Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Ortodoksluk : Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum konusu 679 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Daniel Genç tarafından gönderildi. Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum Rab İsa Mesih sizinle olsun, Ben uzun süredir dünyanın ''nimetlerinden''! yararlandım.Hayatımı uzun bir süre ateist olarak idame ettirdim.Nimetlerden kastım yemek,içmek,gezinmek v.s. Benimde olduğu gibi sizinde hayatınızda ya bir banka hesabı ve yahut kredi kartı vardır.hesaplarım şifre,PİN,PUK,hayat sigortası şeklinde insanoğlunun geliştirmiş olduğu sözde ''güvenlik''tedbirleriyle çevrili.Kendini güvende hissetmek ne güzel değilmi?Malvarlığınızı koruyabilmek adına ,insanoğlunun geliştirdiği güvenlik sistemi ŞİFRE, PİN,KULLANICI ADI,ANNENİZİN KIZLIK SOYADININ 3 CU VE 5 NCİ HARFİ.'RAB İSA MESİH bize öyle bir hazine verdiki ne ŞİFRE ne PİN ne PARMAK İZİ istiyor.TEK RAB İSA MESİH'DİR. Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum konusu 679 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Daniel Genç tarafından gönderildi.

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-10, 01:02
Daniel Genç

Rab İsa Mesih sizinle olsun,

Ben uzun süredir dünyanın ''nimetlerinden''! yararlandım.Hayatımı uzun bir süre ateist olarak idame ettirdim.Nimetlerden kastım yemek,içmek,gezinmek v.s. Benimde olduğu gibi sizinde hayatınızda ya bir banka hesabı ve yahut kredi kartı vardır.hesaplarım şifre,PİN,PUK,hayat sigortası şeklinde insanoğlunun geliştirmiş olduğu sözde ''güvenlik''tedbirleriyle çevrili.Kendini güvende hissetmek ne güzel değilmi?Malvarlığınızı koruyabilmek adına ,insanoğlunun geliştirdiği güvenlik sistemi ŞİFRE, PİN,KULLANICI ADI,ANNENİZİN KIZLIK SOYADININ 3 CU VE 5 NCİ HARFİ.'RAB İSA MESİH bize öyle bir hazine verdiki ne ŞİFRE ne PİN ne PARMAK İZİ istiyor.TEK RAB İSA MESİH'DİR.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum konusuna benzer konular;

Manastırda yaşamak mı yoksa müjdeyi duyurmak mı? manastırda keşiş mi olmak yoksa müjdeci mi olmak Rabbin isteğidir?

Tanrı'yı görmek ALINTI: (Tanri'yi goren oldu mu?) http://www.hristiyanforum.com/forum/soru-panosu-f6/tanriyi-goren-oldu-t330080.html Sevgili kardesler, Yukaridaki kilitlenmis tartismaya paralel olarak bu konuyu acma ihtiyaci duydum. Kisa bir analiz ile Tanri'yi sagken gormek mumkun mu anlayalim... Kutsal Kitap'a baktigimiz zaman - Rab'bin kendi sozu olan Isa Mesih disinda - yasayan hic kimsenin diri Tanri'yi gormedigini (Yuhanna 1:18) ve gorup de yasayamayacagini okuyoruz. Ancak, ayni Kutsal Kitap Musa'nin Rab ile yuz yuze gorustugunu soyler bize. "RAB Musa`yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu." (Cikis 33:11)

Rüyada Hz. İsa'yı görmek Kendimden bildiğim etkilerdir. Müslüman bir ailenin çocuğuyum, aylardan beri her gece hz. İsa'yı görüyorum. Onunla konuşuyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor, incil'i okudum çok etkilendim ama hala sorularım var. Vaftiz meselesini anlamıyorum.vaftiz edilmesem cehenneme mi girerim? Hristiyanlık yakın geliyor... 053******, gerçekten bana sabredebilecek kişilerden yardım diliyorum.

Hristiyan Olmak İstiyorum... Merhaba Değerli kardeşlerim ben konyada ikamet ediyorum...ve şuan konyada bulunan kiliseden almıs oldugum broşürleri okuyorum netten hristiyanlığı anlamak ve kavramak için bi takım arastırmalar yapıyorum...kutsal kitap İNCİL istedim bugun yarın elime ulaşmış olur.Onuda okuduktan sonra Kafamdaki sorular bitecek ve sizlerle olacam Şuanda insanlarla beraberim hiç bir zaman için ayrımcılık yapmadım yapmamda ki banada yapılmasını istemem.Kafama takılan şudur.hristiyanlığa geçtikten sonra malum müslüman bir kesimdeyim aynı zamanda ailem bir müslüman bu geçişim gizli olmasnda bir sakınca varmıdır.benim arastırmalarıma göre hiç rastlamadım.sizzlerin fikirleri bilgileri bana ışık olacağına eminim...Değerli Pavlus Sana Minnettarım...

rüyada mesihi görmek... merhaba arkadaşlar devamlı gördüğüm bir rüyanın anlamını öğrenmek istiyorum rüyamda hep mesihi görüyorum ve rüyamda bir dağlık bölgede koşarak mesihi arıyorum ve önüme gelen herkese nerede diye soruyorum bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih