|
Rabbin lütfu ve esenligi tüm kardeslerle olsun ve onlariseytani güclerden korusun! Amin.
Aslinda bu tip kisilere cevap vermeye degmez.Fakat cevap vermezsen,bak iste ben hakliyim cevap veremiyorlar diyecekleri icin bu kisiye birkac satir yazma geregi duydum.Öncelikle Türkiye senin babanin tapulu mali degil.Nasil sen Almanya'da milyonlarca kisiysen ve hala daha fazlalasiyorsan, baska devletlerden insanlarin senin ülkene gelip hem yasamaya hem de hristiyanligi anlatmaya haklari vardir.Dinlersin veya dinlemezsin.O senin bilecegin birsey.Avrupa da veya baska ülkelerde müslümanlastirdiginiz o kadar zavalli insanlar var.Kimse niye böyle yapiyorsunuz diyor mu??Isteyen istedigi inanci anlatabilmeli ve secebilmeli ve de yasayabilmeli.Kimse kimseye zorluk cikarmamali tamam mi???Insanlari kötülemek,iftira etmek,camur atmak acaba müslümanligin geleneginde mi var? yoksa bu sahis eksradan biri mi??Bunun cevabini bekliyorum.Daha önce yazmistim gene yaziyorum.
Bir hristiyan devletini ve icindeki milletini sever,sayar.Askerligini yapar vergisini verir.Kimse onlari vatan haini,ikinci veya ücüncü sinif insan muamelesi yapmasin.Ayip ediyorsunuz.Insanlik sucu isliyorsunuz.
Son olarak böyle mesajlar geldikce hristiyan olmamla daha cok övünecegim.Islam'in ne kadar kötü bir din oldugunu düsünecegim.Fasistligin insanlik sucu oldugunu herzaman anlatacagim.Bu mesaji yazan kisiye Rabbimizin sevgisini, merhametini ve lütfunu diliyorum.Umarim Rab onun gözünü acar ve tastan kalbini etten kalbe dönüstürür.Saygilarimla
|