| Kominyon'dan Evvel Bir Hazirlik Gerekirmi? |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
Eski Anlasmada Kral Davut Saul'den kacarken Kahin Ahimelek'e gidip ondan yiyecek istedi Davut şöyle yanıtladı: "Kral bana bir görev verdi. 'Sana verdiğim görevden ve buyruklardan kimsenin haberi olmasın' dedi. Adamlarıma gelince, belli bir yere gitmelerini söyledim. Şu an elinde ne var? Bana beş somun ekmek ya da başka ne varsa ver." Kâhin, "Taze ekmeğim yok" diye karşılık verdi, "Ama adamların kadından uzak kaldılarsa kutsal ekmek var." Davut, "Yola çıktığımızdan her zaman olduğu gibi, kadından uzak kaldık" dedi, "Sıradan bir yolculuğa çıktığımızda bile adamlarım kendilerini temiz tutarlar; özellikle bugün ne kadar daha çok temiz olacaklar." Bunun üzerine kâhin ona kutsal ekmek verdi; çünkü orada huzura konan ekmekten başka ekmek yoktu. Bu ekmek RAB'bin huzurundan alındığı gün yerine sıcak ekmek konurdu. 1.Samuel 21:2-6 Sormak istedigim kominyon almadan evvel kendimizi hazirlayip eslerimizden uzak durmamiz gerekmezmi?Gerekirse ne kadar zamandan hazirlanmaliyiz? asuri "Size ne derse onu yapın" Yuhanna 2-5 ''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı'' Luka 24-45 |
|
|
|
|
|
|
Bu soruyu ruhbanınıza sormanız daha sağlıklıdır diye düşünüyorum . Bunun haricinde; genel anlamada, biz ortodokslar kinoniya almadan evvel özel bir dua okuyor ve yanımızdakilerden onları kırmış isek af diliyoruz. bu özel dua forumda mevcut sevgiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Vera Yazdiklarinizi okuduktan sonra gidip danistim,boyle bir mecburiyetimin olmadigini,ama kendime boyle bir kural koymak istememin cok guzel bir sey olacagini soyledi. asuri "Size ne derse onu yapın" Yuhanna 2-5 ''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı'' Luka 24-45 |
|
|
||||
|
||||
sevgiler |
|
|
||||||||
|
||||||||
Sayin Theophilos Yapilmasi gerekende Kesinlikle bu olmali.Ortodoks Kilisesinin bunu yapmasi cok guzel. Theophilos isminin anlami yanilmiyorsam Tanrinin dostu demek.Cok guzel bir isim. "Size ne derse onu yapın" Yuhanna 2-5 ''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı'' Luka 24-45 |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |