Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor?

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar : Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? konusu 1598 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj ozaym tarafından gönderildi. Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? KOMUTAN "İNCİL" İŞİNE GİRMİŞ 02 Şubat 2009 08:18 Komutan İncil dağıtma işini ele geçirmiş... Veysel Şahin'in ifadeleri sürüyor.... Çeteci Şahin, Malatya'da misyonerlerin belirlenmesi için kendisine bir komutanın görev verdiğini öne sürdü: İncil alanların tespitinin önemli olduğunu söyledi. Hem de tarihi eser peşindeydi.. Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz tarafından talimatla ifadesi alınan çete sanığı Veysel Şahin, şok iddiaları arasında 2007'de misyonerlik faaliyetinde bulundukları gerekçesiyle 3 kişinin boğazı kesilerek öldürüldüğü Malatya'daki Zirve Yayınevi katliamına da yer verdi. Şahin, Malatya Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'a talimatla verdiği 6 sayfalık ifadesinde, aslen Malatyalı olduğunu ve Irak Türkmen Cephesi'nin irtibat bürosunu açmak için bu şehre geldiğini anlattı. Bir... Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? konusu 1598 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj ozaym tarafından gönderildi.

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-09, 03:04
admin1 Ken Block

KOMUTAN "İNCİL" İŞİNE GİRMİŞ

02 Şubat 2009 08:18

Komutan İncil dağıtma işini ele geçirmiş... Veysel Şahin'in ifadeleri sürüyor....

Çeteci Şahin, Malatya'da misyonerlerin belirlenmesi için kendisine bir komutanın görev verdiğini öne sürdü: İncil alanların tespitinin önemli olduğunu söyledi. Hem de tarihi eser peşindeydi..

Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz tarafından talimatla ifadesi alınan çete sanığı Veysel Şahin, şok iddiaları arasında 2007'de misyonerlik faaliyetinde bulundukları gerekçesiyle 3 kişinin boğazı kesilerek öldürüldüğü Malatya'daki Zirve Yayınevi katliamına da yer verdi.

Şahin, Malatya Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'a talimatla verdiği 6 sayfalık ifadesinde, aslen Malatyalı olduğunu ve Irak Türkmen Cephesi'nin irtibat bürosunu açmak için bu şehre geldiğini anlattı. Bir yayınevinin ortağı olan Şahin, tanıştığı bir komutanın Antalya'da bir yayınevi ile Malatya'daki Kayra (Zirve) yayınevini kendisine sorduğunu iddia etti. Komutanın bütün Doğu ve Güneydoğu'ya misyonerlik kitaplarının tek elden dağıtılmasını ve kendisinden bu işi yapmasını istediğini öne süren Şahin, şöyle dedi: "Gerekiyorsa yayınevlerinin tehdit edilmesini, yanıma 2 uzman çavuş görevlendirebileceğini söyledi. Bu sayede bu kitapları kimlerin aldığının tespit edilmesini, lazım olduğunu söyledi. Yayınevlerini gezip 'İncil işine siz bakmayın biz bakıyoruz, bu işin arkasında devlet var, biz devletiz' dedik. 2006 yılında İncil dağıtımı tamamen bize geçti."

JİTEM İZ SÜRDÜ
Komutanın isteğiyle bir kişiyi alıp sorguya çektiklerini, onun da kendilerine bir kadın adını verdiğini anlatan Şahin, şöyle dedi: "Bilgileri komutana verdim. Kadını Diyarbakır'da eski JİTEM elemanları yardımıyla buldum. Kadının Malatya'da bir demir ustası ile bağlantılı olduğunu, Süryani cemaati üyelerini Malatya'dan Adıyaman'a kiliseye götürdüğünü öğrendim. Kadını takip ederek Kayseri Uzunyayla'da durdurdum. Bana MİT kimliğini gösterdi. Sonradan bu kadının Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca arandığını öğrendim. Bunları buluşup anlattığım bir başçavuş, 'Niye kafasına sıkmadın? O CIA'cıdır. Seni kandırmıştir' dedi." Şahin, ardından aynı komutanın, demircinin evine koyması için 2 bomba ve 2 silah verdiğini, ayrıca tarihi eser planı yaptığını anlatarak, iddialarını şöyle sürdürdü: "Eylemi yapmam için örtülü hesaptan bana 500 bin TL verildi. Eve sahte tarihi eser de koyacaktım. Ancak komutanın sahte eser koyup peşinde olduğu evdeki değerli bir taş, bir İncil ve altın heykelleri ele geçirmeyi, satmayı planladığını anladım, vazgeçtim. Bunun üzerine komutan beni tehdit etti ancak parayı açıklayacağımı söyleyince tehdit etmekten vazgeçti.

Haber: Ertuğrul Erbaş/Sabah

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=205294

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor?

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-09, 04:05
tizciano

Ya bu konu öyle bir hal aldıki, kimin dediği doğru kimin dediği yanlış belli değil. Bütün bu iddalar doğru ise gerçekten durum vahim..Bu kadar olay olurken kimsenin ruhunun duymaması da ilginç..Herşey bir bilinmezlik yumağı..Birşeyler açığa çıkıyor fakat bu açığa çıkan bilgiler doğru mu? o da belli değil..

Derler ya..Rab sonumuzu hayır etsin...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor?

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-09, 09:59
tanyu

Buradan anladığım kadarıyla şimdi biz devlet yada başka kişilerce fişleniyormuyuz?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye“Adveniat Regnum Tuum” "SINT UNUM"mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-09, 20:45
noileg

Daha önce de bedava incil istemiş kişilerin listesini yayınlamışlardı internet üzerinden. İnsanların isimleri, soyisimleri, adres, telefon, onlar hakkında mektuplaşma kursunu yapan kişinin "iman edebilir","ilgileniyor","çıkar" gibi aldığı notlar bile yayınlanmıştı.

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-09, 21:04
admin1 Ken Block

tanyu
Buradan anladığım kadarıyla şimdi biz devlet yada başka kişilerce fişleniyormuyuz?
Bu gidişle Ergenekon davasıyla bu sorunuzun da cevabını bulacağız...

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Bedava incil siparişleri takip mi ediliyor? konusuna benzer konular;

Ekümenik Faaliyetleri Nasil Takip Edip Bilgi Alabilirim? Amerika'da yasamaktayim ve Turkiye'de ekumenik faaliyetler, Turk'lerden bu konuda yurt ici ve yurt disinda girisimler ve katilimlar konusunda ozellikle onerebileceginiz takip edebilecegim yayinlar veya internet sitesi varmi? Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Internetten saglikli bir bilgi elde edemedim. Tesekkurler ve Rab yardimcini olsun Yönetim Notu: Aradığınız websitesi, şu anda bulunmakta olduğunuz websitesidir. :D

Bodrum Turgutreis'teki Ortodoks Kilisesi restore ediliyor Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde, yıkılmak üzere olan ve sık sık defineciler tarafından talan edilen 170 yıllık Ortodoks kilisesi restore ediliyor Küçük kilise, restorasyonun ardından yılın belli dönemlerinde Yunanistan’ın Oniki Adalar Valiliği ile ortaklaşa düzenlenecek etkinliklerle hayat bulacak. Muğla’da turizm sezonunu 12 aya yayma projeleri arasında yer alan, kültür turizmine yönelik olarak yöredeki tarihî yapıların restorasyon çalışmalarına ağırlık veriliyor. Bu kapsamda Peksimet köyündeki kilisenin restorasyonu için mimari projeler hazırlandı. Tanzimat döneminde, 1840 yılında yapıldığı tahmin edilen kilisenin restorasyon projesi maliyetinin yüzde 70′i Muğla İl Özel İdaresi, geri kalanı Turgutreis Belediyesi tarafından karşılanacak. İhale sonucu mimari...

Bedava İncil Bedava İncil .com Bedava İncil temin edebileceğiniz kilise adresleri bağlantısı ve diğer bazı hristiyan sitelerin tanıtımları.

İsa'nın Çilesi filminde Muhammed'den mi söz ediliyor? Herkese merhabalar, öncelikle bu foruma çok kısa bir süre önce katıldım. Ve hristiyan.net'te Hristiyan nasıl olunur bölümünü okudum. "Matta, Markos, Luka ve Yuhanna ise İncil kitabının ilk dört bölümüdür ve sinemalarda izlediğimiz İsa'nın Çilesi - Tutku Filminde anlatılan olayları daha geniş kapsamlı anlatmaktadır. Dolayısıyla İsa'nın Çilesi filmi bile sizin için İncil'dir, iyi haberdir, müjdedir." denilmiştir. Elbette Tutku filmini izledim ve şunu merak ediyorum Türkçeye çevrilirken neden islam'a göre çevirilmiş. Özellikle filmin ismi TUTKU - Hz. İSA'nın çilesi olarak yayınlanmıştır. Bu filmi bir arkadaşımla izledim. ( kendisi aslında hristiyan bir ailenin çocuğu fakat türkiyede yaşadığı için islama doğru adım atmaktadır.) 00:59:50 karesinde " Dünya sizden nefret...

Hristiyanlıkta Tevrat doğru mu kabul ediliyor? Formda bazı yerleri okudum yanlış anlamadıysam Eski ahit adı altında Tevrat kabul görülüyor,yani doğru kabul ediliyor.İsa Tevrat değişti gerekçesiyle gönderilmedi mi?Yanlış anladıysam özür dilerim.Şimdiden teşekkürler... Yonetim Notu: Her hangi bir gercek Kutsal Kitap degismemistir. Bunu soyleyenler yalanci insanlardir. Ispat edemeyecekleri seyi iftira olarak one suren kisilerdir. Ne yahudilere gore ne hristiyanlara gore Tevrat degismemistir. Hristiyan Tevrat'i tam olarak, degismemis olarak, gecerli olarak kabul ederler, okurlar, kullanirlar. Hristiyanligin Kutsal Kitap'i Incil demek aslinda eksik bir soylemdir. Hristiyanligin Kutsal Kitap'i 66 tanedir, Tevrat, Zebur ve Incil diye bilinen kitapciklar ve mektuplar butunudur.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih