ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : ben İsa Mesih'i gördüm. konusu 1923 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj mariamariamaria tarafından gönderildi. ben İsa Mesih'i gördüm. BEN ISA MESIHI GÖRDÜM BANA TATLI BIR TEBESSÜMLE GÜLÜYORDU KENDIM RÜYA OLDUGUNU SANDIM AMA GÖZLERIMI ACTIGIMDA YATAGIMDA ODAMDA OLDUGUMU GÖRDÜM GENE GÖZLERIMI KAPADIM VE TEKRAR GÖRDÜM AYNI SEKILDE TEBESSÜM ILE GÜLÜYORDU BE BIR KAC KEZ TEKRAR ETTI BEN BU KONUYA BIR ACIKLIK GETIRILMESINI ISTIYORUM. RABIM TÜM MESIH IMANLILARINI BEREKETLESIN ben İsa Mesih'i gördüm.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

ben İsa Mesih'i gördüm. konusu 1923 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj mariamariamaria tarafından gönderildi.

ben İsa Mesih'i gördüm. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-11-08, 00:42
ben İsa Mesih'i gördüm.
BENI

BEN ISA MESIHI GÖRDÜM BANA TATLI BIR TEBESSÜMLE GÜLÜYORDU KENDIM RÜYA OLDUGUNU SANDIM AMA GÖZLERIMI ACTIGIMDA YATAGIMDA ODAMDA OLDUGUMU GÖRDÜM GENE GÖZLERIMI KAPADIM VE TEKRAR GÖRDÜM AYNI SEKILDE TEBESSÜM ILE GÜLÜYORDU BE BIR KAC KEZ TEKRAR ETTI BEN BU KONUYA BIR ACIKLIK GETIRILMESINI ISTIYORUM. RABIM TÜM MESIH IMANLILARINI BEREKETLESIN

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-11-08, 15:02
ben İsa Mesih'i gördüm.
MR.CAGE

Sevgili kardeşim.Ben de aynı şekilde rüyamda gördüm ve bunu o zaman gittiğim kilisenin pastörüne sordum.O bana ''Rab seni çağırmış,seni seçmiş'' dedi.Bu rüyadan ve bu sözlerden sonra sevgim bin kat daha çoğaldı.Bilmem yanıt verebildim mi?Rab seninle olsun.

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-08, 00:25
ben İsa Mesih'i gördüm.
SONIA DIMITRIOU

Merhaba Kardesim, Isa beni gormeden bana inananlar mesut olur, demistir. onun icin onu gormek degil onun gibi yasamak, yani bizim gibi gunahkarlar icin kendini nasil feda ettiyse bizde gerekirse onun icin ve diger insanlar icin kendimizi feda etmeliyiz. Bunu basarabilmek icin de cok dua edip bizi onun gercek inancina yonlendirmesini istemeliyiz.
Eger seni yorduysam kusura bakma Meryem ana seni korusun

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-08, 03:10
ben İsa Mesih'i gördüm.
Okyanus

BENI
BEN ISA MESIHI GÖRDÜM BANA TATLI BIR TEBESSÜMLE GÜLÜYORDU KENDIM RÜYA OLDUGUNU SANDIM AMA GÖZLERIMI ACTIGIMDA YATAGIMDA ODAMDA OLDUGUMU GÖRDÜM GENE GÖZLERIMI KAPADIM VE TEKRAR GÖRDÜM AYNI SEKILDE TEBESSÜM ILE GÜLÜYORDU BE BIR KAC KEZ TEKRAR ETTI BEN BU KONUYA BIR ACIKLIK GETIRILMESINI ISTIYORUM. RABIM TÜM MESIH IMANLILARINI BEREKETLESIN
Alıntı:
EYÜB 33:14,15
14 Çünkü insan anlamasa da,
Tanrı şu ya da bu yolla konuşur.
15 Rüyada, geceleyin görümde,
İnsanları ağır uyku basınca,
Yatakta yatarlarken,
Hiç bir yorum getirmeden size Kutsal Kitap ayetleriyle cevap verdim.

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-08, 07:28
ben İsa Mesih'i gördüm.
Yeni.bir.kullanıcı

SONIA DIMITRIOU
Meryem ana seni korusun

Meryem anamı koruyacak ? :S

http://www.hristiyanforum.com/forum/...-t75244/sayfa2

Evanjelique
Meryem Ana,kadınların en kutsalıdır ama bunun ötesinde doğa üstü bir gücü ya da şefaat verme yanı yoktur..

Yani bazılarının inandığı gibi Meryem olağanüstü bir yaşam sürüp, bakire şekilde bedeniyle beraber göğe yükselmemiştir..

ben İsa Mesih'i gördüm.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeGelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..

"O" içinizde !mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

ben İsa Mesih'i gördüm.

ben İsa Mesih'i gördüm. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

ben İsa Mesih'i gördüm. konusuna benzer konular;

Rüyamda Rab İsa Mesih'i gördüm 26 ocak 2012 perşembe sabaha karşı rüyamda İsa Mesih'i gördüm evimize geldi (yanımda yüzünü göremediğim ama bayan olduğunu bildiğim) biri de İsa Mesih'İ benle birlikte karşıladı.Rab İsa Mesih'le konuştuk(ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum) sonra Rab İsa Mesih'i uğurladık.Bu rüyamın yorumunu bilen var mı?Rab İsa Mesih sizle olsun.

İnanılmaz bir rüya gördüm Tüm kardeşlerime öncelikle kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Çok uzun bir süredir müslüman inancım ile inanılmaz bir sempati duyduğum hristiyan inancı arasında bocalamaktayım.Malum çoğunuzun geçirdiği evreler bunlar.Alışkanlıklar,aileniz ile oluşacak sorunlar vs gibi nedenlerle olan bir bocalama bu.. Daha önce de çok enteresan rüyalar görmüş bir insanım.Bu rüyalar ben ne zaman Rabbime dua etsem bana malum olan rüyalardı;duam hep şu şekildeydi; Rabbim,bana yardım et,iki arada kaldım,senin yolun hangi yolsa beni o yola sevk et,doğru yoldaysam beni şaşırtma,yanlış yoldaysam da elimden tut doğru yöne çevir beni,sen güvenebileceğim tek rehbersin... Rüyalarımda haç gördüm,çok iri ve kudurmuş gibi bize saldıran bir köpeğin benim gösterdiğim haçı görünce insan şekline girip duman...

İsa'yı rüyamda gördüm anlamı nedir??? Merhabalar Ablamınn gördüğü rüyanın anlamı nedir sizce?? Bundan seneler önce görmüş ve etkisinde kalmış.Rüya şöyle : İstanbul Harbiye otobüs durağı civarında dolaşırken birden çok şiddetli bir yer sarsıntısı oluyor ve şiddeti gittikçe artıyor. Bu sırada ( Ablam İsa nın dış görünüşünü bilmiyor daha önce hiç görmemiş ama rüya sonrası baktığı resmi görünce hayretler içinde kalıyor. Çünkü gördüğü insan açık tenli,siyah uzun parlak saçlı ve dinç yüzlü) Bu sırada elinde asası ile İsa gökten iniyor ve deprem şiddetleniyor herkes bir yere kaçışıyor ve korku içinde.. Ve ablam bağrıyor lütfen korkmayın ,elele tutuşun iyi şeyler düşünün o zaman tüm bunlar bitecek diyor.

Bir Ateist Mesih'i buluyor Yaşamımın daha ilk yıllarında yetim kaldım. Hiçbir inancın kabul edilmediği bir ailede yetişmiş biri olarak çocukken hiç dini eğitim almadım. Birinci Dünya Savaşının zor yıllarının yoksulluğunu tatmanın yanı sıra acılık dolu bir çocukluğun ardından on dört yaşındayken bugünkü komünistler gibi kendimi ateizme inandırdım. Tanrıtanımaz kitaplar okurdum ve sadece tanrı'ya veya Mesih'e inanmamakla kalmayıp bu eğilimleri insan aklı için zararlı sayarak bu kavramlardan nefret ederdim. Böylece inanca karşı acılıkla büyüdüm. Fakat daha sonraları kavradığım üzere anlamadığım bazı sebeplerden dolayı Tanrı'nın seçilmişi olmam için Tanrı'nın lütfu üzerimdeydi. Bu anlamadığım sebeplerin kişiliğimle hiçbir ilgisi yoktu çünkü zaten çok kötü bir karakterim vardı. Bir ateist olmama rağmen, anlam...

Rabbin diri olduğunu gördüm Sevgili kardeşlerim, daha önce yazmış olduğum bu tanıklığımın silindiğini farkettim.. Bunun yanlışlıkla olduğunu biliyorum. Bu yüzden de tanıklığımı yeniden buraya aktarıyorum.. Aslında nereden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum..Tanıklığımı yazmaya başlamadan önce, Kutsal Ruhun yüreğimde etkin olmasını ve bu tanıklık üzerinden birçok insana ulaşmasını ve bu insanların Rabbi bulmalarını temenni ederim..Amin.. Kendimden bahsedecek olursam; Müslüman bir ailede doğmuş birisiyim..Çocukluğumda ailemin ısrarı olmamasına rağmen Kuran kursuna gitmiş 6 yaşından itibaren islamiyet hakkında bilgi sahibi olmaya başlamıştım.Çevrem müslüman bir çevreydi.Muhatab olduğum kişiler, islam dininin radikal kesimlerindendi.Bunun sonucunda başta islam olmak üzere; inançlar hakkında çok büyük...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih