Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın !

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! konusu 3335 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Lucas tarafından gönderildi. Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! Bu yazı ve resimler bana forumumuzun "brain" isimli üyesinden gönderildi. http://img247.imageshack.us/img247/3084/planets1ix1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/6003/planets2jg2.jpg http://img247.imageshack.us/img247/2104/planets3qd0.jpg http://img247.imageshack.us/img247/7806/planets4dc3.jpg http://img186.imageshack.us/img186/8241/planets5ac1.jpg Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın !

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! konusu 3335 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Lucas tarafından gönderildi.

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-06, 03:51
Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın !
evangelion

Bu yazı ve resimler bana forumumuzun "brain" isimli üyesinden gönderildi.

Alıntı:
Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zaman ..... Mezmur 90

90. Mezmur

Tanrı adamı Musa'nın duası

BÖLÜM 90

Mez.90: 1 Ya Rab, barınak oldun bize
Kuşaklar boyunca.

Mez.90: 2 Dağlar var olmadan,
Daha evreni ve dünyayı yaratmadan,
Öncesizlikten sonsuzluğa dek Tanrı sensin.

Mez.90: 3 İnsanı toprağa döndürürsün,
"Ey insanoğulları, toprağa dönün!" diyerek.

Mez.90: 4 Çünkü senin gözünde bin yıl
Geçmiş bir gün, dün gibi,
Bir gece nöbeti gibidir.

Mez.90: 5 İnsanları bir düş gibi siler, süpürürsün,
Sabah biten ot misali:

Mez.90: 6 Sabah filizlenir, büyür,
Akşam solar, kurur.

Mez.90: 7 Eriyip bitiyoruz senin öfkenden,
Kızgınlığından dehşete düşüyoruz.

Mez.90: 8 Suçlarımızı önüne,
Gizli günahlarımızı yüzünün ışığına çıkardın.

Mez.90: 9 Gazabından kısalıyor günlerimiz,
Bir soluk gibi tükeniyor yıllarımız.

Mez.90: 10 Ömrümüz yetmiş yıl sürüyor,
Bilemedin seksen, o da sağlıklıysak;
En güzel yıllar da zahmetle, kederle geçiyor,
Çabucak bitiyor, uçup gidiyoruz.

Mez.90: 11 Kim bilir gazabının gücünü?
Çünkü öfken sana duyulan korku kadar güçlüdür.

Mez.90: 12 Bu yüzden günlerimizi saymayı bize öğret ki,
Bilgelik kazanalım.

Mez.90: 13 Vazgeç, ya RAB! Öfken ne zamana dek sürecek?
Acı kullarına!

Mez.90: 14 Sabah bizi sevginle doyur,
Ömrümüz boyunca sevinçle haykıralım.

Mez.90: 15 Kaç gün bizi sıkıntıya soktunsa,
Kaç yıl çile çektirdinse,
O kadar sevindir bizi.

Mez.90: 16 Yaptıkların kullarına,
Görkemin onların çocuklarına görünsün.

Mez.90: 17 Tanrımız Rab bizden hoşnut kalsın.
Ellerimizin emeğini boşa çıkarma.
Evet, ellerimizin emeğini boşa çıkarma.
Tanrı'nın yarattıklarından sadece bildiklerimizin yanında, dünya ne olurki...
------------------------------------------------------------------

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın !

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-06, 19:07
avo

Mez.148: 3 Ey güneş, ay, O'na övgüler sunun, Övgüler sunun O'na, ey ışıldayan bütün yıldızlar!

Mez.8: 3 Seyrederken ellerinin eseri olan gökleri, Oraya koyduğun ayı ve yıldızları,
Soruyorum kendi kendime: "İnsan ne ki, onu anasın,

Krallar kralı ve yüceler yücesisin ey Rab;büyüklüğüne övgüler olsun,şükrediyorum Sana:pray2::pray2::pray2:

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın !

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-01-07, 04:57
Lucas

Musa nin duasi cok hosuma gitti. Cok güzel bir konu olmus bu. Yollayana bize bu duygulari yasattigi icin tesekkür ederim.

Bu arada yeni yilinizi kutlar, saglik ve mutluluklar dilerim. Rab hepimizi kutsasin.

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Dünyayı Tanrı'dan Daha Büyükmüş Gibi Algıladığınız Zamanlarda bu resimlere bakın ! konusuna benzer konular;

Cennet'tekiler dünyayı görebilir mi? Soru: Cennet’teki insanlar oradan aşağıya bakıp hâlâ yeryüzünde olan insanları görebilir mi? Yanıt: İbraniler 12:1 “İşte çevremizi bu denli büyük bir tanıklar bulutu sardığına göre...” der. Bazıları, “tanıklar bulutu”nu cennetten bize bakan insanlar olarak algılar. Doğru yorum bu değildir. İbraniler 11’ci bölüme, Tanrı’nın imanlarından ötürü övdüğü birçok insanı kaydedilmiştir. “Tanıklar bulutu” bu kişilerdir. Bu kişiler, bizi seyrettikleri anlamda değil, bize örnek oldukları anlamında “tanıklar”dır. Bu kişiler Mesih, Tanrı ve gerçek için tanıklardır. İbraniler 12:1 şöyle devam eder: “... biz de her yükü ve bizi kolayca kuşatan günahı üzerimizden sıyırıp atalım ve önümüze konan yarışı sabırla koşalım.” Bizden önce yaşayan Hristiyanlar’ın imanı ve gayretinden ötürü bizler de onların...

Tanrı'dan nasıl af dileyebilirim? Arkadaşlar hristiyan olmadan önce twitter'da böyle bir resim yayınlamıştım ( konunun sonunda link vereceğim ) "isa'nın ölümü diye" ama şimdi hristiyan bir kişiyim ve kendimden utanıyorum bunun için mesih'ten ve tanrı'dan nasıl af diliyebilirim .. Resim : http://c1202.hizliresim.com/u/c/2mzb7.jpg

Tanrı eğer gerçekten varsa neden dünyayı yaratma gereği duydu? Ya bu ne anlamadım, müslüman olarak dünyaya geldim yaklaşık 7 senedir ateisttim son iki yılda bi tanrıya inanma isteğini içimde çok hissettim ve son zamanlardada hristiyanlık nasıl bi din araştırmaya başladım ama hiç sarmadı LOST'taki desmond gibi keşiş olmak isterdim ama hristiyanlık beni kendinden çok soğuttu ya da ben yanlış yerde araştırma yapıyorum, aslında bi kiliseye gitmyi çok isterdim ama maalesef En yakın kilise arabayla 4 saatlik yolda (Ankara veya Konya) oralara gidincede meşgul olduğum için uğrayamıyorum bakalım hayırlısı, Kendinize iyi bakın, hemen şunu söyleyim, bu gerçekten çok önemli.. Tanrı eğer gerçekten varsa neden dünyayı yaratma gereği duydu? Müslümanlıkta bu sorunun yanıtı ''Allah Hz. muhammed'e olan sevgisi için yartamış'mış'' işte müslümanlıktan soğuma...

Olumsuzluklar, Felaketler Tanrı'dan mıdır? Bu yazıyı yazdığınız için teşekkürler. Hayattaki tecrübelerim de beni buradaki düşüncelere getirdi.Tanrımız bize taşıyabileceğimizden daha fazla sorumluluk ,daha fazla yük vermez.Tüm sınavlardır ki insan içindeki inancı sağlam tuttuğu sürece hepsinin üstesinden gelir.Yazıda da belirtildiği gibi sadece biz bununla karşılaşmıyoruz.Her insan hayatı boyunca öylesine büyük güçlüklerle karşılaşıyor ki.Kimse sadece kendi başına geldiğini düşünmesin. Ve savaşmaktan korkup teslim olmasın.Mücadele etmediği için yaşadığı olumsuzlukların faturasını Tanrı'ya çıkarmasın.Bu kaderdir kaçınılmazdır,Tanrı böyle olacağını biliyor, O izin veriyor diye düşünmesin.Evet tabii ki kader var,tabii ki yüce Tanrımız herşeyi biliyor;ne yapacağımızı,ne yapmayacağımızı.Ama O bildiği için biz öyle yapmıyoruz,O, biz...

Bakın cinayetlerin sorumlusu(!) bulundu. Diyalog Diyaloğun çocuklarının cinayetleri bunlar Kaynak: Yeni Mesaj Yer: Türkiye Tarih: 27.4.2007 Türkiye, Türk milleti üzerinde hesap çok… Bu hesapları artık bilmeyen yok. Buna Haçlı dünyasının, yüce medeniyetimizle hesaplaşması diyebilirsiniz. Geçmişte bunun adı Şark projesiydi. ABD, bu hesaplaşma ve küresel güç oyununu II. Dünya Savaşı sonrasında İngilizleri “ortaklık”tan koparmadan İngilizlerden devraldı. Bu hesap, konjonktüre ve verimlilik esasına göre çeşitli formlara sokuldu… Ancak farklı gibi görünseler de hepsi aynı kuyuya atılan taşlardır. “Yap–boz”un parçaları

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih