Bakire Meryem Anamizin Misirda Gorunumu konusu
2078 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
ozgur_beyin tarafından gönderildi.
Bakire Meryem Anamizin Misirda Gorunumu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2

17-12-09, 21:09
asuri
|
|
Sebastian
|
Eğer gerçekten olduysa, müthiş birşey.
Buna benzer bir olay Medjugorje'de de meydana gelmişti.
Fakat Mısr'ın % 45'inin Hristiyan olduğuna emin misiniz Sn. asuri?
|
Kesinlikle bir copt arkadasim var devamli konusuruz.Inanin belki daha fazladir.Tabiki Peder Zekeriya Butrus katkilarini kucumsememek lazim
Politikacilari imamlarini ve misirin cok ileri gelen adamlarini hristiyan yapti.Misirin en buyuk din universitesi dekanini(l'université islamique Al Azhar)Dr Muhammad Rahoumy hristiyan yapti.
Misir dusmustur kardesler.
Rabbimiz kuzularini topliyacaktir
Bakire Meryem Anamizin Misirda Gorunumu

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

17-12-09, 21:38
NCyril
|
|
asuri
|
|
|
Sebastian
|
Eğer gerçekten olduysa, müthiş birşey.
Buna benzer bir olay Medjugorje'de de meydana gelmişti.
Fakat Mısr'ın % 45'inin Hristiyan olduğuna emin misiniz Sn. asuri?
|
Kesinlikle bir copt arkadasim var devamli konusuruz.Inanin belki daha fazladir.Tabiki Peder Zekeriya Butrus katkilarini kucumsememek lazim
Politikacilari imamlarini ve misirin cok ileri gelen adamlarini hristiyan yapti.Misirin en buyuk din universitesi dekanini(l'université islamique Al Azhar)Dr Muhammad Rahoumy hristiyan yapti.
Misir dusmustur kardesler.
Rabbimiz kuzularini topliyacaktir
|
Zekeriya Butrus'un videolarını izlerdim. Bana da çok katkıları olmuştur kendisinin =)
Yalnız "Mısır düşmüştür kardeşler" lafınızı hiç hoş bulmadığımı söylemek istiyorum. Buraya gelenler sizin anlatmak istediğiniz şekilde değil farklı anlayacaklardır muhtemelen.
Yönetim Notu: İsmi verilen üniversite İslamiyet'in en prestijli, en ünlü üniversitesidir.
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-12-09, 22:07
asuri
[quote=elguca;373980][quote=asuri;373974]
|
|
Sebastian
|
Yalnız "Mısır düşmüştür kardeşler" lafınızı hiç hoş bulmadığımı söylemek istiyorum.
Yönetim Notu: İsmi verilen üniversite İslamiyet'in en prestijli, en ünlü üniversitesidir.
|
Haklisiniz hos degil ozur diliyorum.Demek istedigim tam olarak bu degildi.

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /

18-12-09, 11:27
ortodoksmoderator3
|
|
asuri
|
|
|
Theophilos
|
|
Geçtiğimiz hafta yabancı bir Ortodoks forumda bu Mısır'da yaşandığı söylenen mucizevî görünüm hakkında bir tartışma yaşandı. Bazıları bu tür görünümlerin gerçekliğine inanmak istemiyorken, bazıları da Kutsal Meryem'in özellikle Mısır'da büyük eziyetler çeken Hristiyanları cesaretlendirmek ve onlara annelik şefkatini göstermek için gerçekten göründüğüne inanıyorlar. Mısır Ortodoks Kilisesi (Kopt) bu görünümlerle ilgili henüz resmî bir açıklama yapmadı.
|
Sevgili theophilos kardesim,
kesinlikle dogrudur.bugun bile bu olaya tanik olan insanlar tanikliklarina devam ediyor,En son gorundugunde 3000 kisiye yakin insan gormus.
videodaki insanlarin saskin bakislarina bakarmisiniz lutfen.
o gundune bu gune misirin yuzde 45 i hiristiyan oldu bu sadece bilinen rakam.misir hukumeti tam rakamlari vermiyor
rabbimize sukurler olsun.
|
Misir'da büyük bir Kipt -Hristiyan toplulugu mevcuttur.
Benim bildigim Misir'da Hristiyanligin orani ülke- nüfusunun % 10'dur.
Misir'da Kipt kardeslerimizin müjdeci aktifligi yok'tur. Varsa cok nadir bulunmaktadir.
Rabbimiz İsa Mesih'in lütfunu bilirsiniz. O'nun yoksulluğuyla siz zengin olasınız diye, zengin olduğu halde sizin uğrunuza yoksul oldu. Korintiler 8,9
FORUMA ÜYE OLUN! /

18-12-09, 12:59
ozgur_beyin
keşke bu yazıyı görmeseydim üzüldüm benzer argümanları müslümanlarda kulllanıyor
yok çocuğun kolunda kuran ayeti var uyok yan tarafında barut kokusu var gibi dümenler var. burda ki mneye güvenmiyor önce onu desteklemek lazım.
bu kadim dinler hala belgeymi ihtiyaç duyuyor bu doğrulatmak kaygısı niye
Yönetim Notu: Pardon da sizin probleminiz nedir? Tek amacınız muhalefet olmak mı? Bir söz ağzınızdan çıkıyorken beyniniz bunu kontrol etmiyor mu? Bir mucize olmuş, bu da anlatılmış, bu bizim inancımızın "doğrulatmak için belgeye ihtiyacı" olduğunu mu gösterir? Mantığınız gerçekten bu mudur?
Ateistler hem inanmak için belge isterler, ateistlere cevap amacıyla ya da ihtiyaç amacıyla değil ama
hristiyanların kendi aralarındaki paylaşımlar da dolaylı yoldan kendilerine cevap olan şeyler olduğunda bu sefer de "ihtiyaç mı duyuyorsunuz" gibilerinden bayağı, düşüncesizce laflar ediyorlar.
Biz inancımızdaki mucizeleri dile getiriyoruz ve dile getireceğiz, bunu dile getirirken de aman müslümanlar ne düşünür, ateistler ne der diye de düşünmedik, düşünmüyoruz, düşünmeyeceğiz.
"Keşke bu yazıyı görmeseydim" demişsiniz, biz de diyoruz ki "keşke böyle basit laflar etmeseydiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bakire Meryem Anamizin Misirda Gorunumu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil