Azizlere ve Meryeme dua konusu
5342 kez okundu,
48 kez cevaplandı. En son mesaj
pcpc tarafından gönderildi.
Azizlere ve Meryeme dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>
Sonuncu »

24-11-10, 00:31
fundi
Bu uygulamayi savunanlarin tüm gösterdikleri kanitlar kanit olamayacak nitelikteydi. En güclü kanit, Meryeme, sarabin bittigini söyleyip, bunu ogluna iletilmesi ile ilgili kanitti. Oysa, sayisiz direk Mesihe olan basvurulari görmeyip birtek bunu görmek, dogru ve adil degil. Dügün yerleri kalabalik olur bu yüzuden kalabalikta ulasabildikleri meryeme bunu söylemislerdir. Bu dogru olsa onca hasta, yardima muhtac kisi neden meryeme ricada bulunmadi da direk Mesihe gidip, direk mesihten diledi. Baska güclü bir kanit da Yeremyanin duasi. Orada sözkonusu Yeremyanin kendisi mi, ölmüs de görümü mü görünüyor, acik degil. Hem kim Yeremyadan dua etmesini rica etmis? Isa diyor: Benim adimla babadan dileyin. Süpheye yer birakmayan bir yol gösteris duamizda. Bir sayfa dolusu protestanligin elestirisini vermek sorulara yanit olmuyor
Yönetim Notu: Sevgili Fundi kardeşimiz; lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, özellikle mezhepler hakkında yazmak ile ilgili bölümü okuyunuz. Konunuzu Soru Panosu'nda açmışsınız, oysaki soru panosu SADECE soru sormak içindir. Kişisel veya mezhepsel konulardaki mesajlarınızı KENDİ MEZHEBİNİZİN BÖLÜMÜNDEN yazmalısınız. Yazdığınız konu Katoliklik veya Ortodoksluk ile ilgili bile olsa, o bölümlere değil, kendi bölümünüze yazmalısınız. Bu kural herkes için geçerlidir, kendi mezhebi dışındaki mezhepler hakkında yorum yazacak kişiler KENDİ MEZHEP BÖLÜMLERİNDEN yazmalıdırlar. Bu konunuzu profil bilgilerinizdeki bilgilere dayanarak kendi bölümünüz olan PROTESTANLIK bölümüne taşıyoruz.
Azizlere ve Meryeme dua
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Azizlere ve Meryeme dua

24-11-10, 01:22
jude
Ebediyen bakire olan mübarek ve şerefli Tanrı Validesi, dualarımızı İlahımıza ve Oğluna taktim et ve kurtuluşumuz için vasıta ol. Baba Ümidimdir, Oğul Sığınağımdır, Kutsal Ruh Koruyucumdur. Ey Kutsal ittifak sana yücelik ve şan olsun,
Simdi, her zaman ve sonsuza kadar...
Amen
ps: en sevdigim duadir bu vesile ile Protestan kardeslerimle paylasmak istedim.
Azizlere ve Meryeme dua

ölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Azizlere ve Meryeme dua

24-11-10, 02:07
asuri
|
|
fundi
|
Bu uygulamayi savunanlarin tüm gösterdikleri kanitlar kanit olamayacak nitelikteydi. En güclü kanit, Meryeme, sarabin bittigini söyleyip, bunu ogluna iletilmesi ile ilgili kanitti. Oysa, sayisiz direk Mesihe olan basvurulari görmeyip birtek bunu görmek, dogru ve adil degil. Dügün yerleri kalabalik olur bu yüzuden kalabalikta ulasabildikleri meryeme bunu söylemislerdir. Bu dogru olsa onca hasta, yardima muhtac kisi neden meryeme ricada bulunmadi da direk Mesihe gidip, direk mesihten diledi. Baska güclü bir kanit da Yeremyanin duasi. Orada sözkonusu Yeremyanin kendisi mi, ölmüs de görümü mü görünüyor, acik degil. Hem kim Yeremyadan dua etmesini rica etmis? Isa diyor: Benim adimla babadan dileyin. Süpheye yer birakmayan bir yol gösteris duamizda. Bir sayfa dolusu protestanligin elestirisini vermek sorulara yanit olmuyor
Yönetim Notu: Sevgili Fundi kardeşimiz; lütfen forum kurallarımızı okuyunuz, özellikle mezhepler hakkında yazmak ile ilgili bölümü okuyunuz. Konunuzu Soru Panosu'nda açmışsınız, oysaki soru panosu SADECE soru sormak içindir. Kişisel veya mezhepsel konulardaki mesajlarınızı KENDİ MEZHEBİNİZİN BÖLÜMÜNDEN yazmalısınız. Yazdığınız konu Katoliklik veya Ortodoksluk ile ilgili bile olsa, o bölümlere değil, kendi bölümünüze yazmalısınız. Bu kural herkes için geçerlidir, kendi mezhebi dışındaki mezhepler hakkında yorum yazacak kişiler KENDİ MEZHEP BÖLÜMLERİNDEN yazmalıdırlar. Bu konunuzu profil bilgilerinizdeki bilgilere dayanarak kendi bölümünüz olan PROTESTANLIK bölümüne taşıyoruz.
|
Sevgili Fundi,
Beni cok yoruyorsunuz.Sikayet Anneye yapilmis.
Üçüncü gün Celile'nin Kana köyünde bir düğün vardı. İsa'nın annesi oradaydı. İsa ve öğrencileri de düğüne çağrılmışlardı. Şarap tükenince İsa'nın annesi O'na, «Şarapları kalmadı» dedi.
İsa, «Anne, benden ne istiyorsun? Benim saatim daha gelmedi» dedi.
Annesi hizmet edenlere, «Size ne derse onu yapın» dedi.
Yuhanna 2:1-5
Azizlere ve Meryeme dua

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /
Azizlere ve Meryeme dua

24-11-10, 02:51
fundi
Sevgili yönetici kardeslerim, dogru yere yazmak icin artik daha dikkati olacagim. Kusuruma bakmayin. Asuru kardesim, seni yordugum icin sevindim. Yorulmak, seni daha da güclü kilacak. Tamam sikayet Meryeme yapilmis, ben de baska birsey demedim ki. Ben de öyle dedim.
Azizlere ve Meryeme dua
FORUMA ÜYE OLUN! /
Azizlere ve Meryeme dua

24-11-10, 08:56
admin1 Ken Block
|
|
fundi
|
|
Sevgili yönetici kardeslerim, dogru yere yazmak icin artik daha dikkati olacagim. Kusuruma bakmayin. Asuru kardesim, seni yordugum icin sevindim. Yorulmak, seni daha da güclü kilacak. Tamam sikayet Meryeme yapilmis, ben de baska birsey demedim ki. Ben de öyle dedim.
|
Anlayışınız için teşekkürler sevgili fundi kardeşimiz...
Azizlere ve Meryeme dua
FORUMA ÜYE OLUN! /
Azizlere ve Meryeme dua
Azizlere ve Meryeme dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>
Sonuncu »
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil