Arşiv Sayfa 2 / Hrant Dink ile ilgili seçme videolar - Sayfa 2
| HRİSTİYAN FORUM
> Serbest Kürsü
: Hrant Dink ile ilgili seçme videolar - Sayfa 2 konusu 6204 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj hagop tarafından gönderildi. Hrant Dink ile ilgili seçme videolar <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/InlwxmqXJWk"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/InlwxmqXJWk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> Hrant Dink ile ilgili seçme videolar
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Hrant Dink ile ilgili seçme videolar konusu 6204 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj hagop tarafından gönderildi.
Hrant Dink ile ilgili seçme videolar konusuna benzer konular;
Hrant Dink Cinayeti BBP’nin gençlik örgütü isim değiştiriyor. Alperen Ocağı üyelerinin adı Hrant Dink, Danıştay ve Malatya katliamı olaylarına karışınca, yeni bir isim altında örgütlenmesi benimsendi.
ANKARA – Büyük Birlik Partisinin gençlik örgütü üçüncü kez isim değiştiriyor. MHP’deki ‘’Ülkü Ocakları’’ benzeri olarak kurulan ve ilk adı Nizam-ı Alem olan teşkilat, daha sonra ‘’Alperen Ocakları’’ adını almıştı. Ancak ocağın bazı mensuplarının adı, Hrant Dink cinayeti, Danıştay baskını ve Malatya katliamı gibi olaylara karışınca, yeni bir isim altında örgütlenmesi benimsendi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen ocaklarının kapatılıp, kurulacak bir vakıf ile eğitim-öğretim ve kültür çalışmaları yapılacağını bildirdi. Destici, bu kapsamda parti okulu açılacağını da söyledi. Helikopter kazasında...
Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... Benim bildiğim Hrant Dink, Tikko kurucularındandır ve ne kadar kalbinde Hristiyan inancı taşır bilinmez. Din ve iman gibi konuları siz ırkla ilişkilendirip hata yapıyorsunuz. Elbette öldürülmesi acı bir olaydır ama ben bu sitede daha önce Ermenilerin, Türk Ortodoks kilisesinden ''pislikler'' diye söz ettiklerini iyi hatırlayan biriyim. Nedense kimse bu hakaret karşısında o yazıları silmemişti. Hala yerinde duruyormudur bilemem ama Hrant'ın da Türkler hakkında kanları zehirli şeklindeki sözleri hala hafızamda canlı. Hrant Dink'in öldürülmesi ne kadar aşağılık bir eylem olsa da Ermenilerin, Türk Ortodokslardan bile pislikler şeklinde bahsetmeleri ne derece ırkçı bir ideoloji taşıdıklarına dair anlamlı bir örnektir. Dinin aynı olması dahi Ermenilerce önem taşımamaktadır. Bana kalırsa konuyu...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil