|
Himm Cok Derin Bir Mevzu..
Kökenim Malatyadir
Malatyali Olmaktan Gururluyum ama sadece malatyali olmaktan..ayrica malatyaya ilk 95 te gittigimde sanki irana gitmis gibi hissettim kendimi..nedeni ise herkes acik bir insana cok kötü bakiyor öldürecek gibi duruyordu.ama görmemezlikten geldim..ogünden sonra 2002 de gittim degisme vardi insanlar yavas yavas o despotlugu atmislardi üstünden.Hristiyan degilim aleviyim baba tarafindan..Aleviligide kabul etmeyen bir toplumun icinde yetismek sizin gibi zor olsa gerek.yapilan hicbirseye saygi duyulmuyor ve alevisin diye okullarda sorun yasiyorsun..Malatyadan yanimda incil getirdim okudum,okuduktan sonra kafammi degisti hayir.Etkisinde kalip din degistirmeyemi kalktim hayir.Eee ne isin var burda diye sual ederseniz.Cevabini vereyim okurken incilin sadece mantik yönünü ortaya cikarrttim.Orda bir kelime vardi..tanri benim cobanimdir diye iste bu lafi mantikla degerlendirdim..Evet tanri benim cobanim bense onun yol göstermesiyle ilerleyen bir kuldum yada koyundum...İncil beni cok etkiledi ama sadece fikirlerimi etkiledi..Müslümanlik kötü bisey olamaz ama insanlarimiz kisileri yaptiklariyla dininden sogutuyor.Biz alevilerde bundan nasibimizi aldik..Malatya katliami sivas katliami,maras katliami..Bunun gibi bir cok örnek var...Umarim müslüman ve alevi oldugum icin beni burda dislamazsiniz.Buraya üye oldum cünkü kafamdaki celiskileri biryerde dökmem ve yüzlesmem gerekti..Saygilar..
|