Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusu
10006 kez okundu,
59 kez cevaplandı. En son mesaj
Aliriza tarafından gönderildi.
Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

25-08-09, 11:13
yelken
herkese merhaba ben 25 haziran günü
hristiyan oldum iman ettim ancak vaftizli değilim vaftiz olmadım
isa mesihi öğrendim ve bir mezhep seçmeye karar verdim ortodoks mezhebini seçicem yani ortodoksum diyorum şuan
sizden isteğim ortodoks mod lar bana yardım eder mi ?*
bazı inanç mensupları ortodoks olmak için rum ya da ermeni olacaksın dediler daha doğrusu
incil okurkende
hristiyan olmak için avrupalı olmak şart demişlerdi ama neyse konuyu dağıtmayım ben
bir ortodoks kilisesine gitsem bana nasıl davranırlar merak ediyorum hiç daha öcne kiliseye gitmedim ortodokslugu istiyorum desem ne söylerler bana yardımcı olur musunuz
Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

25-08-09, 17:46
yagmur damlası
|
|
yelken
|
herkese merhaba ben 25 haziran günü hristiyan oldum iman ettim ancak vaftizli değilim vaftiz olmadım
isa mesihi öğrendim ve bir mezhep seçmeye karar verdim ortodoks mezhebini seçicem yani ortodoksum diyorum şuan
sizden isteğim ortodoks mod lar bana yardım eder mi ?*
bazı inanç mensupları ortodoks olmak için rum ya da ermeni olacaksın dediler daha doğrusu incil okurkende hristiyan olmak için avrupalı olmak şart demişlerdi ama neyse konuyu dağıtmayım ben
bir ortodoks kilisesine gitsem bana nasıl davranırlar merak ediyorum hiç daha öcne kiliseye gitmedim ortodokslugu istiyorum desem ne söylerler bana yardımcı olur musunuz
|
Aynı konuyu bende merak ediyorum,lütfen en kısa zamanda bize bu konu hakkında bilgi verirmisiniz?şimdiden tşk ederim....

†[I]Kardeşler,boş gezenleri uyarın,yüreksizleri cesaretlendirin,güçsüzlere destek olun,herkese karşı sabırlı olun†[/I]

FORUMA ÜYE OLUN! /

26-08-09, 10:50
yelken
aslında mod lar bize yardım eder sitede özel mesaj sistemi falan olsa ortodokslara mesaj atardık
Yönetim Notu: Güvenlik ve misyonerlik sebebiyle özel mesajlara izin vermiyoruz. Eğer iletişime geçmek istediğiniz moderator varsa bunu bildirmeniz gerekiyor. Ayrıca sorularınızı zaten forum üzerinden sorabilirsiniz, özel mesaja ihtiyacınız bulunmuyor.
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-08-09, 18:01
dimyanos
sevgili arkadaşlarım.
hristiyan olma sebebinizi ögrenebilirmiyim, ne zamandan beri bu kararı almışsınız? eger yaşadıgınız şehire yakın bir ortodoks kilisesi var ise mutlaka o kilisenin pederi ile görüşmenizi tavsiye ederim. eger yaşadıgınız şehire yakın kilise yok ise bizlere sitemizden ulaşabilirsiniz ve biz size gereken yardımda bulunacagız dır. rab sizi bereketlesin.
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-08-09, 21:16
yagmur damlası
|
|
dimyanos
|
|
sevgili arkadaşlarım. hristiyan olma sebebinizi ögrenebilirmiyim, ne zamandan beri bu kararı almışsınız? eger yaşadıgınız şehire yakın bir ortodoks kilisesi var ise mutlaka o kilisenin pederi ile görüşmenizi tavsiye ederim. eger yaşadıgınız şehire yakın kilise yok ise bizlere sitemizden ulaşabilirsiniz ve biz size gereken yardımda bulunacagız dır. rab sizi bereketlesin.
|
merhaba syn.dimyanos,ben uzun zamandır
hristiyanlığı araştırmaya çalışıyorum,ama ne çevremde bana yardım edebilecek kimse ne de bir kilise var.Arayış içerisinde iken biryle tanıştım ve
hristiyan olduğunu öğrendim,bana bu siteden bahsetti ve üye oldum.Bütün konuları okumaya başladım ve okudukça
hristiyanlığın bana daha yakın bir din olduğuna karar verdim.Ayrıca bu zaman içerisinde
incili okumaya başladım ve okudukça huzur bulduğumu farkettim.Kiliseye gitmeyi çok ama çok istiyorum,şuan düşündüğüm tek şey bu inanın.Bana yardım etmenizi istiyorum,ne yapabilirim,ne gibi adımlar atmalıyım.Ayrıca
hristiyan olma kararım zaten uzun zamandır vardı,bu siteye girip öğrenmeye başladıkça kesin kararımı verdim,kesinlikle huzuru buldum diyebilirim size.Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum..Esenlikler...

†[I]Kardeşler,boş gezenleri uyarın,yüreksizleri cesaretlendirin,güçsüzlere destek olun,herkese karşı sabırlı olun†[/I]

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil