Rabbin Sofrası

Rabbin Sofrası : Rabbin Sofrası | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Rabbin Sofrası sayfasını paylaşmak için adres:

Vaftizsiz biri ve Rabbin Sofrasına yaklaşım 6.357
Rabbin Sofrası Bu konuda okuduğum bazı imanlı mesajları,beni bu konuda birkaç kelam etmeye mecbur hissettirdi.. Öncelikle sevgili Anastasia'nın görüşlerinin neredeyse tamamına Ortodoks olmadığım halde katılıyorum ki,aklın ve Kutsal Kitabın yolu birdir! ...

Anket: Kilisenizde Rabbin Sofrası'nda şarap mı vişne suyu mu kullanılıyor? 8.913
Rabbin Sofrası Kilisenizde Rabbin Sofrası'nda şarap mı vişne suyu mu kullanılıyor?

Rabbin Sofrası (Komünyon & Kinonia) nasıl yaklaşılır ? 1.617
Rabbin Sofrası Forumda rastlayamadım veya ben beceremedim fakat özel olarak bu konu hakında malümatlarımızı paylaşalım ve öğrenelim !!! Rabbin sofrası ( Komünyon Veya Kinonia ) alırken nelere dikkat etmeli ve nasıl hazırlanmalıyız ? sevgilerimle esenkalın

Rabbin Sofrası sadece simgesel mi? 2.145
Rabbin Sofrası ankara'da bir lutheryan kilise olması çok güzel olurdu. protestaların savunduğu simgesellikten kurtulmamızı sağlardı. bugün protestan kiliselerde (hepsinde böyle mi bilmiyorum) "RAB'bin sofrası"nın aslında simgesel olduğu, bir anma töreni olduğu...

Hıristiyanlıkta ekmek şarap ayininin özellikleri nelerdir? (Video) 244
Rabbin Sofrası http://www.uzmantv.com/hiristiyanlikta-ekmek-sarap-ayininin-ozellikleri-nelerdir

Komünyon 1.498
Rabbin Sofrası Acaba gerçek imanlı bir hıristiyanın yediği her türlü yiyexcek ve içtiği her türlü içecek ruhsal anlamda kominyon oluyor mu?

Rabbin Sofrası niye Sept günündedir ? 324
Rabbin Sofrası Rabbimiz Mesih, bizlere Sofrası'nı Pesah gününde öğretti. Bu durumda, niçin Pesah gününde bunu yapmak yerine HER PAZAR (sept) günü yapıyoruz ? Tanrı'nın Kutsal Kitap'ta böyle bir esini var mı ? Teşekkürler, Selamet-i Hüdâ sizinle olsun. Amin.

Kominyon'dan Evvel Bir Hazirlik Gerekirmi? 547
Rabbin Sofrası Eski Anlasmada Kral Davut Saul'den kacarken Kahin Ahimelek'e gidip ondan yiyecek istedi Davut şöyle yanıtladı: "Kral bana bir görev verdi. 'Sana verdiğim görevden ve buyruklardan kimsenin haberi olmasın' dedi. Adamlarıma gelince, belli bir yere...

>>> 8. Tanrısal Münakale -
Rabbin Sofrası 8. Tanrısal Münakale 8. Tanrısal Münakale

Cocuklar ne zaman vaftiz edilmeli ve Rabbin Sofrasina davet edilmelidirler? 1.625
Rabbin Sofrası Bazi kiliseler cocuklarin Rabbin Sofrasina katilmadan once Kutsal Kitap derslerine gitmelerini ve burda doktrin dersleri alamalarini sart kosarken bazi kiliselerin boyle bir kurali yoktur genelde cocuklarin evde anne babalari tarafindan...

Efkaristiya Nedir? 411
Rabbin Sofrası Efkaristiya en başından beri Kilise'nin ana ibadet ayinidir. Bu ayinde İsa Mesih'in yaşamının, ölümünün ve dirilişinin anısı kutlanır. İsa Mesih, Hristiyan imanına göre, ölüler arasından dirilmiş olarak Tanrı'da yaşar ve böylece daima kiliseye yakın...

Rab'bin Sofrası hakkında çeşitli görüşler (tarihsel anlatım) 458
Rabbin Sofrası “Rab’bin Sofrası imanlıları birleştiren bir şey olması gerekirken Kilise tarihinde kiliselerin bölünmesine neden oldu.” Rab’bin Sofrası hakkında söylenen bu söz gerçekten varolan üzücü durumu anlatmaktadır. Böyle durumun nasıl ortaya çıktığını...

>>> Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası -
Rabbin Sofrası Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası

>>> Rab’bin Sofrası (Westminster İnanç Açıklaması) -
Rabbin Sofrası Rab’bin Sofrası (Westminster İnanç Açıklaması) Rab’bin Sofrası (Westminster İnanç Açıklaması)

Rabbin Sofrası sayfasını paylaşmak için adres:

Rabbin Sofrası : Rabbin Sofrası | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Rabbin Sofrası

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler