SELEUKOS_NIKATOR
Anadolu Katolik Kilisesi önderi Luigi Padovese öldürüldü
Ilk evvel katolik kardeslerimizin ve tüm Hristiyanlarin basi sagolsun. Episkopos Padovese Hristiyanlik icin bu cografya'da cok cabalamistir nur icinde yatsin..AMIN
admin1 Ken Block
Evanjelique
Çok üzgünüm...Olayı büyük bir şok içerisinde öğrendim,tüm Türkiye Hristiyan ailemize ve özellikle Katolik kardeşlerimize başsağlığı diliyorum..:-(
Bu bir provokasyondur! Lütfen tahriklere kapılmayalım ve olaylara mantık çerçevesinde bakalım..Bu olayın oluş zamanı oldukça manidardır..
Kilisemiz tarihi boyunca şehitler vermiştir ve vermeye de devam edecektir,piskoposumuz şu an Baba'nın evindedir ve tüm azizler ile beraber Rabbimizin Sofrasına oturanlardan olmuştur,kendisinin aziz ruhu için dua etmekteyim..
Ne mutlu ki imanı yüzünden acı çekenlere, şehit olanlara..Rab hepimizi imanı için şehit olanlardan eylesin..Amin..
atanas
Suraya yazmak bile o kadar zor ki simdi... Oncelikle Iskenderun sonra tum Hristiyan aleminin basi sagolsun.
Heaven
Başımız sağolsun,çok üzücü bir olay,şimdi haberlerde izledim,bıçaklayanın büyük psikolojik sorunları varmış..
† Ortodossa Potenza...Tu e io ; insieme,SEMPRE...Hristos ANESTI †
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler