Arşiv Sayfa 2 / Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Ortodoksluk : Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi - Sayfa 2 konusu 1253 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj K A P K A N tarafından gönderildi. Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi http://www.orthodox-monasteries.com/ Europe Albania (2) Bulgaria (160) Bosnia-Herzegovina (10) Cyprus (8) Croatia (1) France (20) Finland (1) Germany (3) Greece (53) Italy (2) Ireland (1) Moldova (45) Montenegro (0) Norway (1) Poland (1) Romania (520) Russia (363) Serbia (22) Switzerland (1) United Kingdom (5) Middle East / Africa Egypt (3) Ethiopia (2) Iraq (2) Israel (4) Lebanon (6) Syria (4) North America Canada (11) United States (98) Mexico (1) Central/South America Ecuador (2) Guatemala (1) Asia Korea (2) Australia Australia (11) Pilgrim's Preview photographic perspectives Romania Curtea de Arges, Robaia, Cozia, Corbii de Piatra, Namaiesti, Slanic, Negru Voda, Bistrita, Calui, Clocociov, Dintr-un Lemn. Hurezi, Ostrov, ... Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi konusu 1253 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj K A P K A N tarafından gönderildi.

Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-05-09, 00:16
Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi
K A P K A N

ortodoksmoderator
Elinize saglιk Kyrie Eleison kardesim.

Umarιm "bütün yorgunlar ve yükü ağır olanlar" o guzel manastιrlarda sifa ve yardιm bulsunlar, sorularιnι yanιtlayacak kisiler bulsunlar, iyiligi, merhameti ve Tanrι'nιn emirlerini yerine getiren Kutsal Ruh dolu aziz insanlarla karsιlasιp Mesih'in egemelnligine goturen Yol'u bulsunlar...
Ben oralarda ruhsal şifa ve ruhsal yardım buldum. Dünyanın her yerinden bedensel ve ruhsal şifa bulmak için gelenleri de gördüm o manastırlarda.

Yeniden gitmek için sabırsızlanıyorum!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyehttp://incil.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=vn0OOxZMS0cmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi

Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Dünyadaki Ortodoks Manastırları Listesi konusuna benzer konular;

İsa Mesih'in dünyadaki son haftası İsa'nın Kudüs'e girişi (Mar.11:1-11; Luk.19:28-40; Yu.12:12-19) 1-2Kudüs'e yaklaşıp Zeytin dağının yamacında bulunan Beytfacı köyüne geldiklerinde İsa, öğrencilerinden ikisini şu sözlerle köye gönderdi: «Karşınızdaki köye gidin. Hemen orada bağlı bir dişi eşek ve yanında bir sıpa bulacaksınız. Onları çözüp bana getirin. 3Size bir şey diyen olursa, `Rab'bin bunlara ihtiyacı var, hemen geri gönderecek' dersiniz.» 4-5Bu olay, peygamber aracılığıyla bildirilen şu sözün yerine gelmesi için oldu: «Siyon kızına deyin ki, `Bak, alçakgönüllü Kralın, bir eşeğe, evet bir sıpaya, bir eşek yavrusuna binmiş

evangelist manastırları kayıtlı evangelist manastırlarına nasıl ulaşırım ? bu konuda evangelist manastırı olduğu iddia edilen bir yerle ilgili çalışmamız var. Ancak bu mezhep hakkında bilgimiz sınırlı ve yazılanlara göre çok eski olmayan bir mezhep olduğu düşüncesine kapıldım ve manastır kültürü bu mezhepte var mı bilmiyorum. sadece yer itibariyle buradaki manastırın hangi mezhebe ait olduğunu araştırıyoruz. Ancak yerel halk evangelist diyor. Yardımcı olabilecek birilerini arıyorum Yönetim Notu: Evangelist kiliselerde manastır, manastır kültürü yoktur, size yanlış bilgi verilmiş.

TS5: Dünyadaki bu kadar acıya ve sefalete izin veren bir Tanrı’nın sevgi Tanrısı olması mümkün mü? Dünyadaki bu kadar acıya ve sefalete izin veren bir Tanrı’nın sevgi Tanrısı olması mümkün mü? Tanrı neden acı çekmemize müsaade ediyor? Düşüş (Yaratılış 3. bölüm) öncesinde ne ölüm ne acı ve sıkıntı çekmek, ne de bunlara neden olacak etkenler vardı. Tanrı her şeyi insanın mükemmel bir şekilde yaşam sürebilmesi için yaratmıştı. İnsan kendi özgür iradesiyle kendi yolunu seçti ve bu yüzden Tanrı’dan uzaklaştı. Tanrı’nın insana böylesine bir özgürlük tanıması ise açıklayamayacağımız bir şeydir. Bununla birlikte, Tanrı’ya sırt çevirmenin felaketle sonuçlandığını da açıkça görüyoruz. Acı deneyimler bunu bizlere günümüzde de göstermektedir. Bazı insanlar Tanrı’yı suçlama eğilimindedir. Fakat unutmamalıyız ki, sorumlu Tanrı değil, bizler yani insanoğullarıdır. Anayolda gece yarısı...

Antakya Ortodoks Pederler listesi Peder (Huri) Cebrail 2 Ocak 1850 - 1878 28 yıl Peder (Huri) Hanna 7 Mart 1850 - 1885 35 yıl Peder (Huri) Saba 13 Aralık 1861 - 1890 29 yıl Peder (Huri) Seman 30 Mart 1884 - 1893 9 yıl Peder (Huri) Süleyman 21 Şubat 1887 - 1901 14 yıl

Antiochia (Antakya) Ortodoks Patrikler listesi Antiochia (Antakya) Ortodoks Patrikleri Saint Peter der Apostel C.37 - c.53 Euodius C.53 - c.68 St. Ignatius von Antiochien C.68 - 107 Hero von Antiochien

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih