K A P K A N
Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası Mucizesi
Ortodoks Kilisesi ayininde tek bir kap ve kaşık kullanılır Rabbin kanı olan şarabı cemaate vermek için.
Normal olarak tek bir kişinin bir hastalığı varsa bunun tüm cemaate geçmesi gerekir tıbben.
Oysaki hiç kimse Rabbin Sofrası yüzünden hasta olmaz. Hatta ortodoksmoderatörümün anlattıklarına göre hastaneye gidip, hastayı ziyaret eder pederler, hastaya şarabı verdikten sonra kendileri de bu şaraptan içerler.
Bu konuda tıbbi bir araştırma da vardır, Rus bir bilimadamı incelemektedir bu konuyu. Eğer bulabilirsem sizinle ilgili yazıyı da paylaşacağım.
NCyril
bu apaçık bir mucizedir. Tanrı'nın direkt müdahelesidir
barnabas
Esenlikler dilerim,
Biz de Rab'in sofrası ayininde tek bir kadeh kullanıyoruz ve açıkça hasta olduğunu bildiğimiz kardeşlerden diğer kardeşlere bulaşan herhangi bir hastalık olmadı bu güne dek, diğer tarafta ben de hastaların üzerine elimi koyarak dua ediyorum şu ana kadar herhangi bir bulaşma söz konusu olmadı, ancak ortodoks değilim, yani merak ediyorum bu bahsettiğiniz şey sadece ortodoks kilisesinde mi oluyor demek istiyorsunuz?
K A P K A N
Diğer kiliselerdeki durumu bilemeyeceğimden dolayı sadece diyemem, ancak Ortodoks Kiliseleri'ndeki bu olay çok bilinen ve bilimsel araştırmalara konu olmuş bir şeydir diyorum.
barnabas
|
|
Kyrie Eleison
|
|
Diğer kiliselerdeki durumu bilemeyeceğimden dolayı sadece diyemem, ancak Ortodoks Kiliseleri'ndeki bu olay çok bilinen ve bilimsel araştırmalara konu olmuş bir şeydir diyorum.
|
Anlıyorum kardeşim, Rab hizmetlerinizi bereketlesin...
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler