HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir? sayfasını paylaşmak için adres:
Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir?
fortuna Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir?
Bir araştırma konusu hazırlıyorum? Acaba protestanlıktaki özel günler nelerdir, niçin özeldirler ? Ne zamandır?
Cvp larınız için şimdiden teşekkürler
moderator5 Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir?
fortuna
Bir araştırma konusu hazırlıyorum? Acaba protestanlıktaki özel günler nelerdir, niçin özeldirler ? Ne zamandır?
Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir? sayfasını paylaşmak için adres:
Protestanlıktaki Özel Günler ve Anlamları Nelerdir? konusuna benzer konular;
Özel GünlerMerhabalar... 2012 Yılı için bir ajanda çıkaracağız. Dini günlere ait tarihler gerekli. Yardımcı olmanızı rica ediyorum...
Teşekkürler...
Kutsal Kitap'taki belli isimlerin anlamlarıİSİMLER ve ANLAMLARI
Etimolojiye dayalı bir site yardımıyla Kutsal Kitap'ta geçen önemli kişi ve yer isimlerinin anlamlarını yazıyorum:
<o></o>
YESUA: TANRI KURTARIR<o></o>
MERYEM/MİRYAM: Acı, acılık denizi;...
İncil'deki benzetmeler ve anlamlarıİncil'deki benzetmeler ve anlamları
<table class="MsoNormalTable" style="border: medium none ; border-collapse: collapse;" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td style="border: 1pt solid windowtext; padding: 0cm 3.5pt;...
Protestanlıktaki tüm mezhepler (5127 adet)http://www.bringyou.to/DENOMS.php
Denomination Name
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
A
A of BC in Luzon Visayas Mindanao
A Unterstütz in Mennonitengemeinden
Abbott Loop Fell of Community Churches
Aboriginal pentecostal...
Ortodoks Kilisesi'nde Bayramlar ve özel günlerBayramlar ve özel günler
Ta Fota
Rumlar 6 Ocakta İsa'nın vaftiz edilişini kutlar. Bir din adamı, tahta bir haçı suların kutsanmasının simgesi olarak suya atar. Gençler suya atlayarak bu haçı çıkarmak için birbirleriyle yarışırlar. Haçı...