1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oruç : 1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ayasofya yıldızı

1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç

teşekkürler

1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç konusuna benzer konular;

Katoliklerde Oruç Merhabalar aklıma takıldı da sormak istiyorum ben Katoliklerin oruç tutması zorunlu değil diye biliyorum ama Matta 5.bölüm 16 da ''Ve oruç tuttuğunuz zaman, ikiyüzlüler gibi asık suratlı olmayın; çünkü onlar insanlara oruçlu görünsünler diye yüzlerinin şeklini bozarlar. Doğrusu size derim ki, onlar ödüllerini aldılar.'' diyor.Burada oruç tuttuğunuz zaman diyor yani bu oruç tutmak demek değil mi yani zorunlu olmaz mı merak ettiğim için soruyorum.Esenlikler...

Hristiyanlıkta tam oruç nedir? İyi akşamlar benim merak ettiğim şey ,noel geliyor ve oruç dönemine gireceksiniz. Tam oruç nedir? Biraz araştırdım ama anlamadım .Tüm noel boyunca yağsız mı oruç tutuluyor ?paskalyada da mı aynı? yağsız mı yoksa et ürünlerden uzak oruç mu? teşekkürler

Hristiyanlıkta Oruç Ve Abdest Hristiyanlıkta oruç ve abdest varmıdır ? Varsa nasıldır ?

Hristiyanlıkta Oruç Biraz önce uzmantv diye bir site var biliyorsunuzdur belki orada hristiyanlık hakkında videoları izliyordumda oruç konusunda şunu merak ettim. Oruç nasıl oluyor yani hangi saatler arası ya da kaç gün tutuluyor vs. Birşey söylemedi videoda konuşan peder.

2. Bölüm Mesih Merkezli Oruç <?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><o:p></o:p> II. BÖLÜM: MESİH MERKEZLİ ORUÇ - Orucu Ne Zaman Tutmalıyız - J.Calvin’in oruç Hakkındaki Öğretişi - Hangi Konularda Oruç Tutabiliriz - Orucu Nasıl Tutmalıyız II.BÖLÜM<o:p></o:p> <o:p></o:p> MESİH MERKEZLİ ORUÇ<o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oruç : 2- 1. Bölüm Hristiyanlıkta Oruç - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler