Malatya Zirve Yayınevi Katliamı

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar : Malatya Zirve Yayınevi Katliamı konusu 19288 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi. Malatya Zirve Yayınevi Katliamı T.C. yıllarca yurt dışında kötü bir imajla tanınacak. Yurt dışındaki müslüman Türklere katil gözüyle bakılacak. Yurt dışındaki her faaliyetimiz şüphe ile karşılanacak, hep bu katliamın gölgesi olacak. İslamiyet eskisinden daha da kötü bilinmeye devam edecek. İslamiyet'te din değiştirenlere karşı hoşgörü değil "katli vaciptir" kabulunun var olduğu bilinecek. Yurt dışındaki bir çok kilise, misyon kuruluşu ellerine imkan geçtiğinde veya kendilerine sorulduğunda Türkiye aleyhine oy verecekler. Birçok organizasyon Türkiye'yi kınayacak. Müslümanlığı reddedip, Hristiyanlığa geçen Hristiyan Türkler daha çok bilinecek. Ev kiliseleri daha çok dikkat çekecek Zirve Yayıncılık, Bedava İncil gönderen kurumlar daha çok araştırılacak, bilinecek İncil daha çok dikkat çekecek. Tüm dünyadan insanlar... Malatya Zirve Yayınevi Katliamı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı konusu 19288 kez okundu, 67 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi.

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-04-07, 03:44
evangelion

İZLEYELİM VE GÖRELİM BAKALIM TANRIMIZ YHVH NASILDA KÖTÜLÜĞÜ İYİLİĞE ÇEVİRECEK !

VE BİZ HER GÜN DAHA ÇOK TANRIMIZ YHVH'E ŞÜKREDECEĞİZ !

Luk.23: 34 İsa, "Baba, onları bağışla" dedi. "Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar."

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Malatya Zirve Yayınevi Katliamı

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-04-07, 06:55
sahika

RAB`bin taniklari olmamiz neden önemli: Nasil RAB`bin tanigi olmaliyiz?

RAB`bimiz Yeseya Peygamber araciligiyla söyle konusmustur: Yeseya 43.10-13 ”Taniklarim sizlersiniz.” diyor RAB, “Sectigim kullar sizlersiniz. Öyle ki Beni taniyip Bana güvenesiniz, Benim O oldugumu anlayisiniz. Benden önce bir Tanri olmadi, Benden sonra da olmayacak. “Ben yalniz Ben RAB`bim, Benden once baska kurtarici yoktur. Ben bildirdim, Ben kurtardim, Ben duyurdum, aranizdaki yabanci ilahlar degil. Taniklarimiz sizsiniz” diyor RAB, “Tanri Benim, Gün gün olali Ben O`yum. Elimden kimse kurtaramaz. Ben yaparim, kim engel olabilir?”
RAB`be taniklik etmek ancak, O`nun insanlara verdigi Kutsal Ruh vaftizi ile güclü ve etkili bir sekilde mümkün olabilmektedir.
Isa Mesih`in elcilere verdigi cevapta bunu görüyoruz: Elcilerin Isleri 6-9. Elciler bir araya geldiklerinde Isa`ya sunu sordular: “Ya RAB, Israil`e egemenligi simdi mi geri vereceksin?” Isa onlara, “Baba`nin Kendi yetkisiyle belirlemis oldugu zamanlari ve tarihleri bilmenize gerek yok.” karsiligini Verdi. “Ama Kutsal Ruh üzerinize inince güc alacaksiniz. Yeruselim`de, bütün Samiriye`de ve dünyanin dört bucaginda Benim taniklarim olacaksiniz.” Isa bunlari söyledikten sonra, onlarin gözlerinin önünde yukari alindi. Bir bulut O`nu alip gözlerinin önünden uzaklastirdi.
RAB`bin tanigi olmak bir buyruktur. Matta 28.18-20.Isa yanlarina gelip kendilerine sunlari söyledi:”Gökte ve yeryüzünde bütün yetki Bana verildi. Bu nedenle gidin, bütün uluslari ögrencilerim olarak yetistirin; onlari Baba, Ogul ve Kutsal Ruh`un adiyla vaftiz edin; size buyurdugum her seye uymayi onlari ögretin. Iste Ben, dünyanin sonuna dek her an sizinle birlikteyim.“
Kutsal Ruh yardimiyla RAB`be taniklik ederken bir cok sikinti ile karsilasabiliriz. Korkabiliriz. Yeseya 44.8.“Yilmayin korkmayin! Size cok önceden beri söyleyip aciklamadim mi? Benden baska Tanri var mi? Hayir, baska Kaya yok; Ben bir baskasini bilmiyorum.“ RAB söyle der:Yeseya 51.7-8.7-8:“Ey sizler, dogru olani bilenler, Yasami yüreginde tasiyan halk, dinleyin Beni! Insanlarin asagilamalarindan korkmayin, yilmayin sövgülerinden. Güvenin yedigi giysi gibi, kurtcugun yedigi yapagi gibi yitecekler. Oysa zaferim sonsuza dek kalacak, kurtarisim kusaklar boyu sürecek.“ Ve söyle der: Yeseya 51.12-14. RAB diyor ki, „Sizi avutan Benim, evet Benim. Siz kimsiniz ki, ölümlü insandan, ottan farksiz insanoglundan korkarsiniz? Sizi yaratan, gökleri geren, dünyanin temellerini atan RAB`bi nasil da unutursunuz? Sizi yok etmeye hazirlanan zalimin öfkesinden neden gün boyu yilip duruyorsunuz? Hani nerede zalimin gazabi? Zincire vurulmus tutsaklar cok yakinda özgürlüge kavusacak. Ölüm cukuruna inmeyecek, ac kalmayacaklar.Tanriniz RAB Benim. Dalgalar gürlesin diye denizi calkalayan Benim.“ O`nun adi Her Seye Egemen RAB`dir!
Kim RAB`bi seviyor? Yuhanna 14.21 Kim buyruklarimi bilir ve yerine getirirse, iste Beni seven odur. Beni seveni Babam`da sevecektir. Ben de onu sevecegim ve Kendimi ona gösterecegim.“
RAB`bi seven O`nun isteklerini yapar. RAB`bin tanigi olmak bazen cok zordur. Matta 24.7-14Ulus ulusa, devlet devlete savas acacak; yer yer kitliklar, depremler olacak. Bütün bunlar, dogum sancilarinin baslangicidir.“O zaman sizi sikintiya sokacak, öldürecekler. Benim adimdan ötürü bütün uluslar sizden nefret edecek. O zaman bircok kisi imandan sapacak, birbirlerini ele verecek ve birbirlerinden nefret edecekler. Bir cok sahte peygamber türeyecek ve bunlar bircok kisiyi saptiracak. Kötülüklerin cogalmasindan ötürü bircoklarinin sevgisi soguyacak. Ama sonuna kadar dayanan kurtulacaktir. Göksel egemenligin bu Müjdesi bütün uluslara taniklik olmak üzere dünyanin her yerinde duyurulacak. Iste o zaman son gelecektir. „ Bizim O`nun buyrukarina bagli hizmet eder durumda olmamiz gerek. Luka 12.35-37“Kusaklariniz belinizde bagli ve kandilleriniz yanar durumda hazir olun. Dügün senliginden dönecek olan efendilerinin gelip kapiyi caldigi an kapiyi acmak icin hazir bekleyen köleler gibi olun. Efendileri geldiginde uyanik bulunan kölelere ne mutlu!“

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-04-07, 07:58
Titus

Maide suresi 33.ayeti rehber alanlar 3 hristiyanı öldürdüler :( bu tam anlamıyla vahşet..Gerçekten leshuguenots kardeşin söylediği gibi TANRIM YHVH olduğu için şükrediyorum.. Benim adımdan ötürü herkes sizden nefret edecek. Ama sonuna kadar dayanan kurtulacaktır.
Matta 10:22

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-04-07, 09:12
peşto

başkalarının yaşam haklarına saygı duymayanlar unutmasınlarki rab onlara gereken mükafatı gösterecektir

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-04-07, 09:50
mariaf

Her carsamba duzenli toplanip kisiler icin dua ettigimiz kilisede idim.. sira ile dua isteklerimizi soyler dua ederiz. gruptan bir kisi ' tv de gordum ki Turkiye de birkac kisi SADECE INCIL BASTIKLARI icin bagazlanark oldurulmusler. inanlilara sabir , Feza nin aramizda olmasindan dolayi sukur ve oldurenlerin Tanri yi bulmasi icin dua edelim 'dedi. Ve dondum kaldim. gruptakiler habere inanamadi ve ben aglamaya basladim. Turkiye den kilometrelerce uzakta Kanada da ve bir kilisede insanlar Malatya da katledilenler icin agladi ve dua etti. Utandim.
God forgive them. They dont know , what they do.

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »  

Malatya Zirve Yayınevi Katliamı konusuna benzer konular;

BEREKETLİ TOPRAKLAR: Malatya; bulunmaz eşin BEREKETLİ TOPRAKLAR: Malatya; bulunmaz eşin Bu hafta Doğu Anadolu'nun "Paris"ine yani Malatya'ya gidiyoruz. Beydağı'nın eteklerindeki Malatya, gelişmiş sanayisi ve modern dokusuyla makûs talihini yenmiş kentlerimizin başında gelir. Malatya yüzlerce yıl boyunca farklı din, mezhep ve milliyetlerden insanın bir arada barış içinde yaşadığı bir kent olarak da öne çıkar. Türkü, Kürt'ü, Alevisi, Sünnisi, Ermenisi, Süryanisi burada barış içinde yaşamaktadır, ancak geçtiğimiz yıl üç misyonerin öldürülmesiyle gözler Malatya'ya çevrildi. Şimdi sizi Malatya'nın geçmişine doğru bir yolculuğa çıkarmak ve farklı yönlerini anlatmak istiyorum. Malatya'nın ilk kurulduğu yerin, Orduzu mevkiindeki MÖ 8000 yılına tarihlenen Arslantepe höyüğü olduğu kabul edilir. Bir kent devleti olan Arslan-tepe'ye...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih