Katolik İlahileri - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Katolik İlahileri - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
xenomur

Katolik İlahileri

Merhaba,

Acaba bu ilahilerin notalarını özellikle de piyano partüsyonlarını bulabileceğimiz bir yer var mı ?

Esenlikler,

[B][COLOR=red]Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.[/COLOR][/B]

Katolik İlahileri

hristiyanlık
cn_35

Katolik İlahileri

Çok güzel bir paylaşım.Ellerinize Sağlık.

Katolik İlahileri

hristiyanlık
nicoletta

Katolik İlahileri

Harika bir paylaşım.. çok güzel..
rabbimin çalışmalarınızı bereketlesin..

Katolik İlahileri

hristiyanlık
KaraYilan

Katolik İlahileri

Kardeşim güzel paylaşım. Bunu hangi siteden aldığını biliyorum. Acaba site yöneticisinden izin aldın mı bunları buraya yapıştırırken.

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:MP3 linki yapıştırmak için izin almak gerekmez, ilgili linkler o siteye link verir şekildedir, bu sitede değildir.

Katolik İlahileri

hristiyanlık
yuhannapolikarp

Katolik İlahileri

Merhaba

www.theofilos.org sitemizde sol menüdeki dua'yı tıklayın. Sağda açılacak olan "Radio Theofilos"u tıklayın.
İlahilerimi mp3 olarak oradan indirebilirsiniz.

Sevgiler
Yuhanna Polikarp

Katolik İlahileri

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Katolik İlahileri konusuna benzer konular;

Katolik olmak Selam kardeslerim.Benim bir sorum olcak.Vaftizli degilim ama uzun zamandir katolik kilisesine gidiyorum.Vaftizli olmadigim icin bazi insanlar hristiyan olmadigimi soyluyorlar ve bu da beni cok uzuyor.Cevap yazarsaniz sevinirim.Rab sizinle olsun. Yönetim Notu: Sevgili kardesim, bir soru sormamissin ki cevap bekliyorsun.

Katolik olmak? Merhabalar ben istanbulda yaşayan bir rab isa mesih imanlısıyım,Rabbimizi kendi çabalarımla 15 yaşındayken tanıdım ama protestan kilisesinde eğtim aldım nedendir bilmiyorum her zaman içimde azizlere meryem anaya ve katolik kilisesine saygım ve ilgim olmuştur.Kendi kilisem ve cemaatimiz katolik kilisesine tamamen karşılar ne yazıkki benim aksime ama ben katolik eğtimi almak ve iyi bir katolik olarak rabbimize layık bir şekilde yaşamak istiyorum.İstanbul anadolu yakasındayım bana yardımcı olabilicek imanlı kardeşlerimiz varsa çok mutlu olurum,rabbin lutfu sizlerle olsun.

Katolik Dönüşler Katolikliği Kabul Edenler http://www.giottodibondone.org/St-Paul-1290s.jpg Aziz Paul: Museviydi Isa Mesih'in Havarisi oldu. http://www.homeatfirst.com/2007/Emperor%20Constantine%20at%20York%20Minster.jpg Imparator Constantine: Pagandi, Katolikligi kabul etti.

Katolik İkonalar http://i48.tinypic.com/15fuyp.jpg Ender bir sanatsal güzelliğe haiz Pantokrator (her şeyi yöneten Kişi) Mesih İkonası Mezmur yazarının “Sen insanların en güzelisin, lütuf saçılmış dudaklarına” (Mzm. 45, 3) sözlerini çağrıştırmaktadır. Bu övgüyü Rab İsa’ya yakıştıran Aziz Yuhanna Krisostomos şöyle yazıyordu: “Mesih yaşamının en güzel dönemindeydi. Ruh’un gücüne sahipti; ruhundan ve vücudundan olmak üzere ondan çift yönlü bir güzellik yansıyordu” (Yunan Kilise Babalarının yapıtları 52,479).<o:p></o:p> Bu ikona, tasvir diliyle İsa’nın yalnız insanlığın görkemini değil aynı zamanda Tanrısallığının parıltısını da göstermeyi başararak ilk Ekümenik Konsillerin sentezini oluşturuyor. Mesih’in üzerinde kırmızı bir...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : 2- Katolik İlahileri - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler