|
|
4.851 |
S:
Vaftizsiz biri ve Rabbin Sofrasına yaklaşımRabbin Sofrası - Bu konuda okuduğum bazı imanlı mesajları,beni bu konuda birkaç kelam etmeye mecbur hissettirdi..
Öncelikle sevgili Anastasia'nın görüşlerinin neredeyse tamamına Ortodoks olmadığım halde...
|
3.701 |
S:
Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin SofrasıRabbin Sofrası - Hristiyan inancımızda karşımıza çoğu zaman ''Kutsal Su'' , ''Kutsal Yağlar'' , ''Kutsal Şarap'' gibi kavramlar çıkmaktadır...Burada 'Kutsal' olarak bahsedilen nesneler doğa üstü bir biçimde büyülü...
|
254 |
S:
Rabbin Sofrası (Komünyon & Kinonia) nasıl yaklaşılır ?Rabbin Sofrası - Forumda rastlayamadım veya ben beceremedim fakat özel olarak bu konu hakında malümatlarımızı paylaşalım ve öğrenelim !!!
Rabbin sofrası ( Komünyon Veya Kinonia ) alırken nelere dikkat etmeli ve...
|
1.062 |
| |
Kominyon'dan Evvel Bir Hazirlik Gerekirmi?Rabbin Sofrası - Eski Anlasmada Kral Davut Saul'den kacarken Kahin Ahimelek'e gidip ondan yiyecek istedi
Davut şöyle yanıtladı: "Kral bana bir görev verdi. 'Sana verdiğim görevden ve buyruklardan kimsenin haberi...
|
115 |
|
|
- |
|
|
1.030 |
Efkaristiya Nedir?Rabbin Sofrası - Efkaristiya en başından beri Kilise'nin ana ibadet ayinidir. Bu ayinde İsa Mesih'in yaşamının, ölümünün ve dirilişinin anısı kutlanır. İsa Mesih, Hristiyan imanına göre, ölüler arasından dirilmiş...
|
123 |
KomünyonRabbin Sofrası - Acaba gerçek imanlı bir hıristiyanın yediği her türlü yiyexcek ve içtiği her türlü içecek ruhsal anlamda kominyon oluyor mu?
|
334 |
|
|
145 |
|
|
- |