Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir"

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" konusu 699 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi. Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" Kılıçdaroğlu: “Annem Ermeni de olabilir” http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/fft16_mf1348615-231x300.jpg Kılıçdaroğlu: “Annem Ermeni de olabilir” Kemal Kılıçdaroğlu Milliyet gazetesi yazarı Mehveş Evin’in yaptığı söyleşide Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği “kutsalları yok” söylemi ve annesinin Ermeni olabileceğine yönelik söylentilerin karşısındaki yanıtı dikkat çekiciydi. Uzun olan söyleşinin önemli bulduğumuz satırlarını sizlere sunalım istedik. İşte Mehveş Evin’in “Kasetten Siyaset Çıkarıyor” başlıklı yazısındaki o bölüm. ANNEM ERMENİ OLSA: (Başbakan’ın “Kutsalları yok” sözü hakkında) Ne derlerse desinler. Annemizin Ermeni olmasından tutun, neler söylediler… Ailemin kimliğini sorgulamak, insan haklarına aykırı. Annem Ermeni de olabilir ya!... Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir"

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" konusu 699 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi.

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-05-11, 01:45
KSAdmin

Kılıçdaroğlu: “Annem Ermeni de olabilir”

Kılıçdaroğlu: “Annem Ermeni de olabilir”
Kemal Kılıçdaroğlu Milliyet gazetesi yazarı Mehveş Evin’in yaptığı söyleşide Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği “kutsalları yok” söylemi ve annesinin Ermeni olabileceğine yönelik söylentilerin karşısındaki yanıtı dikkat çekiciydi. Uzun olan söyleşinin önemli bulduğumuz satırlarını sizlere sunalım istedik. İşte Mehveş Evin’in “Kasetten Siyaset Çıkarıyor” başlıklı yazısındaki o bölüm.
ANNEM ERMENİ OLSA: (Başbakan’ın “Kutsalları yok” sözü hakkında) Ne derlerse desinler. Annemizin Ermeni olmasından tutun, neler söylediler… Ailemin kimliğini sorgulamak, insan haklarına aykırı. Annem Ermeni de olabilir ya! Annemi seviyorum, Allah rahmet eylesin.

Tags: chp, ermeni, kaset, kemal kılıçdaroğlu, milliyet, recep tayyip erdoğan

http://www.hristiyangazete.com/2011/...i-de-olabilir/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir"

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-05-11, 02:00
Sixarrows

Kılıçdaroğlu Ermenidir veya değildir. Aslında dikkat çekmek istediği şey Ermeni olmanın kötü bir şey olmadığı. Bunun için Ermeni olduğumu iddia etseler de benim için sorun değil diyor.

Bu ülkenin böyle bir başbakana ihtiyacı var.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir"

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-05-11, 13:00
SELEUKOS_NIKATOR

Sixarrows
Kılıçdaroğlu Ermenidir veya değildir. Aslında dikkat çekmek istediği şey Ermeni olmanın kötü bir şey olmadığı. Bunun için Ermeni olduğumu iddia etseler de benim için sorun değil diyor.

Bu ülkenin böyle bir başbakana ihtiyacı var.
Umarim anadolunun eski halklarindan biri olan ermeniler, kendilerini kendi topraklarinda ifade edebilirler. Son 50-60 yilda ermeni kelimesi topraklarimizda bir küfür olarak nitelendiriliyordu.

Kilicdaroglu kendi partisinin yolunu degistirdigini gözükmektedir. Ben sahsen buna inaniyorum.. Lakin baska hristiyanlarin bu konuda biraz tesebüsleri oldugunun kanaatindayim ve sonuc olarak onlara da hak verebiliyorum cünkü, mazide CHP güvenilmezdi dolayisiylan Sn. Kilincdaroglu ister secimi kazansin istersede kazanmasin gittigi yoldan dönmez ise o zaman kendi kazanacagini ifade ederim. Ve gercek bir halk partisi olabilecegini yani tüm insanlarimizin partisi olabiliceginin sansini büyük bir sekilde artiracagina inaniyorum.

Simdi sunu da ifade etmek isterim, sadece CHP degil Türkiye de bulunan bütün partiler yolarini degistirdiler veya degistirmek üzereler yani tamamen demokrasi anlamini veya halk arasinda esitlik getirmelerini cabasindalar..Bunlar ülkemiz icin büyük adimlardir...Hatta umadigimiz MHP bile bunu yapiyor..

Elbet secimden sonra cogu partilerin gercek yüzünü gösterecek ve ne kadar demokrasi ve esitlik kabul etiklerini göstereceklerdir.

Ben sahsen, demokrasilesme cabasinda olan tüm partilere destek verilmesinin kanaatindayim. Onlar kendi halklarina ve azinliklara esitlik buyuruyorlarsa biz kapilarimizi onlarin yüzü önünde kapatmamamiz sarttir ve kapilarin acik birakilmasini tavsiye ederiz.

Bunlar benim sahsi düsüncelerimdir ve bu ne mezhepimin nede mensup oldugum Kilisenin fikrini aktariyorum.

Sevgiler

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-05-11, 13:52
SWART23

:) çok komik.... umarım halkımız takiyyeyi görür .... Hatırlatmak isterim kısa bir zaman önce CHP li bir dinazor yanlış hatırlamıyorsam Sn.Cumhurbaşkanın annesi için ermeni gibi bir laf etmişti..( yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin ) en büyük kıyameti mevcut iktidar partisi koparmıştı... Ama şimdi bakıyorum da aynı şeyi onlar yapıyor... Aklı başında biri çıkıpta demezmi, ya kardeşim sen şu zamanda böyle demiştin, ama şimdi aynı şeyi sen yapıyorsun, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye... Hem ermeni olmuşssa ne olmuş? yıllardır bu topraklarda yaşamadılarmı?.... emperyalistlerin oyunları nedeni ile zulüm görüp haksız yere bu topraklardan sürülmedilermi?

Ermeni olmak ne zamandan beri suç bu ülkede ? hani herkese eşitlikti? işte takiyyenin büyüğü... daha delil mi lazım... sansürlü olmasına rağmen bakın basına..hatta yandaş basına bakın... takiyyeyi göremiyormusunuz...

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-05-11, 21:48
huzurlu

Bakınız, şu Ermenidir, bu Kürttür, bu Türk'dür şeklinde etnik kökenleri kişisel olarak alıp bunu alakasız konularda bir sıfat olarak kişinin adının önüne bir takı olarak getirmek ırkçılıktır. İnsanlıkta bunun yeri olamaz. O herif yahudi. Adamının babası ermeniymiş zaten ne bekleyeceksin? vs. gibi yorumlar insanlık dışıdır. Geçenlerde Cumhurbaşkanının annesi ermeni yorumu yapıldığında cumhurbaşkanının çıkıp bunu yalanlama ihtiyacı hissetmesi bile çok ayıpı. Kılıçdaroğlunu bu konuda tebrik etmek gerekir. Herkesin bir etnik kökeni tabiki vardır. Bu kişilerin özelidir. Bunun üzerinden yorum yapılamaz. Yapılmamalıdır. Buna saygı duyulur. Bu bir realitedir. Çoğunluk etnisitenin azınlığa zulmetmesini ve aşağılamasını nasıl yanlış buluyorsam etnisite üzerinde azınlıkların da biraraya gelerek ortak vatana zarar verici, bölücü faaliyetlerine de o kadar yanlış buluyorum. Hatta bu nedenle çoğu zaman ben de yanlış anlaşılıyorum. Oysa bugün Bulgaristandaki ya da Yunanistandaki Türk etnisitesine mensup hisseden kişler bu ülkelerde ayrılıkçı ve bölücü hiziplere başvururlarsa bunu da kişisel olarak asla tasvip etmem. Yunanistandaki ahmetin mehmetin vatanı Yunanistandır. Dini, etnisitesi ne olursa olsun herkes bu konuda kişisel saygı ve sevgi görmeli ve bunun karşılığında da herkes bağlı bulunduğu devlete ve yönetime tam bir itaat içerisinde bulunmalıdır. Ermeni, rum, türk, çerkez, boşnak, arnavut vs.. bu ülke sınırları içerisinde yaşayan herkes her konuda eşit haklara sahip bir şekilde barış ve kardeşilik içerisinde yaşamalıdır. Evet benim annem de ermeni olabilir, senin baban da kürt.. Ne farkeder. Hangi soyun bir diğerine ne üstünlüğü olabilir.

Kendi devletimin egemenlik sınırları dışında yaşayanları tukaka mı ilan edeceğiz pekiyi? Tabiki hayır. Kendi yönetimine sadakat ve sevgiyle bağlı olmak ile komşu halkların insanlarına düşmanca yaklaşmak arasında nasıl bir bağ olabilir? Varolsun dünyanın bütün iyi insanları. Ne yani sırf kendimle aynı ülkede yaşıyor diye bir pedofili katili, komşu ülkede yaşayan ve kendi çocukları için canını feda eden bir anneden daha mı üstün tutacağız? Olabilir mi böyle bişey.(teolojik bir konudanbahsetmiyorum. Zira rabbin gözünde kimin ne olduğu konusunda yargı koyamayız). İyiliğin meşalesini elinde tutan tüm insanları Tanrı korusun. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar onlar arasında bir kardeşlik vardır. Ülkeler değişir belki ve ben yaşamımın geri kalanını rusyada yaşamak zorunda kalırım ve o zaman da beni insanlar yanlış değerlendirp bu sefer de rus milliyetçisi olmakla suçlarlar davamın soyla sopla olmadığı ve kimseye düşmanlık beslemediğim halde. Çünkü bu sefer de ruslar veya rusyayla sorunu olan herkesin tepkisini üzerime çekmiş olurum :) Oysa değişmeyen tek bir şey vardır iyi insalar kümesi.. İşte bu iyi insanlar kardeşliğinin kalıcı bir ferdi olmak da Rabbin yolunda kişinin kutsallaşmaya giden yolundan geçer. Bu nedenle Hristiyan değil miyiz zaten? Pederimiz katakümen derslerinin ilkinde bize sizler aziz olmak amacıyla Hristiyan oluyorsunuz bunu unutmayın demişti.

Şimdi tüm bunları ben burada neden yazdım? Aslında belki de kendimi açıklama ihtiyacı hissetmişimdir. Zira sanırım normalin dışında bir profile sahibim burada. Ve bu da doğa kanunudur ki tepki getiriyor. Beyaz koyunların arasındaki siyah yavru kuzuya kurtlar zarar vermeden önce onu kendi koyun akrabaları tecrit ederler, dışlarlar.. Bu bir tabiat kanunudur. Ben de belki siyah kuzu profili verdim ya da ben öyle hissettim. Ama ne yapayım? Ben de böyleyim işte. Rengimden ziyade türüme dikkat edilmesini istiyorumdur :) kimbilir..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kılıçdaroğlu: "Annem Ermeni de olabilir" konusuna benzer konular;

İslami medyada "haç" ve "T" harfi üzerinden misyonerlik propagandası suçlamaları Milliyet Gazetesinin internet sitesi olan www.milliyet.com.tr haber sitesinin spor sayfasında “Sakatlık” işareti karşılığına Kızılhaç işareti konulmuş. Milliyet Hıristiyan bir ülkede mi yayın yapıyor, Milliyet’in okuyucu kitlesi Hıristiyan mı? Türkiye’de sağlık hizmetlerinin işareti KIZILAY’DIR. Ülkemizde yayın yapan bütün kurum ve kuruluşlar sağlık hizmetlerini gösteren amblem yerinde Kızılay logosunu kullanmaktadır. Milliyet internet sitesinde de doğal olarak “KIZILAY” olması gerekirken hangi mantık ile Milliyet yayınlarında Kızılhaç kullanılmaktadır merak ediyoruz. Milliyet gazetesinin internet sitesi olan milliyet.com.tr.’de misyonerlik mi yapılıyor? Milliyet gazetesinin yetkililerinin bu olaydan haberleri yok mu? Haberleri yoksa bu daha da büyük sorun. Şayet haberleri var olduğu...

Vladimir Putin: "Babam Komünist'ti, annem beni gizlice vaftiz ettirdi" Rusya Başbakanı Vladimir Putin Hz. İsa’nın doğum gününü memleketi St. Petersburg’da Spaso-Preobrajenski Katedral’inde katıldığı ayinle kutladı. Rus Ortodoks ayini sonrası basına yaptığı açıklamada kilisenin kendisi için tarihi önemi olduğuna değinen Putin, bir buçuk yaşında iken annesinin gizlice kendisini kiliseye getirerek vaftiz ettirdiğini söyledi.Basın mensuplarının vaftizle ilgili anılarını sorması üzerine Rusya Başbakanı, “Bir buçuk yaşında bir şeyler hatırlamam mümkün değil. Ancak annemin çok az anlattıkları hatırımda. Annem ve komşuları babamdan gizlice beni bu kiliseye vaftiz için getirmişler. Babam Komünist Parti üyesi ve çok güçlü bir adam. Vaftizi babamdan gizlemişler… Papaz ismimin Mihail olmasını önermiş. Ancak önceden Vladimir konduğunu söylenince artık öylece kaldı. Bir...

"İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! - Yiğit Bulut "İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! (3 Haziran 2009) - Yiğit Bulut - Vatan Gazetesi "Evrim-yaratıcı zeka" yazılarımı bitirdim ama sağolsunlar "köşe yazarı arkadaşlarım ve mail grupları" devam ettiriyorlar. Bazı dostlarım yazmışlar "milliyetçi bir çizgi, okyanus ötesinde icat edilen Darwin karşıtı bir çizgi ile nasıl uyuşur"! Bazıları daha da ileri gitmişler ve beni "kara gömlekli" olmakla suçlamışlar! Neyse "kara cüppeli" dememişler! Bu "karşılaştırmalara", yine o yazıları yazanlardan biri olan dostumun cümlesi ile "aklım şaştı"! Türkiye'yi "sevmek" Darwin'i desteklemekle mi başlıyor? Veya Darwin'in teorilerini tatminkar bulmayıp "dahasını" arayanlar, Türkiye'yi sevmiyorlar mı? Sevgili dostlar, "saçmalık" tam olarak burada başlıyor! Vay "itici güç" dedi, vay...

"Böyle bir insan nasıl Hıristiyan olabilir? Yanıtlasana" - Yuhanna Krisostomos Böyle bir insan nasıl Hıristiyan olabilir? Yanıtlasana. Işığınız insanların gözlerinde parlasın. Kendi ‘yoksulluğunu öne süremezsin. Çünkü iki kuruş veren dul gelip, seni suçlayacaktır. "Ne altınım, ne de gümüşüm var" derdi Petrus, vazgeçilmez gıdalara sahip olmadığından açlık çekmiştir. Alt tabaka doğmuş olmanı da öne süremezsin. Çünkü Havariler tanınmayan, kökenleri bilinmeyen insanlardı. Cehaletine de sığına*mazsın. Çünkü onlar da kültürsüz insanlardı. Sağlıksız olduğunu da iddia edemezsin. Çünkü Timoteus da aynı durumda idi: sık sık rahatsızlanırdı. Elinden geleni yapmak isteyen herkes karşısındakine yardım edebilir. Meyve vermeyen ağaçların ne denli güçlü, güzel, iyi gelişmiş, bol yapraklı ve yüksek olduklarını görmüyor musunuz? Oysa ki, bir bahçemiz olsaydı, meyve...

Ermeni Patriği Mesrob II: "NEFRET YIKAR, SEVGİ BİNA EDER" Hürriyet Gazetesi mensuplarından Sefa Kaplan'ın Patrik Mesrob II Hazretleriyle yaptığı mülakatın çözümünü kesintisiz olarak yayımlıyoruz (27/06/2006). SEFA KAPLAN: Başpatrik Karekin II’nin ziyareti öncesinde cemaatinizde bir takım endişeler taşındığı konusunda haberler yayımlandı. Nasıl geçti ziyaret, bu ziyareti nasıl değerlendiriyorsunuz?<o></o> <o> </o> MESROB II: Genelde olumlu ve cemaati manen coşturan bir havada geçti diyebiliriz. Sorularınızı yanıtlamaya başlamadan önce Karekin II'nin ünvanının “Başpatrik” değil genel anlamına gelen “Katolikos” olduğunu hatırlatmak isterim. Kilise'de “Başpatrik” diye bir rütbe yoktur. Tüm dillerde kullanılması gereken ruhanî ünvan “Katolikos”tur. İmparatorluk veya Krallık başkentlerinde görev yapan episkoposlara “Patrik” veya “Papa”, etnik...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih