Hristiyan Forum : Övgü

Övgü

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Şifremi unuttum?

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:gönüllüler6 / gönüllüler7
Tamamlandı:gönüllüler5 / gönüllüler5
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar

Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
facebook
Facebook Fan
Hristiyan Forum
twitter
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

Övgü

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Övgü

övünen RAB ile övünsün
Övgü Günlerdir insanın düşün ve arzu yöntemine bakıyorum. Ne garip, hiç değişmiyor…yaşam komedinin geleneksel sahnesi…..insan arzuları….beğenilme dürtüsü…..ben olma…..alkış arayışı….her cümlenin içerisinde kendini hoşnut edecek bir kelime arayışı…..ve bütün bu komedide rol alan bizlerin Tanrı Sözüne yaklaşımı. Her şey çok düzenli….herkes koşar adım sahnede….bende olmalıyım….alkışlar o kadar güçlü ki suflör duyulmuyor….sahne gerisinde dolu dizgin yardım etmek istiyor fakat o hengame….o kargaşa…..o albeniler…..suflör kederli……( tabii imanlının suflörü Kutsal Ruh olur)…..fakat oyun bitince ne seyirciler olur…..ne alkışlar….ne de kandırmaca……hoş insan kandırmacalarını hep kendi içinde kamçılar ya neyse….sahne gerisinde yine suflörle baş... (F 1 2 3)
15-09-08 18:00
6 1.151
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız