Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Protestanlık : Azizlere ve Meryeme dua konusu 5342 kez okundu, 48 kez cevaplandı. En son mesaj pcpc tarafından gönderildi. Azizlere ve Meryeme dua Bu uygulamayi savunanlarin tüm gösterdikleri kanitlar kanit olamayacak nitelikteydi. En güclü kanit, Meryeme, sarabin bittigini söyleyip, bunu ogluna iletilmesi ile ilgili kanitti. Oysa, sayisiz direk Mesihe olan basvurulari görmeyip birtek bunu görmek, dogru ve adil degil. Dügün yerleri kalabalik olur bu yüzuden kalabalikta ulasabildikleri meryeme bunu söylemislerdir. Bu dogru olsa onca hasta, yardima muhtac kisi neden meryeme ricada bulunmadi da direk Mesihe gidip, direk mesihten diledi. Baska güclü bir kanit da Yeremyanin duasi. Orada sözkonusu Yeremyanin kendisi mi, ölmüs de görümü mü görünüyor, acik degil. Hem kim Yeremyadan dua etmesini rica etmis? Isa diyor: Benim adimla babadan dileyin. Süpheye yer birakmayan bir yol gösteris duamizda. Bir sayfa dolusu protestanligin elestirisini... Azizlere ve Meryeme dua

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Azizlere ve Meryeme dua konusu 5342 kez okundu, 48 kez cevaplandı. En son mesaj pcpc tarafından gönderildi.

Azizlere ve Meryeme dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-10, 00:31
Azizlere ve Meryeme dua
fundi

Bu uygulamayi savunanlarin tüm gösterdikleri kanitlar kanit olamayacak nitelikteydi. En güclü kanit, Meryeme, sarabin bittigini söyleyip, bunu ogluna iletilmesi ile ilgili kanitti. Oysa, sayisiz direk Mesihe olan basvurulari görmeyip birtek bunu görmek, dogru ve adil degil. Dügün yerleri kalabalik olur bu yüzuden kalabalikta ulasabildikleri meryeme bunu söylemislerdir. Bu dogru olsa onca hasta, yardima muhtac kisi neden meryeme ricada bulunmadi da direk Mesihe gidip, direk mesihten diledi. Baska güclü bir kanit da Yeremyanin duasi. Orada sözkonusu Yeremyanin kendisi mi, ölmüs de görümü mü görünüyor, acik degil. Hem kim Yeremyadan dua etmesini rica etmis? Isa diyor: Benim adimla babadan dileyin. Süpheye yer birakmayan bir yol gösteris duamizda. Bir sayfa dolusu protestanligin elestirisini vermek sorulara yanit olmuyor

Yönetim Notu: Sevgili Fundi kardeşimiz; lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, özellikle mezhepler hakkında yazmak ile ilgili bölümü okuyunuz. Konunuzu Soru Panosu'nda açmışsınız, oysaki soru panosu SADECE soru sormak içindir. Kişisel veya mezhepsel konulardaki mesajlarınızı KENDİ MEZHEBİNİZİN BÖLÜMÜNDEN yazmalısınız. Yazdığınız konu Katoliklik veya Ortodoksluk ile ilgili bile olsa, o bölümlere değil, kendi bölümünüze yazmalısınız. Bu kural herkes için geçerlidir, kendi mezhebi dışındaki mezhepler hakkında yorum yazacak kişiler KENDİ MEZHEP BÖLÜMLERİNDEN yazmalıdırlar. Bu konunuzu profil bilgilerinizdeki bilgilere dayanarak kendi bölümünüz olan PROTESTANLIK bölümüne taşıyoruz.

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-10, 01:22
Azizlere ve Meryeme dua
jude

Ebediyen bakire olan mübarek ve şerefli Tanrı Validesi, dualarımızı İlahımıza ve Oğluna taktim et ve kurtuluşumuz için vasıta ol. Baba Ümidimdir, Oğul Sığınağımdır, Kutsal Ruh Koruyucumdur. Ey Kutsal ittifak sana yücelik ve şan olsun,
Simdi, her zaman ve sonsuza kadar...
Amen

ps: en sevdigim duadir bu vesile ile Protestan kardeslerimle paylasmak istedim.

Azizlere ve Meryeme dua

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-10, 02:07
Azizlere ve Meryeme dua
asuri

fundi
Bu uygulamayi savunanlarin tüm gösterdikleri kanitlar kanit olamayacak nitelikteydi. En güclü kanit, Meryeme, sarabin bittigini söyleyip, bunu ogluna iletilmesi ile ilgili kanitti. Oysa, sayisiz direk Mesihe olan basvurulari görmeyip birtek bunu görmek, dogru ve adil degil. Dügün yerleri kalabalik olur bu yüzuden kalabalikta ulasabildikleri meryeme bunu söylemislerdir. Bu dogru olsa onca hasta, yardima muhtac kisi neden meryeme ricada bulunmadi da direk Mesihe gidip, direk mesihten diledi. Baska güclü bir kanit da Yeremyanin duasi. Orada sözkonusu Yeremyanin kendisi mi, ölmüs de görümü mü görünüyor, acik degil. Hem kim Yeremyadan dua etmesini rica etmis? Isa diyor: Benim adimla babadan dileyin. Süpheye yer birakmayan bir yol gösteris duamizda. Bir sayfa dolusu protestanligin elestirisini vermek sorulara yanit olmuyor

Yönetim Notu: Sevgili Fundi kardeşimiz; lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, özellikle mezhepler hakkında yazmak ile ilgili bölümü okuyunuz. Konunuzu Soru Panosu'nda açmışsınız, oysaki soru panosu SADECE soru sormak içindir. Kişisel veya mezhepsel konulardaki mesajlarınızı KENDİ MEZHEBİNİZİN BÖLÜMÜNDEN yazmalısınız. Yazdığınız konu Katoliklik veya Ortodoksluk ile ilgili bile olsa, o bölümlere değil, kendi bölümünüze yazmalısınız. Bu kural herkes için geçerlidir, kendi mezhebi dışındaki mezhepler hakkında yorum yazacak kişiler KENDİ MEZHEP BÖLÜMLERİNDEN yazmalıdırlar. Bu konunuzu profil bilgilerinizdeki bilgilere dayanarak kendi bölümünüz olan PROTESTANLIK bölümüne taşıyoruz.
Sevgili Fundi,
Beni cok yoruyorsunuz.Sikayet Anneye yapilmis.

Üçüncü gün Celile'nin Kana köyünde bir düğün vardı. İsa'nın annesi oradaydı. İsa ve öğrencileri de düğüne çağrılmışlardı. Şarap tükenince İsa'nın annesi O'na, «Şarapları kalmadı» dedi.
İsa, «Anne, benden ne istiyorsun? Benim saatim daha gelmedi» dedi.
Annesi hizmet edenlere, «Size ne derse onu yapın» dedi.
Yuhanna 2:1-5

Azizlere ve Meryeme dua

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-10, 02:51
Azizlere ve Meryeme dua
fundi

Sevgili yönetici kardeslerim, dogru yere yazmak icin artik daha dikkati olacagim. Kusuruma bakmayin. Asuru kardesim, seni yordugum icin sevindim. Yorulmak, seni daha da güclü kilacak. Tamam sikayet Meryeme yapilmis, ben de baska birsey demedim ki. Ben de öyle dedim.

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-11-10, 08:56
Azizlere ve Meryeme dua
admin1 Ken Block

fundi
Sevgili yönetici kardeslerim, dogru yere yazmak icin artik daha dikkati olacagim. Kusuruma bakmayin. Asuru kardesim, seni yordugum icin sevindim. Yorulmak, seni daha da güclü kilacak. Tamam sikayet Meryeme yapilmis, ben de baska birsey demedim ki. Ben de öyle dedim.
Anlayışınız için teşekkürler sevgili fundi kardeşimiz...

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua

Azizlere ve Meryeme dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Azizlere ve Meryeme dua konusuna benzer konular;

Katolik İnancı'nda Azizlere dua etmek AZİZLERE DUA ETMEK Tarihsel bir Hristiyan uygulaması olan, Mesih’te kız kardeşlerimiz veya kardeşlerimiz olan azizlere dua edilmesi ve azizlerin gözümüzdeki yeri son birkaç yüzyıldır Protestanlar tarafından saldırı konusu olarak kullanılmaktadır. Bu uygulamayı Hristiyanlığın ilk dönemlerinden bugüne kadar devam ettirmekte olan Katolikler, Ortodokslar, Doğu Hristiyanları ve hatta bazı Anglikanlar – bunun anlamı; dünyadaki hristiyanların dörtte üçü tarafından uygulanmaktadır – hemen hepsi Mesih İsa’dan tam on altı yüzyıl sonra başlayan Protestan hareketine ait kişiler tarafından dinsel ve teolojik saldırılara uğramaktadırlar. BİZİ DUYABİLİRLER Mİ? Karşı çıkılan konularından bir tanesi cennetteki azizlerin dualarımızı duyamayacağı, dolayısıyla yardımlarına ve...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih