|
|
Temple
|
|
|
Melipus
|
|
Ben şahsen Rabbin sofrası gibi önemli bir olayda sebepleri ne olursa olsun taviz verilmemesi gerektiğine inanıyorum. Alkol problemine gelince zaten Rabbin sofrasında da bildiğim kadarıyla oturup kafaları çekmiyoruz. Birkaç damla birşey içiyoruz. Böyle tavizlerin de zaten ardı arkası açıkçası pek kesilmez. Şarap yerine Kola ekmek yerinede Pizza koyalım nasıl olsa sembolik. Böylece evde arkadaşlarla otururken hem pizza sölemiş hemde rabbin sofrasını uygulamış oluruz:::DDD Böyle birşey olamaz!!!!
|
Ama escinsellikte bayagi bir tavizkarsin
Kutsal Kitabin gunah dedigine tercih degildir diyebiliyosun
Esenlikler
Rab seni GERCEGINDE buyutsun
|
Sevgili Temple kardeşim. Rica ederim yazdıklarımı saptırmayınız ve o başlık altındaki yazımı tekrar okuyunuz. Orada verdiğim bir taviz falan kesinlikle yoktur. Kutsal Kitap'a göre eşcinsellik günahtır diye açıkça ikrar ettiğim de görebilir. Savunmaya da çalışmamışımdır. Eşcinselliğin tercih olmaması bilimsel bir gerçektir. İnsanlar bu konuda neyden hoşlanacaklarını seçmezler. Ben de orada günah değildir, uygundur eşcinsel ilişkilere girilmelidir cinsinden birşey yazmamışımdır. Yazımı tekrar okuyunuz.
Rab sizi PEŞİN YARGILARINIZDAN kurtarsın.