40gün sadece su içerek oruç?

40gün sadece su içerek oruç? :  40gün sadece su içerek oruç? | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oruç

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

40gün sadece su içerek oruç? sayfasını paylaşmak için adres:

ayasofya yıldızı

merhabalar.bu gün burada koreli protestan bir arkadaşla tanışıp sohpet ettim.(urfada)oruç konusunda konuştuk 40 gün boyunca sadece suyla oruç tuttuklarını başka hiçbir gıda almadıklarını söyledi.kendisi rahatsızlığı nedeniyle sadece 3 gün uygulayabiliyormuş son yıllarda.ama ailesi ve özellikle annesi bu şekilde oruç tutuyormuş.aranızda bu şekilde oruç tutan var mı ve bu konuda ne düşünüyorsunuz?paylaşırmı sınız lütfen.teşekkürler.

Xğristiyan

o bireyin kendi tercihidir yoksa sadece su içmek oruçtan öte bireyin kendisine eziyet etmesidir. 40 gün içinde oruç açılırken çok fazla yenmemeli ve tatlılardan uzak durulması yeterlidir.

yagmur damlası

Kesinlikle katılıyorum,kişinin kendisine eziyet etmesinden başka bişey değil bu..

Kardeşler,boş gezenleri uyarın,yüreksizleri cesaretlendirin,güçsüzler e destek olun,herkese karşı sabırlı olun†

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

40gün sadece su içerek oruç? sayfasını paylaşmak için adres:

40gün sadece su içerek oruç? konusuna benzer konular;

Kutsal Ruh sadece Rabbimize inananlar üzerindemi çalışır ? Yine ince çizgilere girdim hadi hayırlısı, Ama "Katoliklerin kurtuluş kapsamını genişletmesi" bana bu soruyu aklıma getirdi. Nihayetinde tüm Rab inananları,kutsal kitabı referans alanlar birdir. Ben şimdi hristiyanlar dışındakilerede kutsal ruh...

Rabbin Sofrası sadece simgesel mi? ankara'da bir lutheryan kilise olması çok güzel olurdu. protestaların savunduğu simgesellikten kurtulmamızı sağlardı. bugün protestan kiliselerde (hepsinde böyle mi bilmiyorum) "RAB'bin sofrası"nın aslında simgesel olduğu, bir anma töreni olduğu...

Dan Brown tarihçi değil, sadece çok iyi bir romancıdır (Murat Bardakçı) Murat Bardakçı Dan Brown tarihçi değil, sadece çok iyi bir romancıdır 11.12.2009 17:29:10 DA Vinci Şifresi'nin yazarı Dan Brown, bir yayınevinin kuruluş yıldönümü münasebetiyle İstanbul'a geldi ya... Güzide yazarlarımız, hattâ büyük...

Sadece basit bir filmdi... Esenlikler dilerim bu bölümde bir çok kardeşin tanıklıklarını okudum ve gerçekten çok büyük bereket aldım ve ben de tanıklığımı ifade edebildiğimce paylaşmak istedim... 2001 yılında üniversite öğrenimi görmek için Gaziantep'e geldim, aslen...

İsa insanlık tarihindeki en büyük insanlardan sadece biriydi ? İsa insanlık tarihindeki en büyük insanlardan sadece biriydi. 0. İsa’nın insanlık tarihinin en büyüğü oluşunun hakkını verelim. Bu bir gerçekliktir. Fakat, kendisi tarihteki diğer tüm insanlardan farklıdır. İnsanlık tarihinde kaç kişi...

40gün sadece su içerek oruç? :  40gün sadece su içerek oruç? | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Oruç

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler