İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi
| HRİSTİYAN FORUM
> Serbest Kürsü
: İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi konusu 2593 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj 34_212 tarafından gönderildi. İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi Suudi Arabsitan'da "büyücülük" yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan kadının cezasının başı kesilerek infaz edildiği bildirildi. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada kadının başı kesilerek idam edileceği bildirilmi ancak detaya girilmemişti. Londra merkezli Daily Hayat gazetesine bilgi veren din polisi şefi Abdullah El Mohsen kadının insanları büyü ile tedavi ettiğini ve tedavi karşılığı 800 dolar aldığını iddia etti. 2009 yılında tutuklanan adı açıklanmayan kadının 60 yaşlarında olduğu ve infazının dün yapıldığı belirtildi. Eylül ayında da Sudan asıllı Abdulhamid bin Hüseyin bin Mustafa adındaki adam büyücülük yaptığı gerekçesiyle idam edilmişti. MYNET İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi konusu 2593 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj 34_212 tarafından gönderildi.
Suudi Arabsitan'da "büyücülük" yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan kadının cezasının başı kesilerek infaz edildiği bildirildi.
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada kadının başı kesilerek idam edileceği bildirilmi ancak detaya girilmemişti.
Londra merkezli Daily Hayat gazetesine bilgi veren din polisi şefi Abdullah El Mohsen kadının insanları büyü ile tedavi ettiğini ve tedavi karşılığı 800 dolar aldığını iddia etti.
2009 yılında tutuklanan adı açıklanmayan kadının 60 yaşlarında olduğu ve infazının dün yapıldığı belirtildi. Eylül ayında da Sudan asıllı Abdulhamid bin Hüseyin bin Mustafa adındaki adam büyücülük yaptığı gerekçesiyle idam edilmişti.
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI:Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Bu nasıl bir düşünce..Ölende öldürende insan İsa ölürken bu ithamlarda bulundu mu onun takipçileri isek biz haşa ondan mı üstünüz ki bu tarz bir söylemde bulunalım?
Bize karsi Orta Cag dönemini ön plana cikartip elestirenler. Orta Cagin yada orta cagdan bile geri olan bir zihniyetin 21. yüzyilda en vahsi sekilde gözler önüne cikmasi ve hala normal bir sey gibiymis gibi gösterilmesi ne kadar aci bir durumdur.
İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi konusuna benzer konular;
Rusça ayin yapan kilise Merhabalar,
İstanbul'da rusça ayin yapan kilise var mıdır? Eğer varsa kontak bilgilerini verebilir misiniz?
Saygılarımla, teşekkür ederim.
Büyücülük BÜYÜCÜLÜK<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Sizlere esenlik olsun.<o:p></o:p>
Son söylenmesi gereken sözü ilk başta söyleyeyim ki, düşünebilme fırsatı yakalayabilesiniz.<o:p></o:p>
Büyücülük; Ruhun Şeytan’a ve onun cinlerine satılması ve teslim edilmesidir.<o:p></o:p>
Birkaç büyücülük eylemine birlikte bakalım.<o:p></o:p>
Uğur, evham, kuruntu, korku, falcılık, sihirbazlık, fincancılık, afsunculuk, üfürükçülük, nazar boncuğu, at nalı, muska, tılsım, manyetizma, ispritizma, avuç okuma, eski zaman iskambil kağıdı açma, ölülerle konuşma, ruhları çağırma, seans, ak büyü, kara büyü... vb.<o:p></o:p>
Daha neler neler yazılabilir bu konuda.<o:p></o:p>
Bana Babalık Yapan Amcamı Kaybettim. Dün sabah itibariyle amcam Samatya'da kollarımda öldü! Başında içimden "Göklerdeki Babamız" duasını tekrar edip durdum. İçimden Efendimiz Rabbimiz İsa Mesih'e yalvardım ki onu kendi meskenlerinden birine alsın diye.
Ama ben tek başıma ne yapabilirim sevgili kardeşlerim. Ancak sizin gibi İsa'nın bedeninin üyelerine yalvarıyorum, amcamın ruhu için dua edin diye!
Amcamın adı Ahmet. Şimdiden her birinize teşekkür ediyorum.
Rab İsa'nın adıyla bu duamı ediyorum ki sizler ruhani sevginizi amcamın ruhundan esirgemeyisiniz!
"Ben sağlıklı olanlar için değil; hastalar için geldim"
finikeli kadının imanı isa ona : bırak önce çocuklar doysunlar dedi. çocukların ekmeğini köpeklere atmak doğru değildir.
kadın : haklısın rab.ama köpekler de sofranın altında çocukların ekmek kırıntılarını yer dedi
bu kısım markos'da finikeli kadının imanı olarak geçiyor.
fakat matta da aynı hikaye kenanlı kadının imanı olarak.ayrıca kelimelerde değişiyor biraz ve çocuklar kısmı efendilerin olarak değişiyor.
öncelikle burada anlatılmak istenen nedir ? vede niye iki farklı yerde kelimeler değişmiştir ? ki bu kelimeler eş anlamlı değil.kenan ile finike aynı mı bilemiyorum ama çocuklar ile efendilerinin kısmı aynı değil.
İsa’yı bu kadar özel yapan şey nedir? İsa’yı bu kadar özel yapan şey nedir?
Öyle olduğunu kendisi söyledi. Tanrı olduğunu söyledi.Yuhanna 8:58’de, “Size doğrusunu söyleyeyim, İbrahim doğmadan önce ben varım” dedi. Bu, ‘Ben’im’i Eski Antlaşma’daki Çıkış 3:14’ten alıntı yaparak kullandı. Tarihin ünlü ve büyük kişileri felsefeleri işaret edip, iyi fikirler öğrettiler. Sadece İsa kendi kendisine işaret etti ve Tanrı olduğunu iddia etti ve iddialarıyle örtüşen yetkiyle konuştu.
Onun yaptıklarıydı. İsa günahları bağışladı (Luka 5:20). Ölümden dirildi (Luka 24; Yuhanna 2:19-21), başkalarını ölümden diriltti (Yuhanna 11:43-44), ve suyun üzerinde yürüdü (Yuhanna 6:19). İsa’nın bu yaptıklarını, yeryüzünde ondan başka kimse yapamadı. Kimse de yapamaz. İsa özeldir ve bundan dolayı ondan şüphe duyulamaz.
Kaynak:...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil