Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Eşcinsellikten Kurtulmak konusu 2278 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Eşcinsellikten Kurtulmak Bu siteye üye, 17 yaşında, katolik bir arkadaşım (arkadaşım numarasıyla kendime yardım istiyorum yanlış anlaşılması olmasın diye özellikle bu bilgileri verdim) şimdi onun yazdığı ve benim sormamı istediği bir sorunu var. Benim yazmamı istedi çünkü bu sitede ki önyargılı insanlardan ve dışlanıp rencide olmaktan korkuyor. Arkadaşımın yayınlanmasını istediği yazı: Merhaba, Bu yazıyı yazmaya çok utanıyorum ama başka çarem kalmadı. Ben 3 yıl önce istemsiz olarak hemcinsime ilgi duymaya başladım. Kendime tokat atıp kendime getirmeye çalışırdım ve ise yarardı. Tabi sadece o anlık. 1 yıl sonra bu istek arttı ve gözümde bazı görüntüler canlanmaya başladı. Geçirmeye çok çalıştım çünkü hayal etmek kalben zina yapmaktır. Ancak başaramadım ve geçmesini bekledim. 1 yıl sonra bu durumun geçmeyeceğini... Eşcinsellikten Kurtulmak

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Eşcinsellikten Kurtulmak konusu 2278 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Eşcinsellikten Kurtulmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 18:53
Eşcinsellikten Kurtulmak
Yigit_97

Bu siteye üye, 17 yaşında, katolik bir arkadaşım (arkadaşım numarasıyla kendime yardım istiyorum yanlış anlaşılması olmasın diye özellikle bu bilgileri verdim) şimdi onun yazdığı ve benim sormamı istediği bir sorunu var. Benim yazmamı istedi çünkü bu sitede ki önyargılı insanlardan ve dışlanıp rencide olmaktan korkuyor. Arkadaşımın yayınlanmasını istediği yazı:

Merhaba,
Bu yazıyı yazmaya çok utanıyorum ama başka çarem kalmadı. Ben 3 yıl önce istemsiz olarak hemcinsime ilgi duymaya başladım. Kendime tokat atıp kendime getirmeye çalışırdım ve ise yarardı. Tabi sadece o anlık. 1 yıl sonra bu istek arttı ve gözümde bazı görüntüler canlanmaya başladı. Geçirmeye çok çalıştım çünkü hayal etmek kalben zina yapmaktır. Ancak başaramadım ve geçmesini bekledim. 1 yıl sonra bu durumun geçmeyeceğini fark ettim. Dualarımı daha sık yapmaya başladım. Bütün yıl her aklıma bu tür şeyler geldiğinde dua ettim. Ancak bu bir süre ise yarıyor, sonra gene aynı durum yaşanıyordu. Bunu bu şekilde 1 yıl sürdürdüm. Düşüncelerim azaldı ama geçmedi. Hiç ilişkiye girmedim hatta hemcinsim ile gözgöze gelmem bile en fazla 5tir. Bu yıl 3. yılım ve artık canıma yetti. Sizden yardım istiyorum ve artık tek çarem sizsiniz lütfen yardım edin...

Bu yazıya vereceğiniz cevapların başka kardeşlerimize de yardımcı olacağına inandığım için, bu yazıyı yazanın ben olduğumu düşünebilme ihtimalinizi bile gözardı edip paylaştım. Şimdiden teşekkürler.

Rab'in sevgisi üzerinizde olsun...

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 22:14
Eşcinsellikten Kurtulmak
datatip

Meryem Ana kilisesinde bir yazı varmış.Ondan birkaç alıntı yaparsam

İçindeki tüm zaafları biliyorum
....
beni olduğun gibi sev
......
diyordu.
Aşağıdaki linkte okuyabilirsin kardeşim

http://www.hristiyanforum.com/forum/...ibi-t6635.html

Eşcinsellikten Kurtulmak

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 22:29
Eşcinsellikten Kurtulmak
huzurlu

Yigit_97
Bu siteye üye, 17 yaşında, katolik bir arkadaşım (arkadaşım numarasıyla kendime yardım istiyorum yanlış anlaşılması olmasın diye özellikle bu bilgileri verdim) şimdi onun yazdığı ve benim sormamı istediği bir sorunu var. Benim yazmamı istedi çünkü bu sitede ki önyargılı insanlardan ve dışlanıp rencide olmaktan korkuyor. Arkadaşımın yayınlanmasını istediği yazı:

Merhaba,
Bu yazıyı yazmaya çok utanıyorum ama başka çarem kalmadı. Ben 3 yıl önce istemsiz olarak hemcinsime ilgi duymaya başladım. Kendime tokat atıp kendime getirmeye çalışırdım ve ise yarardı. Tabi sadece o anlık. 1 yıl sonra bu istek arttı ve gözümde bazı görüntüler canlanmaya başladı. Geçirmeye çok çalıştım çünkü hayal etmek kalben zina yapmaktır. Ancak başaramadım ve geçmesini bekledim. 1 yıl sonra bu durumun geçmeyeceğini fark ettim. Dualarımı daha sık yapmaya başladım. Bütün yıl her aklıma bu tür şeyler geldiğinde dua ettim. Ancak bu bir süre ise yarıyor, sonra gene aynı durum yaşanıyordu. Bunu bu şekilde 1 yıl sürdürdüm. Düşüncelerim azaldı ama geçmedi. Hiç ilişkiye girmedim hatta hemcinsim ile gözgöze gelmem bile en fazla 5tir. Bu yıl 3. yılım ve artık canıma yetti. Sizden yardım istiyorum ve artık tek çarem sizsiniz lütfen yardım edin...

Bu yazıya vereceğiniz cevapların başka kardeşlerimize de yardımcı olacağına inandığım için, bu yazıyı yazanın ben olduğumu düşünebilme ihtimalinizi bile gözardı edip paylaştım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşınız ya da siz ki aslında farketmez, bu durumdan öyle kolayca kurtulamaz. Bu nedenler bence kendisine işkence yapmayı bıraksın. Duygular yönetilemez. Bu nedenle kişisel tavsiyem bunları yönetmeye çalışmayı bir kenara bıraksın. Nasılsa işe yaramaz. Biraz oluruna bıraksın. Bu duygularını ya da şehvet artık hangisi ise onu kabullensin. Reddetmeye çalıştıkça daha çok azacaktır.

Bu kabulleniş ayrıca günahkarlığının da kabullenişi olsun. Paralelece hergün tövbe etsin. Kendisini Allah'a versin. Ama bu arada kendisini değiştirmek için baskılamasın. Bu onun elinde değil. Kendisini değiştirmesi için Rabbe yalvarsın. Bu süreçte de durumunu kabullensin. Bu durumu bile Tanrıya yakınlaşması için Tanrı'nın bir planı olabilir. Bu arada asla arzularını fiziksel zemine çekmesin. Zamanla geçecektir. Çok ağır bür yük olsa gerek. Geçmesi yönünde kendisini baskılaması ters teper.. Tanrı yardımcısı olsun. Fiziksel olarak kendisini koruması da büyük iştir. Bu durumdan tamamen kurtulabilir mi? Dediğim gibi ben zamanlar kurtulabileceğini düşünüyorum. Ama kurtulmasa bile hangimiz günahkar değiliz ve kaçımız günahlarımızdan kurtulabiliyoruz ki??? İçtenlikle pişman olunan günahları yüce Tanrı bağışlayacaktır.. Bunun için duad kalalım..

Eşcinsellikten Kurtulmak

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 23:24
Eşcinsellikten Kurtulmak
cengiz33

Kardeşim bildiğim kadarıyla bu tedavi edilebilir bir durum diye duymuştum, ama nasıl yapıldığı konusanda bilgim yok..

Rab yardımcısı olsun.

Esenlik içinde kal kardeşim.

Eşcinsellikten Kurtulmak

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-01-12, 00:22
Eşcinsellikten Kurtulmak
Yigit_97

Bu yazı sadece arkadaşıma değil bütün herkes için önemli bir noktaya parmak bastı. Günahlarımızı yok saymak yada yok etmeye çalışmak yerine kabullenmek en mantıklısı. Sonuçta bisi affetmek için bekleyen bir Rabbimiz var...
Yorumlar için Teşekkürler...

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak

Eşcinsellikten Kurtulmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Eşcinsellikten Kurtulmak konusuna benzer konular;

Kurtulmak için dua var mı? Soru: Kurtuluş duası nedir? Yanıt: Birçok insan “Söyleyebileceğim ve kurtuluşumu garantileyecek bir dua var mı?” diye sorar. Kurtuluşun bir duayı tekrar ederek ya da belirli sözleri söyleyerek alınmadığını hatırlamak önemlidir. Kutsal Kitap’ın hiçbir yerinde bir insanın bir dua ederek kurtuluşu aldığını kaydeden bir ayet yoktur. Bir dua etmek kurtuluşa erişmenin Kutsal Kitapsal yolu değildir. Kutsal Kitap’ın kurtuluş yöntemi İsa Mesih’e imandır. Yuhanna 3:16 bize şöyle der: “Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu’nu verdi. Öyle ki, O’na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun.” Kurtuluşa, bir duayı tekrar ederek değil, imanla (Efesliler 2:8), İsa’yı Kurtarıcı olarak kabul ederek (Yuhanna 1:12) ve sadece İsa’ya tamamen güvenerek (Yuhanna 14:6;...

Mastürbasyondan kurtulmak için ne yapmalıyım? Ben 14 yaşındayım, Mastürbasyona tövbe ettim(Kendi kendini tatmin),RAB İsa Mesih'in Adı İle.Ama 3-4 sefer bozdum,Duygularıma yenildim.Ama tekrar tövbe ettim ve tövbemden çıkmamaya kararlıyım.Fakat aklımdan yapmak geçiyor,zorlanıyorum.Sizce ne yapmalıyım kardeşlerim.Bilgi verirseniz çok sevinirim.Aslında yazmayacakdım ama bilgi sahibi olayım diye yazdım. Esen Kalın RAB'in Işığı Daima Üzerinizde Olsun Ave Mater

Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Mübadeleden kurtulmak için din değiştirme Dosya ektedir.

Facebook, Twitter bağımlılığından kurtulmak için Web İntihar Makinası Facebook, Twitter bağımlılığından kurtulmak için Web İntihar Makinası Facebook yönetimi, sosyal paylaşım ağlarına savaş açan "Web 2.0 Suide Machine" uygulamaya karşı harekete geçti. 300 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en geniş sosyal ağı konumunda olan facebook, kullanıcılarının profillerini silen “Web 2.0 Suicide Machine” adlı uygulamanın siteye erişimini yasakladı. “Web 2.0 Suicide Machine” birkaç tıkla kullanıcıların facebook, myspace ve twitter gibi sosyal ağlardaki hesabını siliyor. Türkçesiyle “İkinci Kuşak İnternet'in İntihar Makinesi” adlı uygulama, “sizin enerjinizi çalan her şeyi silin” ve “sahte sanal dostlarınızı öldürün” sloganını kullanıyor. Sosyal ağlara savaş ilan edildi

Kurtulmak için ne yapmalıyım? Kurtulmak için ne yapmalıyım?(Alternatif) <LI class=MsoNormal>Kurtuluş Tanrı’nın karşılıksız bir armağanıdır (Romalılar 6:23). İsa kendi bedeninde bizim günahlarımızı üstlendi (1. Petrus 2:24) ve Tanrı’ya yasasına karşı işlenmiş cezaları kendi üzerine aldı ki bu da ruhsal ölümdür (Tanrı’dan sonsuza dek kopuş). Eğer kurtulmak istiyorsanız, günahkar olduğunuzu itiraf etmeli ve İsa’nın sizin günahlarınızı bağışlamasını dilemelisiniz. Sizin kendi işlerinizle (ör. Sevap, zekat, oruç, içten edilen bol dualarla) Tanrı’nın bağışını kazanamayacağınızı kabul etmelisiniz. O’nun sizin günahlarınızı bağışlamasını dua aracılığıyla isteyin. İsa’ya güvenmelisiniz. O’nu arayın, O sizi kurtaracaktır. Tövbe kurtuluşun bir parçasıdır. Bir kez kurtulduktan sonra artık Tanrı’yı hoşnut etmeyen...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih