Eşcinsellikten Kurtulmak konusu
2278 kez okundu,
12 kez cevaplandı. En son mesaj
admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
Eşcinsellikten Kurtulmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

08-01-12, 18:53
Yigit_97
Bu siteye üye, 17 yaşında, katolik bir arkadaşım (arkadaşım numarasıyla kendime yardım istiyorum yanlış anlaşılması olmasın diye özellikle bu bilgileri verdim) şimdi onun yazdığı ve benim sormamı istediği bir sorunu var. Benim yazmamı istedi çünkü bu sitede ki önyargılı insanlardan ve dışlanıp rencide olmaktan korkuyor. Arkadaşımın yayınlanmasını istediği yazı:
Merhaba,
Bu yazıyı yazmaya çok utanıyorum ama başka çarem kalmadı. Ben 3 yıl önce istemsiz olarak hemcinsime ilgi duymaya başladım. Kendime tokat atıp kendime getirmeye çalışırdım ve ise yarardı. Tabi sadece o anlık. 1 yıl sonra bu istek arttı ve gözümde bazı görüntüler canlanmaya başladı. Geçirmeye çok çalıştım çünkü hayal etmek kalben zina yapmaktır. Ancak başaramadım ve geçmesini bekledim. 1 yıl sonra bu durumun geçmeyeceğini fark ettim. Dualarımı daha sık yapmaya başladım. Bütün yıl her aklıma bu tür şeyler geldiğinde dua ettim. Ancak bu bir süre ise yarıyor, sonra gene aynı durum yaşanıyordu. Bunu bu şekilde 1 yıl sürdürdüm. Düşüncelerim azaldı ama geçmedi. Hiç ilişkiye girmedim hatta hemcinsim ile gözgöze gelmem bile en fazla 5tir. Bu yıl 3. yılım ve artık canıma yetti. Sizden yardım istiyorum ve artık tek çarem sizsiniz lütfen yardım edin...
Bu yazıya vereceğiniz cevapların başka kardeşlerimize de yardımcı olacağına inandığım için, bu yazıyı yazanın ben olduğumu düşünebilme ihtimalinizi bile gözardı edip paylaştım. Şimdiden teşekkürler.
Rab'in sevgisi üzerinizde olsun...
Eşcinsellikten Kurtulmak
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Eşcinsellikten Kurtulmak

08-01-12, 22:14
datatip
Meryem Ana kilisesinde bir yazı varmış.Ondan birkaç alıntı yaparsam
İçindeki tüm zaafları biliyorum
....
beni olduğun gibi sev
......
diyordu.
Aşağıdaki linkte okuyabilirsin kardeşim
http://www.hristiyanforum.com/forum/...ibi-t6635.html
Eşcinsellikten Kurtulmak

Yu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Eşcinsellikten Kurtulmak

08-01-12, 22:29
huzurlu
|
|
Yigit_97
|
Bu siteye üye, 17 yaşında, katolik bir arkadaşım (arkadaşım numarasıyla kendime yardım istiyorum yanlış anlaşılması olmasın diye özellikle bu bilgileri verdim) şimdi onun yazdığı ve benim sormamı istediği bir sorunu var. Benim yazmamı istedi çünkü bu sitede ki önyargılı insanlardan ve dışlanıp rencide olmaktan korkuyor. Arkadaşımın yayınlanmasını istediği yazı:
Merhaba,
Bu yazıyı yazmaya çok utanıyorum ama başka çarem kalmadı. Ben 3 yıl önce istemsiz olarak hemcinsime ilgi duymaya başladım. Kendime tokat atıp kendime getirmeye çalışırdım ve ise yarardı. Tabi sadece o anlık. 1 yıl sonra bu istek arttı ve gözümde bazı görüntüler canlanmaya başladı. Geçirmeye çok çalıştım çünkü hayal etmek kalben zina yapmaktır. Ancak başaramadım ve geçmesini bekledim. 1 yıl sonra bu durumun geçmeyeceğini fark ettim. Dualarımı daha sık yapmaya başladım. Bütün yıl her aklıma bu tür şeyler geldiğinde dua ettim. Ancak bu bir süre ise yarıyor, sonra gene aynı durum yaşanıyordu. Bunu bu şekilde 1 yıl sürdürdüm. Düşüncelerim azaldı ama geçmedi. Hiç ilişkiye girmedim hatta hemcinsim ile gözgöze gelmem bile en fazla 5tir. Bu yıl 3. yılım ve artık canıma yetti. Sizden yardım istiyorum ve artık tek çarem sizsiniz lütfen yardım edin...
Bu yazıya vereceğiniz cevapların başka kardeşlerimize de yardımcı olacağına inandığım için, bu yazıyı yazanın ben olduğumu düşünebilme ihtimalinizi bile gözardı edip paylaştım. Şimdiden teşekkürler.
|
Arkadaşınız ya da siz ki aslında farketmez, bu durumdan öyle kolayca kurtulamaz. Bu nedenler bence kendisine işkence yapmayı bıraksın. Duygular yönetilemez. Bu nedenle kişisel tavsiyem bunları yönetmeye çalışmayı bir kenara bıraksın. Nasılsa işe yaramaz. Biraz oluruna bıraksın. Bu duygularını ya da şehvet artık hangisi ise onu kabullensin. Reddetmeye çalıştıkça daha çok azacaktır.
Bu kabulleniş ayrıca günahkarlığının da kabullenişi olsun. Paralelece hergün tövbe etsin. Kendisini Allah'a versin. Ama bu arada kendisini değiştirmek için baskılamasın. Bu onun elinde değil. Kendisini değiştirmesi için Rabbe yalvarsın. Bu süreçte de durumunu kabullensin. Bu durumu bile Tanrıya yakınlaşması için Tanrı'nın bir planı olabilir. Bu arada asla arzularını fiziksel zemine çekmesin. Zamanla geçecektir. Çok ağır bür yük olsa gerek. Geçmesi yönünde kendisini baskılaması ters teper.. Tanrı yardımcısı olsun. Fiziksel olarak kendisini koruması da büyük iştir. Bu durumdan tamamen kurtulabilir mi? Dediğim gibi ben zamanlar kurtulabileceğini düşünüyorum. Ama kurtulmasa bile hangimiz günahkar değiliz ve kaçımız günahlarımızdan kurtulabiliyoruz ki??? İçtenlikle pişman olunan günahları yüce Tanrı bağışlayacaktır.. Bunun için duad kalalım..
Eşcinsellikten Kurtulmak

Hakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Eşcinsellikten Kurtulmak

08-01-12, 23:24
cengiz33
Kardeşim bildiğim kadarıyla bu tedavi edilebilir bir durum diye duymuştum, ama nasıl yapıldığı konusanda bilgim yok..
Rab yardımcısı olsun.
Esenlik içinde kal kardeşim.
Eşcinsellikten Kurtulmak
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /
Eşcinsellikten Kurtulmak

09-01-12, 00:22
Yigit_97
Bu yazı sadece arkadaşıma değil bütün herkes için önemli bir noktaya parmak bastı. Günahlarımızı yok saymak yada yok etmeye çalışmak yerine kabullenmek en mantıklısı. Sonuçta bisi affetmek için bekleyen bir Rabbimiz var...
Yorumlar için Teşekkürler...
Eşcinsellikten Kurtulmak
FORUMA ÜYE OLUN! /
Eşcinsellikten Kurtulmak
Eşcinsellikten Kurtulmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil