TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Ortodoksluk : TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI konusu 577 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj atariş tarafından gönderildi. TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI Çok değerli Hrisityan kardeşlerim sizlere bir sorum olacak: türkiye de kaç manastır var?manastırların kaç tanesi aktif?cevaplarsanız sevinirim.YHVH SİZİ BEREKETLESİN. TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI konusu 577 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj atariş tarafından gönderildi.

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-12-09, 18:24
atariş

Çok değerli Hrisityan kardeşlerim sizlere bir sorum olacak:
türkiye de kaç manastır var?manastırların kaç tanesi aktif?cevaplarsanız sevinirim.YHVH SİZİ BEREKETLESİN.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-09, 01:20
ortodoksmoderator

http://www.itusozluk.com/gorseller/terk+i+d%FCnya+manast%FDr %FD/94142

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-09, 01:31
anthodezmi

sevgili ortodoksmoderatör ....çok çokçoksevgiler......uzun bır aradan sonra ilk kez bu akşam girebildim foruma.çok özlemişim.balkılı rum manastırına gıdemedım henüz.umarım ilk fırsatta!sevgiler.....

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-09, 10:15
atariş

ortodoksmoderator

http://www.itusozluk.com/gorseller/terk+i+d%FCnya+manast%FDr %FD/94142
çok teşekkür ederim.RAB sizi bereketlesin.esen kalın

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

TÜRKİYE DE ORTODOKS MANASTIRLARI konusuna benzer konular;

TÜRKİYE DE ORTODOKS SAYISI arkadaşlar.biraz önce habervaktim adlı siteye girdiğimde patrik hakkında bir haber vardı.o haberde gözüme çarpan bir nokta oldu.şu anda türkiye de 400 bin ortodoks var diye bir cümle var.bu rakam doğrumudur?ben bu sayıyı yaklaşık 80 bin olarak biliyordum.şimdi haberin bir kısmını sizinle paylaşıyorum: -"PATRİK BARTHOLOMEOS'A ÖLÜM TEHDİDİ"- Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'nin tanıtıldığı programda, "patrikhanenin çevresinde eskiden Rum ve Hırıstiyanların, şimdi ise çoğunlukla Müslümanların yaşadığı" belirtildi. Muhabir Simon, "yaptıkları çekimin sonuna doğru bir Türk polisinin Patrik Bartholomeos'u kendisine yönelik ölüm tehdidi olduğuna dair uyardığını, ancak daha sonra ihbarın asılsız çıktığını" ileri sürerek, "kilise yetkililerinin, kendilerine yönelik önceki tehditlerin...

TÜRKİYE ERMENİLERİ PATRİĞİ’NDEN “TÜRK ORTODOKS PATRİKHANESİ”NE SERT TEPKİ TÜRKİYE ERMENİLERİ PATRİĞİ’NDEN “TÜRK ORTODOKS PATRİKHANESİ”NE SERT TEPKİ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> “Halka ve Olaylara Tercüman” adlı bir gazeteye göre “Türk Ortodoks Patrikhanesi” Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol, <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:PersonName w:st="on" ProductID="Hrant Dink">Hrant Dink</st1:PersonName> suikasti ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuş. “Patrikhane” adına konuşan Erenerol, aslen Protestan Ermeni olan <st1:PersonName w:st="on" ProductID="Hrant Dink">Hrant Dink</st1:PersonName>’in Balıklı Ortodoks Ermeni Mezarlığı`na defnedilmesinin ardında kurgulanmış bir tezgah olduğunu iddia etmiş, tezgahı kuranların ise Ermeni Diasporası olduğunu söylemiş. ...

Din ve vicdan hürriyeti - TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> (Kurucu Mecliste Kabul Tarihi : 18.10.1982; Halkoyuna Sunulmak Üzere Tasarının Resmî Gazetede İlanı: 20.10.1982-17844; Kanunun Halkoyu ile Kabul Tarihi: 7.11.1982; Halkoyu Sonucunun Yayımlandığı Resmî Gazete Tarihi: 9.11.1982-17863 Mükerrer)<o:p></o:p> Kanun No. : 2709 Kabul Tarihi : 7.11.1982<o:p></o:p> <o:p></o:p> <o:p></o:p> VI. Din ve vicdan hürriyeti<o:p></o:p> MADDE 24. – Herkes, vicdan, dinî inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.<o:p></o:p>

PROTESTANLARIN TÜRKİYE’DE KARŞILAŞTIKLARI HAK İHLALLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ http://www.hristiyan.net/resmibelgeler/protestanlarraporu.htm PROTESTANLARIN TÜRKİYE’DE KARŞILAŞTIKLARI HAK İHLALLERİNİN İNSAN HAKLARI HUKUKU BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Av. Orhan Kemal Cengiz

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYAN PROTESTAN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI http://www.hristiyan.net/resmibelgeler/tcypvi.htm TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYAN PROTESTAN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI Konu: Türkiye’de kilise açılması hakkında

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih