Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email

Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email :  Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email sayfasını paylaşmak için adres:

evangelion

Alıntı:
Gönderen:mehmet selim polat

HIRİSTİYANLIK,DİN DEĞİLDİR.
SİYASİ BİR OLUŞUMDUR.
Saçma sapan şeylerle,ta Almanyadan gelirde Malatyada salyangoz satılırsa doğru olmaz,Almanyada altı milyon müslüman olmasına rağmen camii yapmışlar,hala Hoparlörle ezan okunması yasaktır.Türkiyede Hıristiyanlık yasaklanmalı,çünkü fitne ve fesatlıktan başka gayeleri yoktur.PKK yı da onlar oluştruyor,İslam aleminde kan akıtarak katliamıda onlar oluşturuyor.bu sapıklar,Türkiyeyi terk etmelidirler.

mehmet selim polat

Delivered-To: malatyakatliami@gmail.com
Received: by 10.78.120.9 with SMTP id s9cs218511huc;
Fri, 18 May 2007 20:53:23 -0700 (PDT)
Received: by 10.67.96.14 with SMTP id y14mr1548837ugl.117954680 2863;
Fri, 18 May 2007 20:53:22 -0700 (PDT)
Return-Path:
Received: from nico.mynet.com.tr ([212.101.97.72])
by mx.google.com with SMTP id 24si3331275ugf.2007.05.18 .20.53.22;
Fri, 18 May 2007 20:53:22 -0700 (PDT)
Received-SPF: pass (google.com: domain of msp1955@mynet.com designates 212.101.97.72 as permitted sender)
Received: (qmail 22425 invoked by uid 0); 19 May 2007 03:50:04 -0000
Received: from unknown (212.101.97.64)
by 192.168.36.72 with SMTP; 19 May 2007 03:50:04 -0000
Received: from 88.230.25.160
by webmail83.mynet.com with HTTP; Sat, 19 May 2007 06:53:21 +0300 (EEST)
Message-ID: <1197.88.230.25.160.117954 6801.mynet@webmail83.myne t.com>
Date: Sat, 19 May 2007 06:53:21 +0300 (EEST)
Subject: =?ISO-8859-9?Q?M=FCsl=FCman_mahalles inde_salyangoz_satarsan=F Dz,ee_katlederler?=
From: "mehmet selim polat"
To: malatyakatliami@gmail.com
X-Mailer: Mynet WebMailer
X-Sender-IP: 88.230.25.160
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;charset=ISO-8859-9;boundary="----=_20070519065321_51830"
X-Priority: 3
Importance: Normal

Sola Scriptura

Onları meyvelerinden tanıyacaksınız. Dikenli bitkilerden üzüm, devedikenlerinden incir toplanabilir mi?
Bunun gibi, her iyi ağaç iyi meyve verir, kötü ağaç ise kötü meyve verir. (Matta 7:16-17)

İşte bu nedenle Tanrı yalana kanmaları için onların üzerine yanıltıcı bir güç gönderiyor.
Öyle ki, gerçeğe inanmayan ve kötülükten hoşlananların hepsi yargılansın.
Ama biz, ey Rab'bin sevdiği kardeşler, sizler için her zaman Tanrı'ya şükran borçluyuz. Çünkü Tanrı, Ruh aracılığıyla kutsal kılınıp gerçeğe inanarak kurtulmanız için sizi ta başlangıçtan seçti.
Rabbimiz İsa Mesih'in yüceliğine kavuşmanız için, bildirdiğimiz Müjde'yle sizi bu kurtuluşa çağırdı.
Öyleyse dayanın, kardeşlerim! İster sözle ister mektupla, size ilettiğimiz öğretilere sımsıkı tutunun. (2. Selanikliler 2:11-15)

Chonk

heheh :)
Rab bu kişiye akıl versin :) Çünkü gerçekten bilgiye ve eğitime ihtiyacı var.
Belkide dalga geçmek için yazmıştır, böyle birşeyi ciddi ciddi yazıp göndericek birisinin olması garip.

candan

Ingilizcede bir atasozu vardir " It takes one to know one" yani bunun bizdeki kullanimi kisi herkesi kendi gibi sanir. Bu kisinin anlattigi seyi bir dusunelim.. Demek ki Almanyadaki muslumanlarin amaclari bu ki hristiyanlarin da Turkiyede bu zihniyeti tasidiklarini sanmakta.
Belli ki haberi yok anayasadan ve Ataturk'un kurdugu LAIK bir TURKIYEDEN. Almanyada olsun baska ulkelerde olsun senin imamin gelmiyor mu Turkiyeden maas alarak? Ordaki mescitlerde camilerde namaz kildirip sana ogretide bulunmuyor mu? Oralardan gelip burdaki iman etmis kardeslerle Kelam paylasan kardesleri mi kiskaniyorsun? Bu ne buyuk bir HIPOKRATLIK boyle...
Rab sana akil fikir versin!

Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.

Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.

İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.

Quest

Yazık,böyle şeyler yazarak bizi Müslüman yapacaklarını sanıyolar.Almanya'da ve diğer Avrupa ülkelerinde misyonerlik yapıyorlar, sonra da ''Avrupa İslam'a koşuyor'' diyolar.Sadece Almanya'da yüzlerce ev cami var hatta binlerce.Orda kimse ''din elden gidiyor'' veya ''Müslümanlar gidin bu ülkeden'' demiyor.Bunu yazan arkadaş belli ki ülkücü ama Mustafa Kemal'i hiç tanımamış.Ayrıca hoparlörden ezan okunması niye bu kadar önemli?İçerde okunsa farklı bir şey mi oluyor?Bunlar delirtir adamı ya

777maranata

Rabbin lütfu ve esenligi tüm kardeslerle olsun ve onlariseytani güclerden korusun! Amin.
Aslinda bu tip kisilere cevap vermeye degmez.Fakat cevap vermezsen,bak iste ben hakliyim cevap veremiyorlar diyecekleri icin bu kisiye birkac satir yazma geregi duydum.Öncelikle Türkiye senin babanin tapulu mali degil.Nasil sen Almanya'da milyonlarca kisiysen ve hala daha fazlalasiyorsan, baska devletlerden insanlarin senin ülkene gelip hem yasamaya hem de hristiyanligi anlatmaya haklari vardir.Dinlersin veya dinlemezsin.O senin bilecegin birsey.Avrupa da veya baska ülkelerde müslümanlastirdiginiz o kadar zavalli insanlar var.Kimse niye böyle yapiyorsunuz diyor mu??Isteyen istedigi inanci anlatabilmeli ve secebilmeli ve de yasayabilmeli.Kimse kimseye zorluk cikarmamali tamam mi???Insanlari kötülemek,iftira etmek,camur atmak acaba müslümanligin geleneginde mi var? yoksa bu sahis eksradan biri mi??Bunun cevabini bekliyorum.Daha önce yazmistim gene yaziyorum.
Bir hristiyan devletini ve icindeki milletini sever,sayar.Askerligini yapar vergisini verir.Kimse onlari vatan haini,ikinci veya ücüncü sinif insan muamelesi yapmasin.Ayip ediyorsunuz.Insanlik sucu isliyorsunuz.
Son olarak böyle mesajlar geldikce hristiyan olmamla daha cok övünecegim.Islam'in ne kadar kötü bir din oldugunu düsünecegim.Fasistligin insanlik sucu oldugunu herzaman anlatacagim.Bu mesaji yazan kisiye Rabbimizin sevgisini, merhametini ve lütfunu diliyorum.Umarim Rab onun gözünü acar ve tastan kalbini etten kalbe dönüstürür.Saygilarimla

Neil

777maranata
Rabbin lütfu ve esenligi tüm kardeslerle olsun ve onlariseytani güclerden korusun! Amin.
Aslinda bu tip kisilere cevap vermeye degmez.Fakat cevap vermezsen,bak iste ben hakliyim cevap veremiyorlar diyecekleri icin bu kisiye birkac satir yazma geregi duydum.Öncelikle Türkiye senin babanin tapulu mali degil.Nasil sen Almanya'da milyonlarca kisiysen ve hala daha fazlalasiyorsan, baska devletlerden insanlarin senin ülkene gelip hem yasamaya hem de hristiyanligi anlatmaya haklari vardir.Dinlersin veya dinlemezsin.O senin bilecegin birsey.Avrupa da veya baska ülkelerde müslümanlastirdiginiz o kadar zavalli insanlar var.Kimse niye böyle yapiyorsunuz diyor mu??Isteyen istedigi inanci anlatabilmeli ve secebilmeli ve de yasayabilmeli.Kimse kimseye zorluk cikarmamali tamam mi???Insanlari kötülemek,iftira etmek,camur atmak acaba müslümanligin geleneginde mi var? yoksa bu sahis eksradan biri mi??Bunun cevabini bekliyorum.Daha önce yazmistim gene yaziyorum.
Bir hristiyan devletini ve icindeki milletini sever,sayar.Askerligini yapar vergisini verir.Kimse onlari vatan haini,ikinci veya ücüncü sinif insan muamelesi yapmasin.Ayip ediyorsunuz.Insanlik sucu isliyorsunuz.
Son olarak böyle mesajlar geldikce hristiyan olmamla daha cok övünecegim.Islam'in ne kadar kötü bir din oldugunu düsünecegim.Fasistligin insanlik sucu oldugunu herzaman anlatacagim.Bu mesaji yazan kisiye Rabbimizin sevgisini, merhametini ve lütfunu diliyorum.Umarim Rab onun gözünü acar ve tastan kalbini etten kalbe dönüstürür.Saygilarimla
Çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık.O zat için söyleyeceğim tek şey var.Rabbimiz günahlarını affetsin.Saygılarımla.

Serden

Himm Cok Derin Bir Mevzu..
Kökenim Malatyadir
Malatyali Olmaktan Gururluyum ama sadece malatyali olmaktan..ayrica malatyaya ilk 95 te gittigimde sanki irana gitmis gibi hissettim kendimi..nedeni ise herkes acik bir insana cok kötü bakiyor öldürecek gibi duruyordu.ama görmemezlikten geldim..ogünden sonra 2002 de gittim degisme vardi insanlar yavas yavas o despotlugu atmislardi üstünden.Hristiyan degilim aleviyim baba tarafindan..Aleviligide kabul etmeyen bir toplumun icinde yetismek sizin gibi zor olsa gerek.yapilan hicbirseye saygi duyulmuyor ve alevisin diye okullarda sorun yasiyorsun..Malatyadan yanimda incil getirdim okudum,okuduktan sonra kafammi degisti hayir.Etkisinde kalip din degistirmeyemi kalktim hayir.Eee ne isin var burda diye sual ederseniz.Cevabini vereyim okurken incilin sadece mantik yönünü ortaya cikarrttim.Orda bir kelime vardi..tanri benim cobanimdir diye iste bu lafi mantikla degerlendirdim..Evet tanri benim cobanim bense onun yol göstermesiyle ilerleyen bir kuldum yada koyundum...İncil beni cok etkiledi ama sadece fikirlerimi etkiledi..Müslümanlik kötü bisey olamaz ama insanlarimiz kisileri yaptiklariyla dininden sogutuyor.Biz alevilerde bundan nasibimizi aldik..Malatya katliami sivas katliami,maras katliami..Bunun gibi bir cok örnek var...Umarim müslüman ve alevi oldugum icin beni burda dislamazsiniz.Buraya üye oldum cünkü kafamdaki celiskileri biryerde dökmem ve yüzlesmem gerekti..Saygilar..

SFORZA

sevgili kardeşim serden çok önemli ve güzel konulara değinmişsin seni bu forumda kimse dışlamaz aksine kucak açar iyi niyeli ve sevgi dolu insanlara bu forumun ihtiyacı var RAB'in sevgisi üzerinde olsun..

Serden

Ayrıca Sunu Belirtmek İstiyorum..
Bu Vahseti Tüm Dünya Kınadı..
Bazı Arkadaslar Malatyalı Oldugumuzdan Utanc Duyuyoruz Diyorlar..
Bana Göre Cok Yanlis Bir Terim Utanmak!!
Utanması Gereken Malatyalılar Degil.
O OLAYI MALATYALI BİRİDE YAPMADI..
Cevre illerden gelen 3 kuruşa satılan gencler yaptı..
Tüm Malatya Halkı Bu Olaydan Cok Derin Üzüntü Ve Rahatsızlık Duydu..

777maranata

Serden
Himm Cok Derin Bir Mevzu..
Kökenim Malatyadir
Malatyali Olmaktan Gururluyum ama sadece malatyali olmaktan..ayrica malatyaya ilk 95 te gittigimde sanki irana gitmis gibi hissettim kendimi..nedeni ise herkes acik bir insana cok kötü bakiyor öldürecek gibi duruyordu.ama görmemezlikten geldim..ogünden sonra 2002 de gittim degisme vardi insanlar yavas yavas o despotlugu atmislardi üstünden.Hristiyan degilim aleviyim baba tarafindan..Aleviligide kabul etmeyen bir toplumun icinde yetismek sizin gibi zor olsa gerek.yapilan hicbirseye saygi duyulmuyor ve alevisin diye okullarda sorun yasiyorsun..Malatyadan yanimda incil getirdim okudum,okuduktan sonra kafammi degisti hayir.Etkisinde kalip din degistirmeyemi kalktim hayir.Eee ne isin var burda diye sual ederseniz.Cevabini vereyim okurken incilin sadece mantik yönünü ortaya cikarrttim.Orda bir kelime vardi..tanri benim cobanimdir diye iste bu lafi mantikla degerlendirdim..Evet tanri benim cobanim bense onun yol göstermesiyle ilerleyen bir kuldum yada koyundum...İncil beni cok etkiledi ama sadece fikirlerimi etkiledi..Müslümanlik kötü bisey olamaz ama insanlarimiz kisileri yaptiklariyla dininden sogutuyor.Biz alevilerde bundan nasibimizi aldik..Malatya katliami sivas katliami,maras katliami..Bunun gibi bir cok örnek var...Umarim müslüman ve alevi oldugum icin beni burda dislamazsiniz.Buraya üye oldum cünkü kafamdaki celiskileri biryerde dökmem ve yüzlesmem gerekti..Saygilar..

Sevgili arkadasim öncelikle buraya hosgeldin diyor Rab'bin esenligini diliyorum.
Buraya gelen sen de dahil olmak üzere kimse dislanmaz ve hor görülmez.Yeter ki art niyetle ve küfürle,hakaretle ve tehditle gelmesin veeede müslümanlik propagandasi yapmasin.Cünküü
1.Biz müslümanligi ve Kurani iyi taniyoruz.Tanimayanlara anlatin.
2.Bize göre müslümanlik son din degildir.
3.Bize göre muhammet peygamber degildir.Kuran Tanri'dan gelmemistir ve dolayisiyla Kutsal Kitap degildir.
4.Kutsal Kitap yanlizca Incil,Tevrat ve Zebur'dan olusan bir bütündür.Ve degismemis ve degistirilemeyecektir.
5.Bir insan yanlizca Isa Mesih araciligiyla kurtulabilir.O'nu reddeden dolayisiyla kurtulusu da reddetmis olur.
6.Biz üc alla'a inanmiyoruz.Tek Tanri'ya inaniyoruz.
7.Bunu anlamak istemeyen ve israrla üc Allah'a inandigimiz iftirasini ögreten Islam dininin nereden kaynaklandigini simdi iyi düsünün.
8.Kulakdan dolma bilgilerle degil,hristiyanlik,Kutsal Kitap ve Isa Mesih'le ilgili bilgileri gercek kaynagindan yani buradan ögrenebilirsiniz.
9.Kimseye kin duymuyoruz tam aksine herkesi seviyoruz.Cünkü Rab'bimiz bizlere SEVIN emrini vermistir.Hem de Düsmanlarinizi sevin diyerek Dünya tarihinde hicbir dinin ögretemeyecegi bir emir verdi.
10.Bizler küfür yiyoruz,hakarete ugruyoruz,iftiraya ugruyoruz,baskiya maruz kaliyoruz,dövülüyoruz ve öldürülüyoruz amakimse bizleri Isa Mesih'teki Tanri sevgisinden alikoyamayacaktir.Herkese sevgiler ve saygilar.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

Serden

777maranata
Sevgili arkadasim öncelikle buraya hosgeldin diyor Rab'bin esenligini diliyorum.
Buraya gelen sen de dahil olmak üzere kimse dislanmaz ve hor görülmez.Yeter ki art niyetle ve küfürle,hakaretle ve tehditle gelmesin veeede müslümanlik propagandasi yapmasin.Cünküü
1.Biz müslümanligi ve Kurani iyi taniyoruz.Tanimayanlara anlatin.
2.Bize göre müslümanlik son din degildir.
3.Bize göre muhammet peygamber degildir.Kuran Tanri'dan gelmemistir ve dolayisiyla Kutsal Kitap degildir.
4.Kutsal Kitap yanlizca Incil,Tevrat ve Zebur'dan olusan bir bütündür.Ve degismemis ve degistirilemeyecektir.
5.Bir insan yanlizca Isa Mesih araciligiyla kurtulabilir.O'nu reddeden dolayisiyla kurtulusu da reddetmis olur.
6.Biz üc alla'a inanmiyoruz.Tek Tanri'ya inaniyoruz.
7.Bunu anlamak istemeyen ve israrla üc Allah'a inandigimiz iftirasini ögreten Islam dininin nereden kaynaklandigini simdi iyi düsünün.
8.Kulakdan dolma bilgilerle degil,hristiyanlik,Kutsal Kitap ve Isa Mesih'le ilgili bilgileri gercek kaynagindan yani buradan ögrenebilirsiniz.
9.Kimseye kin duymuyoruz tam aksine herkesi seviyoruz.Cünkü Rab'bimiz bizlere SEVIN emrini vermistir.Hem de Düsmanlarinizi sevin diyerek Dünya tarihinde hicbir dinin ögretemeyecegi bir emir verdi.
10.Bizler küfür yiyoruz,hakarete ugruyoruz,iftiraya ugruyoruz,baskiya maruz kaliyoruz,dövülüyoruz ve öldürülüyoruz amakimse bizleri Isa Mesih'teki Tanri sevgisinden alikoyamayacaktir.Herkese sevgiler ve saygilar.

Serefim ve inancım üzerine yemin ederim kötü niyetle gelmedim.
Ben okuldan beri arastırmayı seven,herkesin dinine diline saygı duyarak yetiştirilmiş biriyim.
Ailem alevi ve sanmayınki bizlerde kolay kolay buzamanlara kadar geldik..Alevilikte islam gözükmeyen dışlanan bir mesheb..Ama Hacı bektasın bir lafı vardır.ne olursan ol yine gel..İşte ben bu kelimeyle büyüdüm..ŞİMDİ BURDAYIM Hz İsa da bizim.Hz Ali de bizimdir ben ayırmadım hiç..yavas yavas ara ara katılıcam aranıza.bilmeden etmeden dengesizlik yapıpta yanlıs seyler yazmak istemem

Sevgiler.

Serden

Bakın Aşşagıdaki Yazacagıma..Anlamanızı İsterimki Bu Ülkede Kimsenin Dinine Diline Tahammül Kalmamıs..Bende Aleviliğimi tanımaya calısırken yapaılan haksızlıklara kendi ülkemde boyun eğmeye calısır buluyorum hep kendimi..Ama bakıyorumki tek degilim Siz Kardeslerimde Aynı Kaderdesiniz..Hrant Dink,i Cok severdim.Malatyalı ermeni soyundan gelen bir yazardı o ama yüregi cocuklar icin carpan bir Yazardı O.Yüreginde İnsanlık Duygusunu Tasıyan Herkes Tam Bir İNSANDIR...Tanrı,Allah,iL AH Kimseyi ayrım yapmaları için yaratmadı..Ama Benci Olmayı Bir Kenara Bırakalım...Herkes Nasip Alıyor Soyu Yüzünden.Gencecik Kişiler Vahşiyce 3 kuruşluk satılık zihnet tarafından öldürülüyor.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Rıza Gülçiçek, Başbakan RTE'ye, Alevilere hakaret eden Sivas Prof. Dr. Necati Erşan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde

'Alevilerin cinsi sapıklık içinde bulunduğunu' anlatan ve 'Atatürk’ün put

olduğunu' söyleyen öğretmen hakkında işlem yapılıp yapılmadığını TBMM'ye

verdiği yazılı soru önergesinde sordu. İlgili önerge şu şekilde:

"Aşağıdaki sorularımın Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim.

Ali Rıza GÜLÇİÇEK İstanbul Milletvekili

Ülkemizde yaşayan milyonlarca Alevi ve diğer inanç gruplarına mensup

yurttaşlarımızın, maruz kaldıkları hakaretlerin önlenmesi için TCK’nun Bazı

Maddelerinde Değişiklik Yapılmasını İçeren Kanun Teklifi verdim. Komisyonda
gündeme alınmaması nedeniyle TBMM İçtüzüğünün 37. maddesine göre

doğrudan gündeme alınması için başvuruda bulundum. İktidar partisi

milletvekilleri tarafından Teklifin gündeme alınması reddedildi. Vermiş

olduğum yeni TCK’nunda yapılması gereken değişiklik yapılsaydı ya da bu

yasa tasarısı yürürlüğe girmeden önce gerekli duyarlılık gösterilseydi bugün

Prof. Dr. Necati Erşan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yaşanan Alevi

yurttaşlarımıza hakaret edici, incitici olayın yaşanmayacağını düşünüyorum.

Alevi yurttaşlarımızın maruz kaldığı hakaretlerin önüne geçmek için TCK’nda

hakaret edenleri cezalandırma yönünde bir değişiklik veya düzenleme

yapmayı düşünüyor musunuz?

Sivas Prof. Dr. Necati Erşan Anadolu Öğretmen Lisesi “Alevilerin cinsi

sapıklık içinde bulunduğunu” anlatan ve “Atatürk’ün put olduğunu” söyleyen
öğretmen hakkında ne tür bir işlem yapmayı düşünüyorsunuz ? Bu öğretmen
hakkında soruşturma açılmış mıdır?

Bu okulda öğrencilerini baskıyla namaz kılmaya zorlayan okul yönetimi ve öğretmenler hakkında soruşturma açmayı düşünüyor musunuz?"

777maranata

Serden
Serefim ve inancım üzerine yemin ederim kötü niyetle gelmedim.
Ben okuldan beri arastırmayı seven,herkesin dinine diline saygı duyarak yetiştirilmiş biriyim.
Ailem alevi ve sanmayınki bizlerde kolay kolay buzamanlara kadar geldik..Alevilikte islam gözükmeyen dışlanan bir mesheb..Ama Hacı bektasın bir lafı vardır.ne olursan ol yine gel..İşte ben bu kelimeyle büyüdüm..ŞİMDİ BURDAYIM Hz İsa da bizim.Hz Ali de bizimdir ben ayırmadım hiç..yavas yavas ara ara katılıcam aranıza.bilmeden etmeden dengesizlik yapıpta yanlıs seyler yazmak istemem

Sevgiler.
Sevgili arkadasim Serden,
Senin samimiliginden süphe ettigim yok.Yazilarindan bu anlasiliyor.Söylediklerin de cok haklisin.Bizlere yapilan iftira,baski ve hakaretlerin aynisi gercekten de Alevilere de sikca yapiliyor.Bunun icin birbirimizi anlayabiliyoruz.Alevilerl e her zaman iyi dostluklarimiz olmus ve olacaktir.Cünkü dar cerceveli insanlar degiller.Daha anlayisli ve sevgiye daha cok önem veren insanlar.Umarim Rab sizin kalbinizde calisir ve size kendi yolunu er ya da gec gösterir.Yeter ki siz kalbinize O'nu alin.Rab size huzur,esenlik ve lütuf versin.Sevgiler ve saygilar

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

gecmisingolgesi

kendinden korkanlar, herkesi korkulacak bir tehdit olarak görür. kendilerine imanlarına insanlıklarına inanmayanlar güvenmeyenler herkesi kendilerinin aynası sanarlar. gerçeklikle işleri yoktur onların. dertleri kendi yabancılaşmışlıklarını, bağnazlıklarını meşrulaştırmak, içlerinde ham kalmış olgunlaşmamış insanlıklarını gölgelemek ve maskelemektir.

can... varlığın en kutsal biçimidir.
can...

yaşama hakkı en kutsal haktır.

ve hiçbir neden başka bir canın bir canı almasına gerekçe olarak sunulamaz.

can a saygısı olmayanların, insanlığından vazgeçip tanımlarla kendilerini ifade edenlerin insan yaşamına da saygısı olmaz. onların gözünde kendilerinden olmayan herkesin elinden yaşama nefes alma hakkı geri alınmalıdır...

iyiliğin, sevginin, güzelliklerin, insan olma ahlakı ve erdeminin kök saldığı bu coğrafyada bu denli kin-öfke-şiddet ve kana dayalı bir toplumsal sürecin egemen olması ne ile açıklanabilir ki?

'Ne olursan ol yine gel' diyen Mevlana'ların, 'Yetmişiki millete bir nazarla bakınız' 'Hiçbir milleti ayıplamayınız' diyen Hacı Bektaşi Velilerin, 'YARADILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ' diyen Yunus Emrelerin diyarında bu düşmanca tavrın nedeni ne olabilir ki?

Kendi atalarımızı utandırıyoruz...
İnsanlığımızı utandırıyoruz...

Her türlü katliamı, kıyımı, şiddeti, nefret ve öfke ile kalkışılmış eylemi kınıyorum...

josse

Yazıklar Olsun onlara

musluman_ziyaretci

Sizlere baskı yapanlar gerçek Müslüman değil, hoşgörüsüz kimselerdir. Onlar adına utanıyorum, sizlerden de onlar adına özür dilemek isterim.

Her din çok farklı bir kültürdür ve ben de farklı dinleri objektif olarak bakarak tanımaya çalışıyorum.

Ülkemiz son zamanlarda kötü bir gidişatın içerisinde. Malatya katliamı, Hrant Dink'in öldürülmesi sanki dün kadar yakın.

İnsanları öldürmenin hiçbir geçerli sebebi olamaz.

Aynı ülkede yaşıyorsak eğer, birlik içinde yaşamayı öğrenmeliyiz.

Bu yüzden gelip hakaret edenleri pek ciddiye almayın derim ben. Öteki Müslümanları da rezil ediyorlar. İnanın sizden çok kızıyorum.

sonsuzdiren

Sevgili musluman_ ziyaretci;
Samimi olduğuna inandığım yazınızla Hristiyanlar a saygılı bir müslüman olduğunuzu gösterdiğiniz için size teşekkür ederim.
Ülkemizin kötü gidişatın içerisinde olmasında payı olan Malatya'daki Tilman,Uğur ve Necati kardeşlerimizi,İstanbul'd a Hrant kardeşimizi katleden gençleri değil;
'kafirin katli vacipdir' anlayışını körpe beyinlere sokan zihniyeti sorumlu tutuyoruz.
Sizin gibi bilinçli,barışcıl,hoşgörü lü müslümanlarıda sevgiyle selamlıyor,yeni yazılarınızı merakla bekliyoruz.

Rab İsa Mesih in düşmanını bile seven çocuklarına ne mutlu.

only god can judge me

musluman_ziyaretci
Sizlere baskı yapanlar gerçek Müslüman değil, hoşgörüsüz kimselerdir. Onlar adına utanıyorum, sizlerden de onlar adına özür dilemek isterim.

Her din çok farklı bir kültürdür ve ben de farklı dinleri objektif olarak bakarak tanımaya çalışıyorum.

Ülkemiz son zamanlarda kötü bir gidişatın içerisinde. Malatya katliamı, Hrant Dink'in öldürülmesi sanki dün kadar yakın.

İnsanları öldürmenin hiçbir geçerli sebebi olamaz.

Aynı ülkede yaşıyorsak eğer, birlik içinde yaşamayı öğrenmeliyiz.

Bu yüzden gelip hakaret edenleri pek ciddiye almayın derim ben. Öteki Müslümanları da rezil ediyorlar. İnanın sizden çok kızıyorum.
Sevgili müslüman_ziyaretçi, iyi dilekleriniz ve özrünüz için size çok teşekkür ederim.Ama sizin gibi samimi kişilerde hep sürekli aynı şeyi söylüyorlar.

''Onlar gerçek müslüman değil''

peki size soruyorum; Hangileri gerçek müslüman? Başka ülkelerde kuran dağıtıp inançlarını yayan müslümanlara bişi demeyen, ama aynı şeyi kendi ülkelerinde incil dağıtan, imanlılara ses çıkaran bu müslümanlar değil mi? Bu tepkiyi gösteren müslümanlar, kendi ibadetlerini tam anlamıyla yapan ve bunu hayatlarında uygulayanlar değil mi? Hangi islamcı, kendi ülkesinde inancını paylaşan bir isa mesih imanlısına tahammül gösterebilir? Hangi islamcı, evinin karşısında pazar günü toplanan küçük bir imanlı topluluğuna karşı kin bileyebilir..??Maalesef birçoğu..İşte bu ve bunun gibi fikirler, Misyonerliğe de, hristiyanlığa da, imanlılara da düşmanlık beslemektedir.Bu kadar insana yazık değil mi? Bu kadar insanın kendi ülkesinde mağdur durumda olması yazık değil mi? Rab hepimizin yardımcısı olsun.. Diğer inançtaki insanlara da kendi ışığını göstersin..Amin.

andeka

...İnsan olmaktır herşeyden önce ve en önemlisi olabilmektir . insan yaratılmış olmamız en güzel sonuç değilmidir sizce de.Aklı ile inanan,kalbiyle seven ve sevgiyle çoğalan bi ruh taşımaktır bizi seçici kılan.....ANDEKA.

marta_marta

ülkücülük denilen faşist kavramı inançlarından üstün tutun bir gurup kesimden biri bu şahıs. Rab gözlerini açsın tabi görmek istiysa.

faithpath

Malatya'da katledilen o üç onurlu ve inançlı adam bunların savunduğu çirkin değerlere inat gerçek bir Türkiye sevgisiyle doluydular. Bunu anlamalarını beklemek ahmaklık olurdu.

yusuf -34

John Chrisostom
Malatya'da katledilen o üç onurlu ve inançlı adam bunların savunduğu çirkin değerlere inat gerçek bir Türkiye sevgisiyle doluydular. Bunu anlamalarını beklemek ahmaklık olurdu.
sevgili dostum size ilaveten şunları ifade etmekte fayda buluyorum ve size katılarak bu zihniyetin hizmet ettiği yeri ifade malum-u ilan olur ama ben genede yazacağım iblisi ve son söz olarak BABA BİLSELER YAPARLARMIYDI tabiki her şeye gücü yeten rabbim yüreklerine bilhassa sağ eli ile dokunup kutsal ışığı ile yüreklerini aydınlatsın ve bir zahmet bilsinlerki vatan hepimizin kutsal paydaşı olduğumuz mefrumdur ama biz hristiyanlar vatanımızın rabbin isteği doğrultusunda sevgi pınarlarının çağladığı aydınlık bir ülke olmasını diler ve dua ederiz vatan elden gidiyor edebiyatlarıyla kan döken can alanlara ithaf olunur!!!
sevgilerimle esenkalın

Emre-istanbul

Evet şöyle bir baktım atılmış olan maile gerçektende cahillikten öteye gidemeyecek birşey aslında bu tür konular hakkında ne demek lazım söylenecek çokta söz yok.
Rab onların yüreklerine dokunsun bizler İsa Mesih in sözlerine sahip çıkıyoruz ve bizleri öldüren ve asanları dahi çok seviyoruz.

selahattin özdemir

hiç bir insan duygu ve düşüncelerinden başka ALLAHA şığınmıştır ama malatyada yapılan bu saldırıyı insanlık dışı buluyorum

mihallis

RAB SANA AKIL VE FİKİR VERSİN.........

CenkSyg

Luka 23,34 İsa, ‹‹Baba, onları bağışla›› dedi. ‹‹Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar.››

Rab Bağışlasın..

χριστιανικός

Alttaki isim sahtedir ama yine de komik olmuş açıkçası...
Daha başka şeyler sallamaması abes kaçmış.

bir.yabancı

neden kıristiyanlık din olmasın ki bunun için elinizde kanıt varmı

spranos

Bu gibi kimseler vatandaşlarımıza ağır ithamlarda bulunmuştu.

Eğer burayı okuyorsa,Türkiye'yi ilk terk etmesi gereken kişiler grubunda bayrağı sen taşıyorsun dostum, Hatta kovulmalısın, Bunu daha da çok hak ediyorsun.

Hiç bir kanıtın olmadan iftiralarınla vatandaşlarımıza,insanlar a böyle şeyler söylemezsin,******.

Atatürk Cumhuriyeti'nde bu insanlara yer yoktur, Anayasa'nı adaleti de gelecektir, Güneşli günler yakın dostlarım.

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email sayfasını paylaşmak için adres:

Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email konusuna benzer konular;

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı Forum içinde bazı üyelerin kişisel MSN, Facebook veya email adresi vererek, hristiyanlıkla ilgili soruları cevaplamaya çalıştıklarını fark ettik. Henüz yeni iman etmiş, bilgilerini forumdan elde eden kişilerin böyle bir şeye kalkışması doğru...

DİKKAT! Geçersiz email kullanan üyelere duyuru Dün geceden itibaren forumumuza yüklenen bir sistem sayesinde artık geçerli olmayan email adresi kullanan üyelik hesapları bulundukları üye grubundan, sistem tarafından otomatik olarak BOUNCE üye grubuna kaydırılacaklardır. Bu üye grubundaki...

MalatyaKatliami.com http://www.malatyakatliami.com sitesini biraz yeniledik. İçerik olarak internette beğendiğiniz makaleler varsa, lütfen linklerini bize gönderin. Veyahutta kilisenizin önderinin bu olaylarla ilgili olarak özel bir yazısı varsa bize gönderin...

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur...

Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email :  Malatyakatliami@gmail.com a gönderilmiş bir email | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler