Bundan sonra ne olacak?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar : Bundan sonra ne olacak?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
evangelion

Bundan sonra ne olacak?

• T.C. yıllarca yurt dışında kötü bir imajla tanınacak.
  • Yurt dışındaki müslüman Türklere katil gözüyle bakılacak.
  • Yurt dışındaki her faaliyetimiz şüphe ile karşılanacak, hep bu katliamın gölgesi olacak.
  • İslamiyet eskisinden daha da kötü bilinmeye devam edecek.
  • İslamiyet'te din değiştirenlere karşı hoşgörü değil "katli vaciptir" kabulunun var olduğu bilinecek.
  • Yurt dışındaki bir çok kilise, misyon kuruluşu ellerine imkan geçtiğinde veya kendilerine sorulduğunda Türkiye aleyhine oy verecekler.
  • Birçok organizasyon Türkiye'yi kınayacak.
  • Müslümanlığı reddedip, Hristiyanlığa geçen Hristiyan Türkler daha çok bilinecek.
  • Ev kiliseleri daha çok dikkat çekecek
  • Zirve Yayıncılık, Bedava İncil gönderen kurumlar daha çok araştırılacak, bilinecek
  • İncil daha çok dikkat çekecek.
  • Tüm dünyadan insanlar Türkiye'deki hristiyanların yaşadığı zulümü öğrenecek.
  • Türkiye'ye protestan kiliselerin tüzel kişiliği, resmiyeti, yer tahsisi, eğitimi, eğitim kurumu açabilmesi, cemaat güvenliği konularında baskı yapılacak.
  • Avrupa Birliği müzakerelerinde bu olay kullanılacak.
  • Türkiye'deki Hristiyanlar ülkelerinden soğuyacaklar.
  • Türkiye'deki "normal" insanlar, bir kalbe sahip insanlar bazı şeylerden soğuyacaklar, hristiyanlığa yakınlaşacaklar
  • Türkiye'deki hristiyanlar daha yakın bir ilişki içinde birbirlerine destek olacaklar.
  • .....
  • ...
  • ...
  • ...
  • ..
  • Kutsal Kitap'ımı daha istekle okuyacağım.
  • Katiller gibi olmadığım için Tanrım YHVH'e şükredeceğim !
  • Rab'be daha istekli hizmet edeceğim...
  • HristiyanForum.Com tüm üyelerine bu konuyu duyuracak, daha çok kişiye duyurmak için çaba harcayacak...
İZLEYELİM VE GÖRELİM BAKALIM TANRIMIZ YHVH NASILDA KÖTÜLÜĞÜ İYİLİĞE ÇEVİRECEK !

VE BİZ HER GÜN DAHA ÇOK TANRIMIZ YHVH'E ŞÜKREDECEĞİZ !

Luk.23: 34 İsa, "Baba, onları bağışla" dedi. "Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar."

Bundan sonra ne olacak?

hristiyanlık
sahika

Bundan sonra ne olacak?

RAB`bin taniklari olmamiz neden önemli: Nasil RAB`bin tanigi olmaliyiz?

RAB`bimiz Yeseya Peygamber araciligiyla söyle konusmustur: Yeseya 43.10-13 ”Taniklarim sizlersiniz.” diyor RAB, “Sectigim kullar sizlersiniz. Öyle ki Beni taniyip Bana güvenesiniz, Benim O oldugumu anlayisiniz. Benden önce bir Tanri olmadi, Benden sonra da olmayacak. “Ben yalniz Ben RAB`bim, Benden once baska kurtarici yoktur. Ben bildirdim, Ben kurtardim, Ben duyurdum, aranizdaki yabanci ilahlar degil. Taniklarimiz sizsiniz” diyor RAB, “Tanri Benim, Gün gün olali Ben O`yum. Elimden kimse kurtaramaz. Ben yaparim, kim engel olabilir?”
RAB`be taniklik etmek ancak, O`nun insanlara verdigi Kutsal Ruh vaftizi ile güclü ve etkili bir sekilde mümkün olabilmektedir.
Isa Mesih`in elcilere verdigi cevapta bunu görüyoruz: Elcilerin Isleri 6-9. Elciler bir araya geldiklerinde Isa`ya sunu sordular: “Ya RAB, Israil`e egemenligi simdi mi geri vereceksin?” Isa onlara, “Baba`nin Kendi yetkisiyle belirlemis oldugu zamanlari ve tarihleri bilmenize gerek yok.” karsiligini Verdi. “Ama Kutsal Ruh üzerinize inince güc alacaksiniz. Yeruselim`de, bütün Samiriye`de ve dünyanin dört bucaginda Benim taniklarim olacaksiniz.” Isa bunlari söyledikten sonra, onlarin gözlerinin önünde yukari alindi. Bir bulut O`nu alip gözlerinin önünden uzaklastirdi.
RAB`bin tanigi olmak bir buyruktur. Matta 28.18-20.Isa yanlarina gelip kendilerine sunlari söyledi:”Gökte ve yeryüzünde bütün yetki Bana verildi. Bu nedenle gidin, bütün uluslari ögrencilerim olarak yetistirin; onlari Baba, Ogul ve Kutsal Ruh`un adiyla vaftiz edin; size buyurdugum her seye uymayi onlari ögretin. Iste Ben, dünyanin sonuna dek her an sizinle birlikteyim.“
Kutsal Ruh yardimiyla RAB`be taniklik ederken bir cok sikinti ile karsilasabiliriz. Korkabiliriz. Yeseya 44.8.“Yilmayin korkmayin! Size cok önceden beri söyleyip aciklamadim mi? Benden baska Tanri var mi? Hayir, baska Kaya yok; Ben bir baskasini bilmiyorum.“ RAB söyle der:Yeseya 51.7-8.7-8:“Ey sizler, dogru olani bilenler, Yasami yüreginde tasiyan halk, dinleyin Beni! Insanlarin asagilamalarindan korkmayin, yilmayin sövgülerinden. Güvenin yedigi giysi gibi, kurtcugun yedigi yapagi gibi yitecekler. Oysa zaferim sonsuza dek kalacak, kurtarisim kusaklar boyu sürecek.“ Ve söyle der: Yeseya 51.12-14. RAB diyor ki, „Sizi avutan Benim, evet Benim. Siz kimsiniz ki, ölümlü insandan, ottan farksiz insanoglundan korkarsiniz? Sizi yaratan, gökleri geren, dünyanin temellerini atan RAB`bi nasil da unutursunuz? Sizi yok etmeye hazirlanan zalimin öfkesinden neden gün boyu yilip duruyorsunuz? Hani nerede zalimin gazabi? Zincire vurulmus tutsaklar cok yakinda özgürlüge kavusacak. Ölüm cukuruna inmeyecek, ac kalmayacaklar.Tanriniz RAB Benim. Dalgalar gürlesin diye denizi calkalayan Benim.“ O`nun adi Her Seye Egemen RAB`dir!
Kim RAB`bi seviyor? Yuhanna 14.21 Kim buyruklarimi bilir ve yerine getirirse, iste Beni seven odur. Beni seveni Babam`da sevecektir. Ben de onu sevecegim ve Kendimi ona gösterecegim.“
RAB`bi seven O`nun isteklerini yapar. RAB`bin tanigi olmak bazen cok zordur. Matta 24.7-14Ulus ulusa, devlet devlete savas acacak; yer yer kitliklar, depremler olacak. Bütün bunlar, dogum sancilarinin baslangicidir.“O zaman sizi sikintiya sokacak, öldürecekler. Benim adimdan ötürü bütün uluslar sizden nefret edecek. O zaman bircok kisi imandan sapacak, birbirlerini ele verecek ve birbirlerinden nefret edecekler. Bir cok sahte peygamber türeyecek ve bunlar bircok kisiyi saptiracak. Kötülüklerin cogalmasindan ötürü bircoklarinin sevgisi soguyacak. Ama sonuna kadar dayanan kurtulacaktir. Göksel egemenligin bu Müjdesi bütün uluslara taniklik olmak üzere dünyanin her yerinde duyurulacak. Iste o zaman son gelecektir. „ Bizim O`nun buyrukarina bagli hizmet eder durumda olmamiz gerek. Luka 12.35-37“Kusaklariniz belinizde bagli ve kandilleriniz yanar durumda hazir olun. Dügün senliginden dönecek olan efendilerinin gelip kapiyi caldigi an kapiyi acmak icin hazir bekleyen köleler gibi olun. Efendileri geldiginde uyanik bulunan kölelere ne mutlu!“

Bundan sonra ne olacak?

hristiyanlık
Titus

Bundan sonra ne olacak?

Maide suresi 33.ayeti rehber alanlar 3 hristiyanı öldürdüler :( bu tam anlamıyla vahşet..Gerçekten leshuguenots kardeşin söylediği gibi TANRIM YHVH olduğu için şükrediyorum.. Benim adımdan ötürü herkes sizden nefret edecek. Ama sonuna kadar dayanan kurtulacaktır.
Matta 10:22

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6

Bundan sonra ne olacak?

hristiyanlık
peşto

Bundan sonra ne olacak?

başkalarının yaşam haklarına saygı duymayanlar unutmasınlarki rab onlara gereken mükafatı gösterecektir

Bundan sonra ne olacak?

hristiyanlık
mariaf

Bundan sonra ne olacak?

Her carsamba duzenli toplanip kisiler icin dua ettigimiz kilisede idim.. sira ile dua isteklerimizi soyler dua ederiz. gruptan bir kisi ' tv de gordum ki Turkiye de birkac kisi SADECE INCIL BASTIKLARI icin bagazlanark oldurulmusler. inanlilara sabir , Feza nin aramizda olmasindan dolayi sukur ve oldurenlerin Tanri yi bulmasi icin dua edelim 'dedi. Ve dondum kaldim. gruptakiler habere inanamadi ve ben aglamaya basladim. Turkiye den kilometrelerce uzakta Kanada da ve bir kilisede insanlar Malatya da katledilenler icin agladi ve dua etti. Utandim.
God forgive them. They dont know , what they do.

Bundan sonra ne olacak?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Bundan sonra ne olacak? konusuna benzer konular;

Ölümden sonra bebeklere ne olacak ? Hassas bir konu Tamamen tanrının tasarrufunda olan bir konu Bebekler doğal ve en iyi şekilde yaratılmışdır,Ancak büyüdükçe çevresinden öğrendikleri ile kişiliği oluşur.Bir yandan vicdan öte yandan öğrendikleri ile vicdanlarıyla uyumlu yada ters yönde yaşarlar.Sonuçta kendine ve topluma yararlı yada zararlı olurlar.Ancak bu kişi hep aynı toplumdamı kalacak yada daha iyi yada daha kötü toplumamı gidecek, ve değişecekmidir,Rab bilir.Çünkü bizler geleceği bilemeyiz,sadece tahmin ederiz. Baba'nın gazabına uğramış şehirlerde bebeklerde ölüyor.İşte burda bir durmamız lazım.Bebek Baba'dan kopmuşluğumuzun cezası ile doğar.Ama henüz ekstra günah işlemişdir.On emre ters düşecek bir hareketi henüz yoktur.(Hayal dünyasında ve rüyalarında neler...

Arap Camii:önce cami, sonra kilise, sonra yine cami Merhaba Arkadaşlar, Kiliselerin camiye dönüşmesi geçmişte oldukça rastlanılan bir durumdu. Hepimiz bu gibi binaları biliriz, hatta hayalimizde kilise iken nasıl olduğunu canlandırmaya çalışırız. Geçmişteki demografik değişimler biraz da bunu zorunlu kılmış. Genelde camiye çevrilen eserler Ermeni Apostolik ya da Rum Ortodoks Kiliseleri'dir. Anadolu'da çok nadir olarak Latin Katolik Kiliseleri de camiye çevrilmiştir. Sizlere Galata - Karaköy'de bulunan Arap Camii'den bahsetmek istiyorum. Çok ilginç bir hikayesi var buranın. Önce cami olarak yapılmış, sadece 7 sene cami olarak kullanılmış. Sonra 700 küsur sene kilise ve manastır olmuş, İstanbul'un fethinden sonra yine camiye çevrilmiş. İstanbul'un en eski camisi olarak bilinen bu...

Sizler için Müslümanlar kıyametten sonra ne olacak? Hristiyan inançları için! müslümanlar kıyametten sonra neler yaşayacak.Hz.İsa Peygamber tekrar geldiğinde müslümanlara karşı nasıl davranacak?cennet ve cehennem ayrılığı ve hesap nasıl olacak? sorumu öğrenmek amaçlı yöneltiyorum.başka bir şey düşünülmesin lütfen.

1000 yıllık krallıktan sonra ne olacak? öncelikle Rab İsa mesihin lütfu üzerinize olsun kardeşlerim.. aklıma bir soru takıldı ölümden ve yargılamadan sonra 1000 yılık bir mesih krallığından söz ediliyor peki bu bin yıldan sonra ne olacak? saygılarımla...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar : Bundan sonra ne olacak?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler