HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Noel ile ilgili her şeySevgili kardesler bildiginz üzere Rabbimizin dogum günü yaklasıyor.Fakat ben sadece bunu biliyorum :) noelle ilgli herseyi ögrenmek istiyorum;
Ne zaman kutlanır ?
Noel arefesi ne zaman olur ?
Nasıl kutlanır ?
Hangi dualar okunur ?
Kutsal Doğum Sahnesi nedir ?
ve aklma gelmeyen birçok sorum var bu konuda.Benimle birlikte bu konuda bilgisi az olan imanlı kardeslerimize bilgi verirseniz cok sevinirim. Umarım sorularımla sizi sıkmam Rabbin bereketi hepimizin üzerinde olsun...
Hristiyanlikla ilgiliiyi gunler :) oncelikle hepinizin dogus bayramini kutluyorum esenlikler diliyorum..
gecen gun kurtce tv kanaliyla ilgili haber izlerken aklima birsey geldi
neden hristiyanlikla, mezheplerle, incille ilgili yayinlara ulasmak bu kadar zor
yani mesela ben bir dergicide hristiyanlikla ilgili dergi bulamiyorum.
duzenli olarak cikan bir yayin yok.
televizyon kanali veya radyo da yok sanirim.
sesli ve goruntulu iletisim araclari yok yani.
benim yasadigim sehir (g.antep) bu konuda acikcasi cok geride
bir kirtasiyeye, kitapciya gidip , hristiyanlikla ilgili bir yayin isteyince cuzzamli gibi bakiyorlar.
bunu boyle soylemek kolay yapmak zor biliyorum
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler