Katılımcı sayısı: 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Kilisenizde Rabbin Sofrası'nda şarap mı vişne suyu mu kullanılıyor? konusu 9361 kez okundu, 61 kez cevaplandı. En son mesaj dark elf tarafından gönderildi.
indjilde rabin sofrasinda kulanilan icedjk saraptir
isa diyor ki bu sarap bizim icin yeni anlasmanin temelidir
ve bizim gynahlarimizim uruna dykulen kandir
indjil diyor ki rabin sofrasinda kulanilan icedjek saraptir
isa sofrada dedi lk.22;18 ve biz buna uymaliyiz
Kilisenizde Rabbin Sofrası'nda şarap mı vişne suyu mu kullanılıyor? konusuna benzer konular;
Kilisenizde hiç etnik ayrımcılık yaşadınız mı? Zaman zaman çeşitli kardeşlerden, kiliselerinde ya da katılmak istedikleri kiliselerde yaşadıklarıyla ilgili olarak emailler alıyoruz. Birçok çeşitli ve/veya kişisel konular da olmakla beraber bu konu ile de ilgili olarak birden fazla email aldık. Bu yüzden bu anketi daha büyük bir kitleye sorarak bir veri elde etmeyi amaçlıyoruz.
Lütfen yalnızca hristiyan olan üyeler ankete oy versinler. Hristiyan olmayan üyelerin oyları istatistiklerden düşülecektir.
Şarap ve Yasaklar Son bir haftadır online türkçe kutsal kitabı okuyorum. bir yerde "şarap içmemeniz iyidir" derken bir başka yerde Hz. İsa "Alın bu benim kanımdır için" şeklinde ifadelere rastladım. Doğru olan nedir? Hristiyan olan birisinin şarap içmesi yasak mıdır yoksa değil midir?
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim..
Yönetim Notu: Romalılar 14'de yer alan "şarap içmeyin" önerisini o ayetin içinde bulunduğu pasaja bakarak yorumlamanız gerekir. Orada özel bir durumdan bahsedilmektedir. Başkaları ile alakalı bir durum mevcuttur.
İncil'deki ayetleri cümle cümle ayırarak ya da cımbızlayarak yorumlarsanız yanlış sonuçlara ulaşabilirsiniz.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil