|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ |
|
Rab'be hizmet Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel: / 5/6
Tamamlandı: / 6/6 |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
Nasıl Hıristiyan Olunur? | ![]() Hristiyan Arkadaşlık Grubu |
![]() Facebook Fan |
![]() Twitter Profile |
![]() incil .biz |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
Protestanlara 19 saldırı ![]() Zülfikar Ali AYDIN 2007 Türkiye'de Protestan Hıristiyanlar'a yönelik saldırıların tırmandığı yıl oldu. Protestan Kiliseler Birliği hükümetin dikkatini çekmek için rapor yayımladı.. Daha önce insan hakları kuruluşlarının hazırladığı aylık ve yıllık insan hakları ihlalleri raporları uygulamasını Türkiye'de yaşayan Protestan Hıristiyanlar da başlattı. Malatya'da Zirve Yayınevi'nde 3 kişinin boğazları kesilerek öldürülmesi ve artan fiili saldırılar nedeniyle, Türkiye Protestan Kiliseler Birliği ilk kez yaşananlara hükümetin dikkatini çekmek için bir rapor hazırladı. Cemaatlerine yönelik toplam 19 saldırıyı rapor ettiklerini söyleyen Türkiye Protestan Kiliseler Birliği Basın Danışmanı İsa Karataş, 2007 için "En karanlık yıldı" dedi. Rapora göre Türkiye Protestan cemaati misyonerlik faaliyetleri nedeniyle fişleniyor, etkinliklerine izin verilmiyor. Cemaate yönelik saldırıların bazıları kamera kayıtları ile tespit edilmesine rağmen zanlılar yakalanamıyor ve olay karanlıkta kalıyor. 'BİRÇOK KİŞİ KORKTU' Türkiye Protestan Kiliseler Birliği Danışmanı İsa Karataş, bir çok cemaat mensubunun korktuğu için isminin rapora yazılmasını istemediğini belirterek, "Hükümet ve devlet kuruluşları bu linç kampanyalarının karşısında aktif tutum almalıdır. Medya hoşgörüsüzlüğe ve ayrımcılığa neden olan yayınlardan kaçınmalı. Farklı dinlere mensup kişilerin vatandaş olarak eşit haklara sahip olduğu fikri aktif olarak işlenmelidir" dedi. 01.02.2008 SABAH Protestanlara 19 saldırı konusunun #1. mesajı. ID26578
![]() İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir. Efesliler 2:8-9 |
|
|
|
|
|
|
ilk önce sizlere,rabin kelamini ve arzusunu,korkususca bütün yasamis oldugunuz direncler icinde ve haksizliklar icinde direnerek ona yani rabim mesihe itaat etiginizden sizlerden övünüyorum,ben bu forumu tesadüfen buldum ve o kadar gururlandimki sizlere anlatamam.Türkiyede bizler Rabim istegini,Kutsal Kitabin söyledigi gibi taniklik etigimiz zaman,neden böyle dislanma var,eger müslümanlar Türkiyede her türlü müslümanligi anlattiklari zaman normal oluyorda,ister münübüslerde,radyolarda olan progamlar olsun,Gazetelerde olan köselerde,ve bircok yerde onlara serbest, bizlere gelince,Misyonerlik suclari nerden geliyor,Bizim de hakimiz degilmi? inancimizi anlatmak,hayatimizin günesini Rabimizi tanitmak?bunu yaptigimiz zaman,suc bizimmi ,eger Insanlar bizlere karsi bazi baskilar yada,kiliselerinizi yakarlarsa, ve ya öldürürlerse.Insanlara haksiz yere kaba küvet kulanirsalar. ne gibi sacmalik bu, ya sizler misyonerlik yapiyorsunuz,onun icin basiniza bunlar geliyor,yani hayatimi istedigim gibi yasadigim zaman,baskalarina hic bir tür,haksizlik etmeden,kanunlara aykiri suc islemeden yasadigim zaman benmi sucluyum. Ben sizlerden onur duyuyorum sevgili kardeslerim cesaretinize Tanriya rabimiz Mesihe olan sevginizden,sizler bu Dünyanin isigisiniz ve sizlerin emeginizle,Tanriya olan sadikliginizla Insanlar ferah ,huzur,anlam,gercegi, buluyorlar,yüce Kutsal Tanrim Rabin Mesihin adiyla sizleri bereketlesin,onun sizdeki arzusu yerine gelsin, Kutsalruha olan sadikliginizida sizleri daha hasas kilsin. RabimTürkiyeyi ve Türkiyeyi yönetenleri ve bütün Devlet organlarini bereketle,Insan sevgisini,hak ve ayirtim etmeden ,Insanlari bir görmelerine ,gercegi ayirt etmelerine onlari yönelt. Sevgilerle Protestanlara 19 saldırı konusunun #2. mesajı. ID26641
|
|
|
|
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |