AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor konusu 2672 kez okundu, 31 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi. AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor Bu sitede AKP li Hristiyan kardeşlerimin olduğunu öğrenince,konu hakkında yorum yapmamıştım.Ama gün oldu devran döndü kafama bu soru takıldı.AKP nin kendince aydınlığı bir silsile halinde bazı kesimlerin yaşamlarını karartıyor.Hakim karşısına çıkamadan aylarca belkide yıllarca hapis yatacaklar var.Hani herşeyin birbiriyle bağlantılı olduğu bir dünyada konunun salt savcılık işi olarak görmüyorum.Siyasi otorite hevesinin geldiği nokta demek bu oluyor. Üstelik,kişilerin içinde karanlık varki bunu yansıtabiliyorlar. Aydınlığın karanlığı olmaz.Birileri karanlıktan bahsediyorsa bu aydınlık değildir.O zaman AKP aydınlık bir parti değildir. AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor konusu 2672 kez okundu, 31 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi.

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-03-11, 01:13
datatip

Bu sitede AKP li Hristiyan kardeşlerimin olduğunu öğrenince,konu hakkında yorum yapmamıştım.Ama gün oldu devran döndü kafama bu soru takıldı.AKP nin kendince aydınlığı bir silsile halinde bazı kesimlerin yaşamlarını karartıyor.Hakim karşısına çıkamadan aylarca belkide yıllarca hapis yatacaklar var.Hani herşeyin birbiriyle bağlantılı olduğu bir dünyada konunun salt savcılık işi olarak görmüyorum.Siyasi otorite hevesinin geldiği nokta demek bu oluyor.
Üstelik,kişilerin içinde karanlık varki bunu yansıtabiliyorlar.
Aydınlığın karanlığı olmaz.Birileri karanlıktan bahsediyorsa bu aydınlık değildir.O zaman AKP aydınlık bir parti değildir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-03-11, 06:49
uqRnqhN

datatip
Bu sitede AKP li Hristiyan kardeşlerimin olduğunu öğrenince,konu hakkında yorum yapmamıştım.Ama gün oldu devran döndü kafama bu soru takıldı.AKP nin kendince aydınlığı bir silsile halinde bazı kesimlerin yaşamlarını karartıyor.Hakim karşısına çıkamadan aylarca belkide yıllarca hapis yatacaklar var.Hani herşeyin birbiriyle bağlantılı olduğu bir dünyada konunun salt savcılık işi olarak görmüyorum.Siyasi otorite hevesinin geldiği nokta demek bu oluyor.
Üstelik,kişilerin içinde karanlık varki bunu yansıtabiliyorlar.
Aydınlığın karanlığı olmaz.Birileri karanlıktan bahsediyorsa bu aydınlık değildir.O zaman AKP aydınlık bir parti değildir.
Katılıyorum kardeşim.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[CENTER][COLOR=dimgray][B][I]«Tövbe edin! Göklerin Egemenliği yaklaştı.»
[/I][/B][/CENTER]
[/COLOR]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-03-11, 14:49
figenkumbasar

AKP aydınlatıyor evet o kadar aydınlatıyorki bugun bütün bir halk ne telefondan ne msn de ne toplumda ne gazete köşelerinde ne forumlarda özgürce konuşabiliyor,o kadar aydınlatıyorki 90 lı yılların türkiyesinde yılda en fazla 60-70 kadın çoğu doğuda ve töre nedeniyle olmak üzere öldürülürken 2010 türkiyesinde yılda 900-1000 kadın öldürülüyor, üstelik töreye beyaz tayt giydin telefonda cilveli konuştun gibi sebeblerde eklendi..O kadar aydınlatıyorki erkeklerin zevki sefaları için önlerindeki engelleri kaldırmak adına çok eşli evliliklerin yasal olmasını tvlerde açıkça tartışıyoruz birde islami kılıfada uyduruyoruz eğer eşi erkeğe yetemiyorsa erkeğin gözü dışarda olurmuş zinaya kötü yola düşermiş günaha teşvik ediyormuş mevcut yasalar ,erkek yetemeyince noolcak onuda bilmiyoruz tabi,o kadar aydınlanıyoruzki bugun muhalif yazarların hepsi tek tek köşelerinden oluyor gazetelerinden atılıyor muhalif araştırmacı gazetecilerin kapısına sabahın 5 inde polisler dayanıyor gözaltına alınıyorlar buda yetmiyor tutuklanıyorlar üstelik suçlarının ne olduğunu ne avukatları nede kendileri biliyor ,soruşturmanın geleceği açısından sanıklara veya avukatlara açıklanamayan delilleri ise ertesi gün çarşaf çarşaf muhtelif medyada okuyoruz görüyoruz öğreniyoruz ...Dediğim gibi aydınlanıyoruz bu aydınlığın ışığı aydınlattıklarının gözüne batıncaya kadar bekleyeceğiz durum onu gösteriyor ..

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-03-11, 21:34
datatip

Karanlık herkesin ortak derdi.Sadece karanlığın tarifi değişiyor.En kötüsü gerçek aydınlığa karanlık demek.AKP bence karanlıkla aydınlığı karıştırdı.Siyaset sanatı yargılama sanatı oldu.Yargılamanında sanatı olmuyormuş,karanlığın kollarıymış

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-03-11, 22:42
karakalem

bu ülkede dahada rahat edeceksek , bu akp olmadan. laik düzen kalmadı 2002 den beri.hükmet değiştiğinde bariz imanlı sayımız artacak.zira mahalle baskısı artık olmayacak...mızrak çuvala sığmıyor...

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

AKP nin aydınlığı niye bazı kesimlerin karanlığı oluyor konusuna benzer konular;

Prens ve prensesler büyüyünce narsist oluyor! (Zeynep Kaçmaz) Bazı anne-babalar, günlük yeme-içme, giyim-kuşamdan öte eve alınacak mobilyanın renginden arabanın markasına kadar küçük çocuklarına soruyor. Ebeveynler, çocuklarına prens ve prenses muamelesi yapıyor ve onların onayını almanın 'iyi bir anne-baba rolü' olduğuna inanıyor. Halbuki bu tavırlar çocuğa öz saygı kazandırmadığı gibi geleceğin kibirli, sorumsuz, öfkeli, kıskanç kişilerini yetiştirmekten öte geçmiyor. Günümüzde çocuk kıyafetlerinin hemen hepsinde 'süper model', 'prens', 'prenses', 'patron benim' yazıları hâkim. Çocuklara düzülen bu methiyeler sadece kıyafetlerle sınırlı kalmıyor. Onlar aynı zamanda anne-babasının da prens ve prensesi. En küçük normal davranışları bile büyük olaymış gibi alkışlanan, abartılan, övülen 'prens ve prensesler' ailenin gözbebeği. Ebeveyn bu dünya...

Bazı Müslümanlar yönetemediklerinde niye Yahudileri... kullanıyorlar Bir-kaç yakın müslüman çevremden şu sözü duyardım. "İnsanların içindeki düşmanlığı,Yahudilere çevirebilelimki,onları yönetebilelim,yoksa yönetilemiyorlar" derdi. Ben içimizde düşmanlıkmı var diye yıllarca düşünmekle meşgul oldum. Sonunda cennete göre yaratıldığımızı özümüzün iyi olduğuna tekrar vardım. Düşmanlık değil sevgisizlik-eğitimsizlik-zor yaşam koşullarında günahına,kusuruna sahip çıkmamak ve şuna-buna projekte etmek var.

Ölümden sonra ne oluyor? (cevap) Ölümden sonra ne olacak sorusu şaşırtıcı olabilir. Kutsal Kitap, insan ne zaman son ebedi haline ulaşacağı konusunda apaçık cevap vermiyor. Kutsal Kitaptan öğreniyoruz ki, insan öldükten sonra, Mesihi kurtarıcı olarak kabul edip etmediğine bakarak ya cennete, ya da cehenneme alınıyor. Mesih inanlıları için ölümden sonraki hal, bedenden uzak ve Rable birlikte olmak demektir (2. Korintliler 5:6-8; Filipililer 1:23). Oysa Mesihe iman etmeyenler için ölümden sonraki hal, cehennemde sonsuz cezayı çekmek demektir (Luka 16:22-23). Bu noktada ölümden sonra ne olacak sorusunda karışıklık çıkabilir. Vahiy 20:11-15 cehennemde bulunanların hepsi �ateş gölü�ne atıldığını anlatıyor. Vahiy kitabının 21. ve 22. bölümü yeni gökü ve yeni yeryüzünü tarif ediyor. Ondan çıkarabiliriz ki, son dirilişe...

İsa nasıl Mesih oluyor? Tevrat ve Zeburda belirtiliyor mu? Adonai sizi bereketlesin! Avrittiniz güzelliklerle geçsin Neyse. İsa'yı Mesih kabul ediyorsunuz siz ama biz bekliyoruz.Peki ama nasıl kabul ediyorsunuz? Tevratta İsa adında Mesih gelecek diye hiç birşey yok. Bu durumu Adonai adına açıklarsınız sevinirim LAYLA TOV

Nasil oluyor da seytan bu dunyanin ilahi sayiliyor ( 2 Korintler 4:4 ) Kutsal Yazılar'da şeytan hakkında buna benzer ünvanlar, sıfatlar verilmiştir. Şeytan için Efesliler 2:2 de " havadaki hükümranlığın egemeni " denmiştir. Yuhanna 12:31'de "bu dünyanın egemeni " yazılmıştır. Şeytan hakkında bunlar ve bunlara benzer bir çok ünvanlar onun kapasitesini gösterecek şekilde Kelamda bulunmaktadır.Örneğin şeytan hakkında "havadaki hükümranlığın egemeni " demek onun dünya ve içindekileri yönettiğini belirtmektedir. Bu demek değildir ki dünyaya tamamiyle hakimdir, buna sadece Tanrı hakimdir. Ancak Tanrı yüce hikmeti ile şeytanın bu dünyada çalışmasına izin vermektedir ve bunun için bildiği bir planı vardır. Kutsal Kitap şeytana dünya üzerinde egemenlik verdi dediğimizde şunu açıkca belirtmeliyiz ki bu otorite sadece ve sadece imansızlar üstüde kullanılmak üzere...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih