Luigi Padovese Cinayeti konusu
7391 kez okundu,
51 kez cevaplandı. En son mesaj
KSAdmin tarafından gönderildi.
Luigi Padovese Cinayeti konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
7 8 9 10 11

16-06-10, 09:31
Emre-istanbul
Oldukca uzun bir suredir foruma katilamiyordum tekrar burada olmak guzel.Gonul isterdi ki foruma girer girmez ilk olarak mutlu bir konu baligi ile karsilasayim ancak olmadi.
Butun
hristiyan aleminin basi sag olsun.Gercektende olayin olus zamani oldukca manidar.Bazi karanlik gucler bunun uzerinden ortaligi karistirip bakin Turkiye devleti teroristtir sizlere zulum ediyor dedirtme cabasinda gibi.Kirli karanlik hesaplari dondurenler,dunyada ebedi yasayacagini zannedenler var ne kadar yazik.Insan yasarda hicbir zaman iki gun sonra olecegini aklina getirmez.
Mesih bunlarin planlarini birgun bozacak kurduklari duzeni baslarina yikacak.Bizler mesih imanlilari bunu biliyoruz ve de o gune kadar sabir edeceklere ne mutlu.
Luigi Padovese Cinayeti

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Luigi Padovese Cinayeti

12-04-12, 00:53
KSAdmin
Papalık Anadolu Temsilcisi Piskopos Luigi Padovese davası basına kapalı yapılacak
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Papalık Anadolu Temsilcisi Piskopos Luigi Padovese’yi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.
İskenderun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın üçüncü duruşmasında, tutuklu sanık Murat Altun ile avukatı Cihan Önal hazır bulundu.
Duruşmada, sanık avukatı Önal, duruşmanın basına kapalı ve gizli yapılmasını talep etti, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Sayan da talebin reddini istedi.
Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Cengiz Sayılgan duruşmaya bir süre ara verdi.
Aranın ardından Sayılgan, dosya kapsamına göre, duruşmanın tamamen kapalı yapılması yönündeki talebin reddine karar vererek, kişilerin saygınlık, onur ve haklarına dokunacak nitelikte savunma ve beyanlarda bulunulması olasılığı dikkate alınarak duruşma içeriğinin yayımlanmasının CMK 187/3 maddesi uyarınca tamamen yasaklanmasını, yasağın tüm duruşma içeriğini kapsayacak şekilde olduğunun kayda geçirilmesini kararlaştırdı.
Papalık Anadolu Temsilcisi Luigi Padovese, 3 Haziran 2010′da İskenderun ilçesinin Karaağaç beldesi Sultanköy Mahallesi’ndeki evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Katil zanlısı olarak Padovese’nin 4,5 yıldır şoförlüğünü yapan Murat Altun gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
GÜNDEM AYDIN .COM
http://www.hristiyangazete.com/2012/...ali-yapilacak/
Luigi Padovese Cinayeti

FORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Luigi Padovese Cinayeti
Luigi Padovese Cinayeti konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
7 8 9 10 11
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil