için istediklerini nasıl bilebiliyorsunuz? O’nunla ilişki içinde misiniz? Doğru hissettiğiniz şeylere mi güveniyorsunuz? 2. Kutsal Kitap, Şeytan’ın da Tanrı’nın varlığına inandığını söyler (Yakup 2:19) ve buna rağmen kurtulmaz. Eğer tüm yaptığınız Tanrı’nın varlığına inanmak ise o zaman sizin onun gideceği sondan hiçbir farkınız olmaz. Tanrı’nın istediği, Tanrı’nın varlığının aklınız ile bilinmesi değil, Tanrı’yı hoşnut eden İsa Mesih’in günahkarlar uğruna ...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah > Orjinal Günah : Ben zaten çok iyiyim ?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler