| Güzel Ortodoks Manastır fotoğrafları |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
Benim resim albümümden de Ortodoks Manastırları resimlerine ulaşabilirsiniz: http://www.hristiyanforum.com/forum/album.php?u=28341 |
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
Ellerinize sağlık gerçekten cok beğendim,hepsi güzel ama 3. resim bi ayrı etkiledi beni,Hallelujah,Rab İsa adıyla,Amin. † |
|
|
||||
|
||||
http://images.google.com.tr/images?h...i+ara&aq=f&oq= |
|
|
|
|
|
|
3. 5. ve 10. lar gerçekten çok çok ilginç. Sümela gibi. :-) |
|
|
|
|
|
|
|
![]() Pitareti manastırı: Gürcistan ------------------------------------------------------------ ![]() İsraildeki Gürcü manastırı (Monastery of the Cross ჯვრის მონასტერი) ------------------------------------------------------------------ ![]() Jvari manastırı Gürcistan (ჯვრის მონასტერი) ------------------------------------------------------------- ![]() ![]() Gelati Manastırı (გელათის მონასტერი) ------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() Vardzia (ვარძია) Not: Her resmin altında kendi isimleri yazmaktadır (bazıları için iki resim kullandım). Hepsi Gürcü manastırlarıdır. |
|
|
|
|
|
|
Hristiyanlığa böyle hizmet etmiş bir milletten olmak gerçekten çok hoş bir duygu. Bunca yıldır geçmesine rağmen bu kiliselerin ayakta durması da gerçekten ilginç ve sevindirici. |
|
|
|
|
|
|
gerçekten çok güzel resimler:))))) paylaşım için çok teşekkürler.esen kalın. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| aziz, azize, keşiş, manastır, ortodoks, ortodoks manastırları, ortodoks manastırı, ortodoksluk, peder, rahibe, rahip |