Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Ortodoksluk : Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusu 10006 kez okundu, 59 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi. Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim herkese merhaba ben 25 haziran günü hristiyan oldum iman ettim ancak vaftizli değilim vaftiz olmadım isa mesihi öğrendim ve bir mezhep seçmeye karar verdim ortodoks mezhebini seçicem yani ortodoksum diyorum şuan sizden isteğim ortodoks mod lar bana yardım eder mi ?* bazı inanç mensupları ortodoks olmak için rum ya da ermeni olacaksın dediler daha doğrusu incil okurkende hristiyan olmak için avrupalı olmak şart demişlerdi ama neyse konuyu dağıtmayım ben bir ortodoks kilisesine gitsem bana nasıl davranırlar merak ediyorum hiç daha öcne kiliseye gitmedim ortodokslugu istiyorum desem ne söylerler bana yardımcı olur musunuz Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusu 10006 kez okundu, 59 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi.

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-08-09, 11:13
yelken

herkese merhaba ben 25 haziran günü hristiyan oldum iman ettim ancak vaftizli değilim vaftiz olmadım

isa mesihi öğrendim ve bir mezhep seçmeye karar verdim ortodoks mezhebini seçicem yani ortodoksum diyorum şuan

sizden isteğim ortodoks mod lar bana yardım eder mi ?*

bazı inanç mensupları ortodoks olmak için rum ya da ermeni olacaksın dediler daha doğrusu incil okurkende hristiyan olmak için avrupalı olmak şart demişlerdi ama neyse konuyu dağıtmayım ben

bir ortodoks kilisesine gitsem bana nasıl davranırlar merak ediyorum hiç daha öcne kiliseye gitmedim ortodokslugu istiyorum desem ne söylerler bana yardımcı olur musunuz

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-08-09, 17:46
yagmur damlası

yelken
herkese merhaba ben 25 haziran günü hristiyan oldum iman ettim ancak vaftizli değilim vaftiz olmadım

isa mesihi öğrendim ve bir mezhep seçmeye karar verdim ortodoks mezhebini seçicem yani ortodoksum diyorum şuan

sizden isteğim ortodoks mod lar bana yardım eder mi ?*

bazı inanç mensupları ortodoks olmak için rum ya da ermeni olacaksın dediler daha doğrusu incil okurkende hristiyan olmak için avrupalı olmak şart demişlerdi ama neyse konuyu dağıtmayım ben

bir ortodoks kilisesine gitsem bana nasıl davranırlar merak ediyorum hiç daha öcne kiliseye gitmedim ortodokslugu istiyorum desem ne söylerler bana yardımcı olur musunuz
Aynı konuyu bende merak ediyorum,lütfen en kısa zamanda bize bu konu hakkında bilgi verirmisiniz?şimdiden tşk ederim....

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye†[I]Kardeşler,boş gezenleri uyarın,yüreksizleri cesaretlendirin,güçsüzlere destek olun,herkese karşı sabırlı olun†[/I]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-09, 10:50
yelken

aslında mod lar bize yardım eder sitede özel mesaj sistemi falan olsa ortodokslara mesaj atardık

Yönetim Notu: Güvenlik ve misyonerlik sebebiyle özel mesajlara izin vermiyoruz. Eğer iletişime geçmek istediğiniz moderator varsa bunu bildirmeniz gerekiyor. Ayrıca sorularınızı zaten forum üzerinden sorabilirsiniz, özel mesaja ihtiyacınız bulunmuyor.

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-09, 18:01
dimyanos

sevgili arkadaşlarım. hristiyan olma sebebinizi ögrenebilirmiyim, ne zamandan beri bu kararı almışsınız? eger yaşadıgınız şehire yakın bir ortodoks kilisesi var ise mutlaka o kilisenin pederi ile görüşmenizi tavsiye ederim. eger yaşadıgınız şehire yakın kilise yok ise bizlere sitemizden ulaşabilirsiniz ve biz size gereken yardımda bulunacagız dır. rab sizi bereketlesin.

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-09, 21:16
yagmur damlası

dimyanos
sevgili arkadaşlarım. hristiyan olma sebebinizi ögrenebilirmiyim, ne zamandan beri bu kararı almışsınız? eger yaşadıgınız şehire yakın bir ortodoks kilisesi var ise mutlaka o kilisenin pederi ile görüşmenizi tavsiye ederim. eger yaşadıgınız şehire yakın kilise yok ise bizlere sitemizden ulaşabilirsiniz ve biz size gereken yardımda bulunacagız dır. rab sizi bereketlesin.
merhaba syn.dimyanos,ben uzun zamandır hristiyanlığı araştırmaya çalışıyorum,ama ne çevremde bana yardım edebilecek kimse ne de bir kilise var.Arayış içerisinde iken biryle tanıştım ve hristiyan olduğunu öğrendim,bana bu siteden bahsetti ve üye oldum.Bütün konuları okumaya başladım ve okudukça hristiyanlığın bana daha yakın bir din olduğuna karar verdim.Ayrıca bu zaman içerisinde incili okumaya başladım ve okudukça huzur bulduğumu farkettim.Kiliseye gitmeyi çok ama çok istiyorum,şuan düşündüğüm tek şey bu inanın.Bana yardım etmenizi istiyorum,ne yapabilirim,ne gibi adımlar atmalıyım.Ayrıca hristiyan olma kararım zaten uzun zamandır vardı,bu siteye girip öğrenmeye başladıkça kesin kararımı verdim,kesinlikle huzuru buldum diyebilirim size.Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum..Esenlikler...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye†[I]Kardeşler,boş gezenleri uyarın,yüreksizleri cesaretlendirin,güçsüzlere destek olun,herkese karşı sabırlı olun†[/I]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »  

Ortodoks Hristiyan olmaya karar verdim konusuna benzer konular;

Az önce hristiyanolmak.com adresini okudum ve hristiyan olmaya karar verdim. Şimdi ne yapmalıyım? Az önce hristiyan.net/kurtulus adresini okudum ve hristiyan olmaya karar verdim. Şimdi ne yapmalıyım? 1. Yapmanız gereken ilk olarak bir kiliseye katılmaktır. Bulunduğunuz şehirde iyi bir kiliseye katılmak istiyorsanız site yönetimine "BİR KİLİSEYE KATILMAK İSTİYORUM" başlıklı bir email gönderiniz. (hristiyannet@gmail.com) Hristiyan İnancına göre kilise (eclesia) bir bina değildir. İsa Mesih'i Kurtarıcı ve Mesih olarak kabul eden seçilmişlerin beraberliğidir, biraraya gelmesidir. Bu anlamda kilise bir ev de olabilir, çayırda biraraya gelmek de olabilir, her yer olabilir. Önemli olan yer değil, samimi ve gerçek olarak tapınan inananların biraraya gelmesidir. Ayrıca Kutsal Yazılar'da inananların beraberliği, birbirlerine yardım etmeleri, birbirlerinin yüklerini taşımaları,...

Rusya Ortodoks Kilisesi sözcüsü: "Ortodoks Hristiyan Parti kurulmasına yasak yok" Rusya Ortodoks Kilisesi sözcüsü Vsevolod Çaplin’den gelen öneri çok tartışılacağa benziyor. Eho Moskvı radyosuna konuk olan medyatik kilise temsilcisi, “Dini sembollerle parti kurulmasına anayasa yasaklıyor ama isminde bu geçmeden Ortodoks Hıristiyan parti kurulmasına yasak yok” diyerek sinyal verdi. Rusya’da yasal değişiklik sonucu parti kurmanın kolaylaşması bekleniyor. Konu bu çeröevede ele alınırken kilise temsilcisi Çaplin de, kendilerinin dini görevleri nedeniyle art kurmak ya da onu yönetmek gibi bir imkanları olmadığını, ana inançlı Hıristiyanların bu yönde harekete geçebileceklerini söyledi. Çaplin, Almanya’daki Hıristiyan demokrat parti örneği hatırlatılarak aynı yolun izlenebileceğini vurguladı TÜRK RUS .COM ...

yeni karar Ben daha birkac saat önce hristiyan oldum.Gerci oldum demekle olunmuyor bunu cok iyi biliyorum.Mümkün oldugunca olmaya calisicagim.Müslüman bir ailede dogdum, yetistim.Ama kati dindar degil.Ailemde dinle ilgili hicbir zaman zorlama olmadi.Kücükken büyükannenin ögrettikleri dualar.Ramazanda büyüklere özenerek oruc tutmalar vs.Ailem her dine saygi duymami ögretti,onun icin böyle bir ailede dogdugum icin sükür ediyorum her zaman.Yalniz ben kendimi bildim bileli herzaman hristiyanliga yakin hissettim kendimi sebebini bilmeksizin.Daha kücücükken kiliseler hosuma giderdi.Can sesleri huzur verirdi..Ama bunu itiraf etmedim kimseye hic.Belirli bir yasta bir sekilde bir incil gecti elime.Zaman zaman okudum.Sonra koydum bir köseye.Din degistirmek hic yoktu aklimda.Her zaman her din icin kafamda...

hristiyan olmaya son adım ve mezhepler içimdeki İsa inancı çocukluğumdan beridir beni hiç terk etmedi. doğar doğmaz kimliğime işlenen islamı aynı dayatma yoluyla sadece bir ibare olarak cüzdanımda taşırken, önce kuranı okudum, sonrasındaysa ruhumu sevgi ve mutlulukla dolduran İncil'i. küçük yaşlardan itibaren her yıl düzenli olarak ziyaret ettiğimiz selçuktaki Meryem Ana evi benim için kendi evimden öte bir yer olmuştur. İncil'i bilinçli olarak okumaya başladığımda ise daha fazla müslüman olarak kalmak istemediğimi anlamaya başladım. içim İsa Mesih sevgisiyle doluyken, bana hiçbir anlam ifade etmeyen bir dine bağlı kalmak beni üzüyor. babam beni bu konuda tamamen özgür bırakmasına rağmen, toplumdan dışlanmamdan endişe ederek bu kararımı ertelememi söylesede, ben O'nun adını tüm tepkilere rağmen inançla anmayı seçiyorum....

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih