Misyonerleri hedef gösterme

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Saldırılar : Misyonerleri hedef gösterme konusu 10232 kez okundu, 55 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi. Misyonerleri hedef gösterme Odabaş misyonerleri hedef gösteriyor <hr> Home » haberler on 03/03/2011 – 06:45 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/03/adnanodabas-300x68.gif Odabaş misyonerleri hedef gösteriyor ‘Dikkat Misyonerler Geliyor’ kitabının yazarı gazeteci Dr. Adnan Odabaş, din tebliği adına ülkeyi gezip misyonerlik faaliyetinde bulunan Hristiyanların 2020′ yılında Türk nüfusunun yüzde 10′unu Hristiyanlaştırma Projesi olduğunu iddia etti. Odabaş, bu kapsamda misyonerlerin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’ya sızabileceklerini savundu. Bu durumun milli birlik ve bütünlük açısından büyük bir tehlike olacağına işaret eden Dr. Adnan Odabaş, gizliden misyonerlik faaliyeti yapan bazı sivil toplum örgütlerinin de Vakıflar Kanunu’nun değiştirilmesiyle Hristiyan mülklerini... Misyonerleri hedef gösterme

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Misyonerleri hedef gösterme konusu 10232 kez okundu, 55 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi.

Misyonerleri hedef gösterme konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-03-11, 06:40
KSAdmin

Odabaş misyonerleri hedef gösteriyor

Home » haberler on 03/03/2011 – 06:45
‘Dikkat Misyonerler Geliyor’ kitabının yazarı gazeteci Dr. Adnan Odabaş, din tebliği adına ülkeyi gezip misyonerlik faaliyetinde bulunan Hristiyanların 2020′ yılında Türk nüfusunun yüzde 10′unu Hristiyanlaştırma Projesi olduğunu iddia etti. Odabaş, bu kapsamda misyonerlerin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’ya sızabileceklerini savundu. Bu durumun milli birlik ve bütünlük açısından büyük bir tehlike olacağına işaret eden Dr. Adnan Odabaş, gizliden misyonerlik faaliyeti yapan bazı sivil toplum örgütlerinin de Vakıflar Kanunu’nun değiştirilmesiyle Hristiyan mülklerini almaya çalıştıklarını söyledi. Dr. Odabaş, söz konusu vakıfların bugüne kadar ülke genelinde Yalova ili büyüklüğünde mülk edindiklerine dikkat çekti. Gazeteci-Yazar Dr. Adnan Odabaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ‘Türkiye’de Misyonerlik Hareketleri’ konulu bir konferans verdi.

Öğretim üyeleri ile öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta misyonerlerin din özgürlüğü adına yürütülen çalışmaları, anlatan Dr. Odabaş, bunları gazetesinde haber yapması sebebiyle birçok kez sözlü ve fiili saldırıya uğradığını söyledi. Misyonerlerin asıl amaçlarının ülkeyi bölmek olduğunu iddia eden Dr. Adnan Odabaş, bu yüzden yürüttüğü mMücadeleye devam edeceğinin altını çizdi. Dr. Odabaş, “Amaçları masum din tebliği değil, din ve vicdan hürriyeti adı altında ulusal birliğimize saldırmaktır. Ama manevi önderi Hz. Muhammed (s.a.v.), siyasi önderi Mustafa Kemal Atatürk olan yüce Türk milletini bölmeye, Kelime-i Tevhit rüzgarlarıyla dalgalanan ay yıldızlı Türk bayrağını yere indirmeye güçleri yetmeyecektir.” dedi. “HEDEFLERİ 2020 YILINA KADAR YÜZDE 10″ Misyonerliği TSK ve onun nezdinde milli birlik ve bütünlüğü için büyük bir tehlike gördüğünü vurgulayan Dr. Odabaş, “Bu tehlike orduya sıçrayabilir. Bu tehlikeyi defalarca ordu yöneticilerine anlattım. Kitaplar verdim. Dünyada hiçbir devlet yok ki Türk milleti kadar vatanını hak etmiş olsun. Sürekli şehit vererek bedel ödüyoruz. Ordumuz bu vatan için böyle mücadele veriyor, birileri de sizin hakkınızda bu ülkenin içerisinde sizin gibi yaşayan, camiye belki de hacca giden birileri de sizi bölmeye çalışıyor. 2020 yılına kadar Türk halkının yüzde 10′unu Hristiyanlaştırma projeleri var. Üzerinde vakıflar çalışıyor ve çok korkunç bir sermayeleri var. Diyelim ki bunlar orduda birilerini Hristiyanlaştırdı. Bundan biz nasıl etkileniyorsak, subaylarımızın da etkilenebileceği bir olay. Türk nüfusunun yüzde 10′unu Hristiyanlıştırma mücadelesini nasıl kazanma şansımız olacak. Yüz askerden 10′unun Hristiyan olduğunu düşünürseniz, 100 askerin başındaki komutanın Hristiyanlığı kabul ederse o asker komutanın emrine girer mi girmez. Ve çatışma kendi içimizde başlar. Bazı askerlerin eşlerinin başlarının kapalı olmasından dolayı ordudan uzaklaştırıldığını duyuyoruz. Ama yarın Hristiyanlığı kabul etmiş birisini TSK’dan atmaya kalkarsanız Avrupa ayağa kalkar.

Onun için bu misyonerlik meselesinin ulusal birliğimiz için TSK’ya girmemesi gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. Türkiye’nin içinde misyonerlik yapan hainler olduğunu da öne süren Dr. Adnan Odabaş, bunlar arasında herkesin basından takip ettiği Sağlık Eğitim Vakfı (ESV)’nın geldiğini söyledi. Bu vakfın başında Yaşar Yaşer’in olduğunu, eşi eski Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) Başkanı Gülseven Yaşer’in de aynı faaliyetlerde bulunduğunu ve Amerika’ya kaçtığını öne sürdü.

CİHAN

http://www.hristiyangazete.com/2011/...ef-gosteriyor/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Misyonerleri hedef gösterme

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-03-11, 11:55
huzurlu

KSAmoderator

. Türk nüfusunun yüzde 10′unu Hristiyanlıştırma mücadelesini nasıl kazanma şansımız olacak. Yüz askerden 10′unun Hristiyan olduğunu düşünürseniz, 100 askerin başındaki komutanın Hristiyanlığı kabul ederse o asker komutanın emrine girer mi girmez. Ve çatışma kendi içimizde başlar. Bazı askerlerin eşlerinin başlarının kapalı olmasından dolayı ordudan uzaklaştırıldığını duyuyoruz. Ama yarın Hristiyanlığı kabul etmiş birisini TSK’dan atmaya kalkarsanız Avrupa ayağa kalkar.

http://www.hristiyangazete.com/2011/...ef-gosteriyor/
Ya nsanlar biryerlere geliyorlar, doktora yapıyorlar ama boş olarak kalıyorlar. Askerlik mesleğinin ne olduğundan habersiz, Hrstiyanlığın ne olduğundan habersiz, bilgiden ve kültürden yoksun primitive bir düşünce sistemine sahip zavallı bakış açısıyla paranoyak ve de aslında komik korkular üreten bir cahil. Çocuklara öcü hikayesi anlatan cahil çocuk bakıcısından farkı yok. Ama işte buna inanan çocuk!! lar masum insanlara zarar verdiğinde bu zavallının komik paranoyaları korkunç sonuçlar veriyor ama onun umrunda değil tabii.

Efendim askerin başındaki komutan Hristiyan olursa o asker komutanın emrine girer miyiş? Askeri yönetimin ne olduğunu, dinamiklerinin ne olduğunu bilmeyen **** zavallıya, tarihimizin en büyük zaferiyle dünya tarihine adımızı yazdığımız, İslamcıların ve milliyetçilerin de baştacı olan ÇANAKKALE zaferini Türk ordularının başında Hristiyan komutanların yönetiminde kazandığını anlatmak lazım. Demekki neymiş demek lazım: Yok emrine girer emrine girmez diye bir saçmalık senin hastalıklı beyninin gerçek olmayan sanrılarıymış demek lazım. Anlar mı ama? Kesin anlamaz. Ha bu arada anlı secde görmüş müdür? Hayatta görmemiştir ben size söyleyeyim. Onun için din sadece bir klasifikasyon aracıdır. Fişleme aracıdır. Tanrıyı aramakmış, kurtulmakmış, hangisi daha doğruymuş bunlar onun umrunda değil. O sadece tek tipçi bir etiketçi.

Son olarak, bunun gibi çiftestandartçı klasifikasyoncu beyinler gidipp başka seminerlerde ağlarlar: Müslüman olduğumuz için AB bizi almıyor. Onlar Hristiyan kulübü. Kendileri klasifikasyoncu ya herkesi öyle sanırlar. Sanmalarında orun yok hadi diyelim öyle sanıyorsun da be adam neden ağlıyorsun o zaman? Senin düşünce sistemine göre seni almamaları gayet doğal değil mi?

Neyse, ashap bozmaya değmez. Deveye sormuşlar boynun neden eğri? Nerem doğruki demiş. Bu devenin nesini anlatayım daha tuttuğum yeri elimde kalıyor.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-03-11, 02:08
cengiz33

Burdan bu adamı tanıdığım kadarıyla Türkiyedeki hristiyanları hedef gösteriyor.Bu adam Hrant Dink i katleden zihniyetten hiçbir farkı yok. Eski Roma döneminde hristiyanları toplama kamplarına gönderen zihniyet diyecem ama onlar bile bu adamın yanında melek olarak kalır herhalde . Bu adam anca şeytana hizmet eden bir insandan başka birşey olamaz.

Habercilerin İşleri bölüm 13
10"Ey iblis oğlu!" dedi, "Her tür düzenbazlıkla ve hileyle dolu insan, her gerçeğe düşman kesilen! Rab’bin düz yollarını saptırma çabasını bırakmayacak mısın sen? ''

Bu adam kutsal kitapta bahselilen iblisin oğlu . Çünkü gerçeğe karşı insanların hristiyanlığı tanımasını istemiyor. Ey iblisin oğlu sen Tanrıdan dahamı güçlüsün.

Bu arada biraz sinirlendim

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-03-11, 13:41
jude

KSAmoderator

Home » haberler on 03/03/2011 – 06:45

‘Dikkat Misyonerler Geliyor’ kitabının yazarı gazeteci Dr. Adnan Odabaş, din tebliği adına ülkeyi gezip misyonerlik faaliyetinde bulunan Hristiyanların 2020′ yılında Türk nüfusunun yüzde 10′unu Hristiyanlaştırma Projesi olduğunu iddia etti. Odabaş, bu kapsamda misyonerlerin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’ya sızabileceklerini savundu. Bu durumun milli birlik ve bütünlük açısından büyük bir tehlike olacağına işaret eden Dr. Adnan Odabaş, gizliden misyonerlik faaliyeti yapan bazı sivil toplum örgütlerinin de Vakıflar Kanunu’nun değiştirilmesiyle Hristiyan mülklerini almaya çalıştıklarını söyledi. Dr. Odabaş, söz konusu vakıfların bugüne kadar ülke genelinde Yalova ili büyüklüğünde mülk edindiklerine dikkat çekti. Gazeteci-Yazar Dr. Adnan Odabaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ‘Türkiye’de Misyonerlik Hareketleri’ konulu bir konferans verdi.
Konferansin verildigi salon bir universiteye ait: Bir universite dusunun boyle bir konferansa izin verebiliyor. Ama muhtemelen bu universitenin siniflarinda saatlerce insan haklari, inanc ozgurlugu vs. anlatiliyordur. Yazik ogrencilere: yapmayin boyle seyler.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Misyonerleri hedef gösterme hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-03-11, 22:15
Rab İyidir

bende şu çifte standarttan nefret ediyorum:hristiyanların yoğun olarak yaşadığı hristiyan devletlerde (avrupa-kuzey/güney amerika) müslümanlar islami misyonerlik yapabiliyomu ? evet.ama iş müslüman ülke olunca bir korku sarıyor içlerini,ben açıkçası bu kişilerin kendi dinlerine güvenleri olmadıklarından bu kadar korktuklarını düşünüyorum,insanların gerçeği görmesinden korktuklarını.bu yüzden kendilerini avutmak için ya avrupanın hızla islamlaştığını,yada hristiyan olan herkezin para karşılığı olduğunu iddia ederlerki artık o kadar çok alışıldık iddialar olduki bunlar tepki vermek şöyle dursun gülüp geçiyorum :D
velhasıl bu adamın sözlerine ciddi bir şekilde inanan bir sürü insanın varlığıda düşündürücü ve endişe verici

Misyonerleri hedef gösterme konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »  

Misyonerleri hedef gösterme konusuna benzer konular;

Kiliseleri hedef gösterme 35 bin ev kilisesi haberleri <hr> Home » haberler on 09/03/2011 – 06:17 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/03/Resim_1295860501-300x196.jpg 35 bin ev kilisesi haberleri HristiyanGazete.com editör notu: Yıllardır Türkiye’de yaşayan hristiyanlara yönelik 35-40-50 bin ev kilisesi haberleri yapılmaktaydı. Bu konuda Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan’ın geçen ay piyasaya çıkan “Bi Ermeni Var: Hrant Dink Operasyonunun Şifreleri” adlı kitabında alıntılar HABER10 isimli haber sitesinde yayınlandı. Aşağıda bu haberin metnini okuyabilirsiniz. Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan’ın geçen ay piyasaya çıkan “Bi Ermeni Var: Hrant Dink Operasyonunun Şifreleri” adlı kitabı çok ilginç bir...

Hristiyanları hedef gösterme http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=17&ArticleID=1070030&Date=12.03.2009&b=Vadiye%20cok%20agir%20elestiri

Hristiyanları hedef gösterenler kimlerdi hatırlıyor muyuz? Hristiyanları hedef gösterenler kimlerdi hatırlıyor muyuz? Aklınıza gelen isimler varsa bu konunun altına isimlerini yazalım, mümkünse sözlerinden alıntılarla beraber...

yamyamların misyonerleri yediği konusu Misyonerleri Yamyamlar Yedi... <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Felaket BÖlgesİne Gİden Mİsyonerlerİ Yamyamlar Yedİ!... Felaket bölgesine yardım malzemelerini götüren ekiple birlikte Endonezya'ya giden AK Parti Sinop Milletvekili Cahit Can, bir grup misyonerin Hıristiyan yapmak istedikleri bir kabile tarafından çiğ çiğ yenildiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanan 40 tonluk yardım malzemesini Endonezya'ya götüren 25 kişilik ekibin içinde yer alan AK Parti Sinop Milletvekili Cahit Can, seçim bölgesi Sinop'ta düzenlediği basın toplantısında, yapılan yardım çalışmalarını değerlendirdi. Felaketin yaralarının silinmesinin oldukça zor olduğunu belirten Can, haritadan silinen...

İslam misyonerleri ve provakatörleri muhatap almak / almamak Sevgili üyelerimiz; Bazı kişiler muhatap alınmak isterler, kendi gururlarını tatmin ettirmek için. Hatta bazıları hristiyanlar tarafından muhatap alınıp cevap yazıldığında bunu kendi iftiralarını yazdıkları kitaplarında kullanarak prim yapmaya çalışırlar. Oysaki kendileri en basit tartışma kurallarına bile uymazlar. Çoğunlukla amaçları gerçeği öğrenmek değil, tam tersine gizlemektir. Araştırma isteğiyle değil, hristiyanlara karşı nefret ile doludurlar. Bazen bizim için en önemli şey zamandır. Bu tarz insanlara fazla vakit ayırmak gerçekten araştıranlarla daha az ilgilenmemize sebep olur. Titus 3

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih