Bir rüya (ki tüm ayrıntıları hala aklımda) konusu
401 kez okundu,
2 kez cevaplandı. En son mesaj
Rabbe.Aşık tarafından gönderildi.
Bir rüya (ki tüm ayrıntıları hala aklımda) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

28-12-11, 03:29
Yaralı
Sevgili kardeşlerim. Hatta sevgili diğer arkadaşlarım. Dün gece gördüğüm rüyadır:
Yeryüzünün son aşaması yaşanıyor. Boyları insanın 3-4 katı varlıklar gördüm. Yüzleri insan yüzünün 5 katı kadar büyük ama insanımsı şekilleri var. Sonra çok büyük, devasa bir makina benzeri aracın insanları ezdiğini gördüm. Sonra bir ses işittim : Bu gördüklerin rüya içinde saklanan mesajlardır. Bunları ilet. Çünkü NUH'un zamanında da böyle olmuştu." (Nereye ileteceğimi söylemediler; ben de en uygun yer olarak burasını gördüm.) Bir çok insan bağırıyordu.
Kiminle konuştuğumu sormaya cesaret edemeden "Efendim" dedim. "Bu nedir ki böyle? Bu insanlar ne yaptılar ki bunu hak ediyorlar?"
"Onlar ruhlarında kötülük barındıranlardır. Nasıl ki sarılaşmış bitkilerden yemyeşil bitkileri ayırmak için sararmışları atmak gerekir.. İşte budur olan.. Biz çok bekledik. Bu bir ceza değil. Sevgimize karşılık olarak İblis'in oyununa bilerek düşmekti yaptıkları"
Sonra "Efendim" dedim titreyerek : "Siz kimsiniz?"
"Bizler de RAB'bin kullarıyız.. Yeryüzünün gizli kapılarının bekçileriyiz. Sadece hayat kitabında adı yazılı olanlara sırları açıklayan görevlileriz."
"Peki" dedim.. "Bu dünyanın sonuysa İSA efendimiz nerede?
Nerede ve hangi zamanda olduğumu bilmeden sormuştum bu soruyu.
Anladım ki O, zaten gelmişti. Benden yukarı bakmamı istedi ses.
Gökyüzü tüm haşmetiyle göksel ve bembeyaz ışık araçlarına benzer (tam olarak ifade edemiyorum) şeylerle doluydu. Aşağısı nasıl çığlık seslerine karışıyorsa, yukarısı o denli huşu içindeydi.
Bu ışık varlıkların tam ortasında RAB'bin tüm görkemiyle ama hiçbir somut his belirtisi göstermeksizin durduğunu gördüm. Saçları uzun değil; kıvırcık ama kısaydı. Gözleri iriydi. (İşte anlatamadığım bir nokta daha. Onun yüzünü anlatamıyorum. Öyle kötü bir benzetme yapmış olabilirim ki.. Ama aşağıda görevli varlıkların yüzlerini andırıyordu. Hem de çok daha büyüğüydü. İki gözü adeta Galaksiye yayılmış gibiydi ama değildi. Sadece aşağısını izliyordu.) Aşağıda görevli varlıkların her biri hem işlerini yapıyor hem de hep ona bakıyordu. O, sadece izliyordu. Kalbimin atışları hızlandı. Sonra bu devasa iri varlıkların, geride kalan insanları bir araçtan geçirdiklerini ve kendilerine benzettiklerini gördüm. İçlerinden bazı tanıdıklarım vardı : "Ama bu nasıl olur?" dedim. "Bu insanların burada olmaması gerekir." Ses devam etti: "Günah işleme. RAB , Ulu Tanrı, herkesi kalbinde olana göre yargıladı. Ve sen kalplerde saklı olanı nasıl bileceksin? Yoksa sen de mi günahkarlar gibi Tanrı'yı yargılıyorsun?"
Zaman ilerledikçe haykırış sesleri yerini dinginliğe bıraktı.
Göklerden ve yerden aynı anda "Hallelujah" sesini işittim.
Gökgürültüsü gibi ama aynı zamanda çok yumuşak (şu an izah edemiyorum) sesler tek bir ağızdan konuşmaya başladı: "Gün, artık RAB TANRI'nın günüdür. Yeryüzü kalbi tertemiz olanlara miras kaldı. RAB'bin kulları esenlik buldu.! Çiçek ottan ayrıldı. Kokusu yeryüzünü kapladı. Hallelujah TANRI'mıza. Hallelujah Oğul İSA'ya.!"
Budur kardeşler. Eğer bu rüyayı kişisel ihtirasımın daha doğrusu bilinçaltımın bir yansıması olarak görmüşsem -ki insanım, günah işliyorum, bu da olabilir- öncelikle Baba ALLAH'tan ve RAB İSA'dan af diliyorum. Tabii ki sonra sizlerden af olmasa da hatama verin diyorum.
Bir rüya (ki tüm ayrıntıları hala aklımda)
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

28-12-11, 18:43
datatip
Çok manalı ve güzel bir rüya.Sıradan bir rüya değil bu.
Böyle bir rüyanın sana kısmet olmasına ve mütevaziliğine bakarak şu zamanlar çok güzel bir ruh halinde olduğunu çıkarıyorum.
Sizi tanısaydım,sizden çok şey kapardım.
Rüyada sözler,olay akışı, sıraları ile tutarlı,ben her insana bir mesaj görüyorum.
Umarım solgun otlardan olmayız.Olsamda rabbin affına sığınırım.
Bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /

28-12-11, 20:14
Rabbe.Aşık
Ah sevgili tanrım , tüylerim diken diken oldu resmen
Ruyanı paylaştıgın için çok teşekkür ederim . Rüyan beni fırtınalı limanlardan , sakin sulara götürdü , , , Şükürler olsun Rabbim , Sonsuz şükürler sana olsun efendim
FORUMA ÜYE OLUN! /
Bir rüya (ki tüm ayrıntıları hala aklımda) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.