| Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
||||
|
||||
|
Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email
Delivered-To: malatyakatliami@gmail.com Received: by 10.78.120.9 with SMTP id s9cs218511huc; Fri, 18 May 2007 20:53:23 -0700 (PDT) Received: by 10.67.96.14 with SMTP id y14mr1548837ugl.117954680 2863; Fri, 18 May 2007 20:53:22 -0700 (PDT) Return-Path: Received: from nico.mynet.com.tr ([212.101.97.72]) by mx.google.com with SMTP id 24si3331275ugf.2007.05.18 .20.53.22; Fri, 18 May 2007 20:53:22 -0700 (PDT) Received-SPF: pass (google.com: domain of msp1955@mynet.com designates 212.101.97.72 as permitted sender) Received: (qmail 22425 invoked by uid 0); 19 May 2007 03:50:04 -0000 Received: from unknown (212.101.97.64) by 192.168.36.72 with SMTP; 19 May 2007 03:50:04 -0000 Received: from 88.230.25.160 by webmail83.mynet.com with HTTP; Sat, 19 May 2007 06:53:21 +0300 (EEST) Message-ID: <1197.88.230.25.160.117954 6801.mynet@webmail83.myne t.com> Date: Sat, 19 May 2007 06:53:21 +0300 (EEST) Subject: =?ISO-8859-9?Q?M=FCsl=FCman_mahalles inde_salyangoz_satarsan=F Dz,ee_katlederler?= From: "mehmet selim polat" To: malatyakatliami@gmail.com X-Mailer: Mynet WebMailer X-Sender-IP: 88.230.25.160 MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative;charset=ISO-8859-9;boundary="----=_20070519065321_51830" X-Priority: 3 Importance: Normal |
|
|
|
|
|
|
Onları meyvelerinden tanıyacaksınız. Dikenli bitkilerden üzüm, devedikenlerinden incir toplanabilir mi? Bunun gibi, her iyi ağaç iyi meyve verir, kötü ağaç ise kötü meyve verir. (Matta 7:16-17) İşte bu nedenle Tanrı yalana kanmaları için onların üzerine yanıltıcı bir güç gönderiyor. Öyle ki, gerçeğe inanmayan ve kötülükten hoşlananların hepsi yargılansın. Ama biz, ey Rab'bin sevdiği kardeşler, sizler için her zaman Tanrı'ya şükran borçluyuz. Çünkü Tanrı, Ruh aracılığıyla kutsal kılınıp gerçeğe inanarak kurtulmanız için sizi ta başlangıçtan seçti. Rabbimiz İsa Mesih'in yüceliğine kavuşmanız için, bildirdiğimiz Müjde'yle sizi bu kurtuluşa çağırdı. Öyleyse dayanın, kardeşlerim! İster sözle ister mektupla, size ilettiğimiz öğretilere sımsıkı tutunun. (2. Selanikliler 2:11-15) |
|
|
|
heheh :) Rab bu kişiye akıl versin :) Çünkü gerçekten bilgiye ve eğitime ihtiyacı var. Belkide dalga geçmek için yazmıştır, böyle birşeyi ciddi ciddi yazıp göndericek birisinin olması garip. |
|
|
|
|
|
|
Ingilizcede bir atasozu vardir " It takes one to know one" yani bunun bizdeki kullanimi kisi herkesi kendi gibi sanir. Bu kisinin anlattigi seyi bir dusunelim.. Demek ki Almanyadaki muslumanlarin amaclari bu ki hristiyanlarin da Turkiyede bu zihniyeti tasidiklarini sanmakta. Belli ki haberi yok anayasadan ve Ataturk'un kurdugu LAIK bir TURKIYEDEN. Almanyada olsun baska ulkelerde olsun senin imamin gelmiyor mu Turkiyeden maas alarak? Ordaki mescitlerde camilerde namaz kildirip sana ogretide bulunmuyor mu? Oralardan gelip burdaki iman etmis kardeslerle Kelam paylasan kardesleri mi kiskaniyorsun? Bu ne buyuk bir HIPOKRATLIK boyle... Rab sana akil fikir versin! Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı. Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim. İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir. |
|
|
|
|
|
|
Yazık,böyle şeyler yazarak bizi Müslüman yapacaklarını sanıyolar.Almanya'da ve diğer Avrupa ülkelerinde misyonerlik yapıyorlar, sonra da ''Avrupa İslam'a koşuyor'' diyolar.Sadece Almanya'da yüzlerce ev cami var hatta binlerce.Orda kimse ''din elden gidiyor'' veya ''Müslümanlar gidin bu ülkeden'' demiyor.Bunu yazan arkadaş belli ki ülkücü ama Mustafa Kemal'i hiç tanımamış.Ayrıca hoparlörden ezan okunması niye bu kadar önemli?İçerde okunsa farklı bir şey mi oluyor?Bunlar delirtir adamı ya |
|
|
|
Rabbin lütfu ve esenligi tüm kardeslerle olsun ve onlariseytani güclerden korusun! Amin. Aslinda bu tip kisilere cevap vermeye degmez.Fakat cevap vermezsen,bak iste ben hakliyim cevap veremiyorlar diyecekleri icin bu kisiye birkac satir yazma geregi duydum.Öncelikle Türkiye senin babanin tapulu mali degil.Nasil sen Almanya'da milyonlarca kisiysen ve hala daha fazlalasiyorsan, baska devletlerden insanlarin senin ülkene gelip hem yasamaya hem de hristiyanligi anlatmaya haklari vardir.Dinlersin veya dinlemezsin.O senin bilecegin birsey.Avrupa da veya baska ülkelerde müslümanlastirdiginiz o kadar zavalli insanlar var.Kimse niye böyle yapiyorsunuz diyor mu??Isteyen istedigi inanci anlatabilmeli ve secebilmeli ve de yasayabilmeli.Kimse kimseye zorluk cikarmamali tamam mi???Insanlari kötülemek,iftira etmek,camur atmak acaba müslümanligin geleneginde mi var? yoksa bu sahis eksradan biri mi??Bunun cevabini bekliyorum.Daha önce yazmistim gene yaziyorum. Bir hristiyan devletini ve icindeki milletini sever,sayar.Askerligini yapar vergisini verir.Kimse onlari vatan haini,ikinci veya ücüncü sinif insan muamelesi yapmasin.Ayip ediyorsunuz.Insanlik sucu isliyorsunuz. Son olarak böyle mesajlar geldikce hristiyan olmamla daha cok övünecegim.Islam'in ne kadar kötü bir din oldugunu düsünecegim.Fasistligin insanlik sucu oldugunu herzaman anlatacagim.Bu mesaji yazan kisiye Rabbimizin sevgisini, merhametini ve lütfunu diliyorum.Umarim Rab onun gözünü acar ve tastan kalbini etten kalbe dönüstürür.Saygilarimla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himm Cok Derin Bir Mevzu.. Kökenim Malatyadir Malatyali Olmaktan Gururluyum ama sadece malatyali olmaktan..ayrica malatyaya ilk 95 te gittigimde sanki irana gitmis gibi hissettim kendimi..nedeni ise herkes acik bir insana cok kötü bakiyor öldürecek gibi duruyordu.ama görmemezlikten geldim..ogünden sonra 2002 de gittim degisme vardi insanlar yavas yavas o despotlugu atmislardi üstünden.Hristiyan degilim aleviyim baba tarafindan..Aleviligide kabul etmeyen bir toplumun icinde yetismek sizin gibi zor olsa gerek.yapilan hicbirseye saygi duyulmuyor ve alevisin diye okullarda sorun yasiyorsun..Malatyadan yanimda incil getirdim okudum,okuduktan sonra kafammi degisti hayir.Etkisinde kalip din degistirmeyemi kalktim hayir.Eee ne isin var burda diye sual ederseniz.Cevabini vereyim okurken incilin sadece mantik yönünü ortaya cikarrttim.Orda bir kelime vardi..tanri benim cobanimdir diye iste bu lafi mantikla degerlendirdim..Evet tanri benim cobanim bense onun yol göstermesiyle ilerleyen bir kuldum yada koyundum...İncil beni cok etkiledi ama sadece fikirlerimi etkiledi..Müslümanlik kötü bisey olamaz ama insanlarimiz kisileri yaptiklariyla dininden sogutuyor.Biz alevilerde bundan nasibimizi aldik..Malatya katliami sivas katliami,maras katliami..Bunun gibi bir cok örnek var...Umarim müslüman ve alevi oldugum icin beni burda dislamazsiniz.Buraya üye oldum cünkü kafamdaki celiskileri biryerde dökmem ve yüzlesmem gerekti..Saygilar.. |
|
|
|
|
|
|
sevgili kardeşim serden çok önemli ve güzel konulara değinmişsin seni bu forumda kimse dışlamaz aksine kucak açar iyi niyeli ve sevgi dolu insanlara bu forumun ihtiyacı var RAB'in sevgisi üzerinde olsun.. |
|
|
|
|
|
|
Ayrıca Sunu Belirtmek İstiyorum.. Bu Vahseti Tüm Dünya Kınadı.. Bazı Arkadaslar Malatyalı Oldugumuzdan Utanc Duyuyoruz Diyorlar.. Bana Göre Cok Yanlis Bir Terim Utanmak!! Utanması Gereken Malatyalılar Degil. O OLAYI MALATYALI BİRİDE YAPMADI.. Cevre illerden gelen 3 kuruşa satılan gencler yaptı.. Tüm Malatya Halkı Bu Olaydan Cok Derin Üzüntü Ve Rahatsızlık Duydu.. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |