Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusu 498 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj moderator6 tarafından gönderildi. Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Sitem_etti&tarih=19.09.2009&Newsid=260111&Categoryid=8 Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusu 498 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj moderator6 tarafından gönderildi.

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-09-09, 14:55
moderator6

Alıntı:
Sitem etti!

'Net’te konuya ilişkin geyik çeviren çoluk çocuğun aşina olduğu bir “kaçamak” değil bu'

Ünlü gazeteci-yazar Can Dündar, Bebek’te bir deniz taksisinde kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülenen fotoğraf hakkında kendi internet sitesinde bir açıklama yaptı. İşte açıklamadan pasajlar:

“Uzun konuşmayacağım. Haberi yapanları suçlayacak değilim. Bu, bir gazetecilik tercihidir.

Benim her zaman eleştirdiğim bir tercih... Başkalarına yapıldığında ne deyip ne yazdıysam, aynısını şimdi kendim için söyleyebilirim:

Özel hayata müdahale bizim işimiz değil; olmamalı... Yorumculara gelince...

Onlara sadece “İlk taşı, en masumunuz atsın” diyebilirim... Net’te konuya ilişkin geyik çeviren çoluk çocuğun aşina olduğu bir “kaçamak” değil bu:

Birini sevdim.

Ve - suçsa bu- hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim. Hem de haber çıkmadan önce...

Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Bugüne dek, arkasında duramayacağım hiçbir şey yapmadım. Bu, benim hayatım. Hatasını da, sevabını da üstlenmeye hazırım.”

http://haber.gazetevatan.com/haberde...1&Categoryid=8

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Can Dündar'ın eşini aldatması ve İncil'den kullandığı ayet konusuna benzer konular;

Matta 1.bölüm 22.ayet ve Yeşaya 7.bölüm 14.ayet hakkında... Merhabalar.Soracağım bu soru daha önce forumun herhangi bir yerinde tartışılmışsa kusura bakmayın.Matta 1:22'de anlatılan olayda Hz.İsa'nın Mesih olarak geleceğine ve bakireden doğacağına dair bir ön bildiri olarak Eski Antlaşma peygamberlerinden Yeşaya'nın bir peygamberliğine yer verilir.Hz.İsa ile ilişkilendirilen söz konusu peygamberlik Yeşaya 7:14 de yer alır.Ancak Yeşaya'nın söz konusu bildirisini Eski Antlaşma'da bulunan pasajın bütününü hesaba katarak incelediğimizde bana öyle geliyor ki bu peygamberlik sözünü Hz.İsa Mesih'e mal etmek oldukça zor.Çünkü Yeşaya bu peygamberliği tamamen kendi yaşadığı döneme yönelik bir olaya yönelik anlatmıştı.Eski Antlaşma'daki ilgili bölümü bir bütün halinde ele alırsak o bölümden Hz.İsa'nın gelişine dair sonuç çıkarmak mümkün müdür?Kesinlikle...

Amerikan Başkanı seçimlerine hazırlıklarda İncil'den alıntılar Koyu muhafazakar Çay Partisi hareketinin önde gelen isimlerinden Minnesota Milletvekili Michele Bachmann, ilk çekişmenin yaşanacağı Iowa’nın Oskaloosa kentindeki Jubilee Aile Kilisesi’nde seçmenden destek istedi. Kürsüye çıkmadan önce konuşmasında alıntılar yapacağı İncil’i son bir kez kontrol eden Bachmann, ilk televizyon tartışmalarındaki başarılı performanslarıyla ilgi toplasa da şu aralar aday listesinin gerilerinde bulunuyor. Ayrıca migren hastası olan Bachmann’ın zaman zaman yaşadığı şiddetli baş ağrıları nedeniyle başkanlık görevini yerine getiremeyeceği iddia ediliyor. Cumhuriyetçilerin başkanlık adaylığı ön seçimlerinde Iowa’daki sonuçlar ‘ülke profilini” yansıtır bulunmuyor ama ilk sonuçlar olarak diğer seçmenlere ”psikolojik etki” yaratma potansiyeli taşıyor. AKŞAM...

Matta 20:6 ncı ayet çevirisi hakkında Merhaba kardeşler, Matta bölümünün 20nci babının 6ncı ayetinde farklı saat çevirilerine denk geldim, şimdi benim eklediğim çeviri e-sword dan: Mat 20:6 Saat beşe doğru çıkınca, orada duran başka işçiler gördü. Onlara, 'Neden bütün gün burada boş duruyorsunuz?' diye sordu. Ben Kutsal Kitaptan rusça öğreniyorum ve orada yazan Mat 20:6 Наконец, выйдя около одиннадцатого часа, он нашел других, стоящих праздно, и говорит им: что вы стоите здесь целый день праздно? sonra ingilizce King James versiyonunda da gene eleventh olarak görüyorum

İsa Rab ise bu ayet ne anlama geliyor ????? Halk, İsa`nın yaptığı mucizeyi görünce, `Gerçekten dünyaya gelecek olan peygamber budur` dedi. (Yuhanna, 6/14) tamamen orjinal kesinlikle bir değiştirme yoktur okurken rastladım merak ettim saygılar..

Mesih'in kullandığı İnsanoğlu ünvanı İNSANOĞLU SÖZCÜĞÜ ve MESİH'İN KENDİSİNİ İNSANOĞLU OLARAK TANITMA SEBEBİ 1- Yeni Antlaşma metinlerindeki kullanım: İnsanoğlu sözcüğü, İncil metinlerinde Yeshua'nın kendisini tanımlamak için sık sık kullandığı bir terimdir. Bu sözcük Matta'da 30'dan fazla, Markos'ta 15, Luka'da 25 ve Yuhanna'da 12 kez geçer. Yuhanna 12:34 dışında (Mesih'i dinleyenlerin sorusu) bizzat Mesih'in kullandığı bir sözcüktür. İncil dışında Elçilerin İşleri kitabında Stefan'ın konuşmasında geçen İnsanoğlu sözcüğü, Esinleme kitabında da iki kez geçer. 2- Anlamıyla ilgili sorular:İlk başta Rabbimizdeki insan doğasını vurgulayan bir terim olarak yorumlanmıştır. Tanrı'nın Oğlu ifadesinin O'nun Tanrısal kişiliğine atıfta bulunması gibi, İnsanoğlu sözcüğü de O'nun aynı zamanda gerçek bir insan olduğunu...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih