Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet :  Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet sayfasını paylaşmak için adres:

moderator6

Alıntı:
Sitem etti!

'Net’te konuya ilişkin geyik çeviren çoluk çocuğun aşina olduğu bir “kaçamak” değil bu'

Ünlü gazeteci-yazar Can Dündar, Bebek’te bir deniz taksisinde kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülenen fotoğraf hakkında kendi internet sitesinde bir açıklama yaptı. İşte açıklamadan pasajlar:

“Uzun konuşmayacağım. Haberi yapanları suçlayacak değilim. Bu, bir gazetecilik tercihidir.

Benim her zaman eleştirdiğim bir tercih... Başkalarına yapıldığında ne deyip ne yazdıysam, aynısını şimdi kendim için söyleyebilirim:

Özel hayata müdahale bizim işimiz değil; olmamalı... Yorumculara gelince...

Onlara sadece “İlk taşı, en masumunuz atsın” diyebilirim... Net’te konuya ilişkin geyik çeviren çoluk çocuğun aşina olduğu bir “kaçamak” değil bu:

Birini sevdim.

Ve - suçsa bu- hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim. Hem de haber çıkmadan önce...

Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Bugüne dek, arkasında duramayacağım hiçbir şey yapmadım. Bu, benim hayatım. Hatasını da, sevabını da üstlenmeye hazırım.”

http://haber.gazetevatan.com/haberde...1&Categoryid=8

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet sayfasını paylaşmak için adres:

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusuna benzer konular;

Matta 1.bölüm 22.ayet ve Yeşaya 7.bölüm 14.ayet hakkında... Merhabalar.Soracağım bu soru daha önce forumun herhangi bir yerinde tartışılmışsa kusura bakmayın.Matta 1:22'de anlatılan olayda Hz.İsa'nın Mesih olarak geleceğine ve bakireden doğacağına dair bir ön bildiri olarak Eski Antlaşma peygamberlerinden...

Matta 20:6 ncı ayet çevirisi hakkında Merhaba kardeşler, Matta bölümünün 20nci babının 6ncı ayetinde farklı saat çevirilerine denk geldim, şimdi benim eklediğim çeviri e-sword dan: Mat 20:6 Saat beşe doğru çıkınca, orada duran başka işçiler gördü. Onlara, 'Neden bütün gün burada boş...

İsa Rab ise bu ayet ne anlama geliyor ????? Halk, İsa`nın yaptığı mucizeyi görünce, `Gerçekten dünyaya gelecek olan peygamber budur` dedi. (Yuhanna, 6/14) tamamen orjinal kesinlikle bir değiştirme yoktur okurken rastladım merak ettim saygılar..

Mesih'in kullandığı İnsanoğlu ünvanı İNSANOĞLU SÖZCÜĞÜ ve MESİH'İN KENDİSİNİ İNSANOĞLU OLARAK TANITMA SEBEBİ 1- Yeni Antlaşma metinlerindeki kullanım: İnsanoğlu sözcüğü, İncil metinlerinde Yeshua'nın kendisini tanımlamak için sık sık kullandığı bir terimdir. Bu sözcük Matta'da...

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet :  Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler