Arşiv Sayfa 10 / Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum - Sayfa 10

Arşiv Sayfa 10 Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum - Sayfa 10 konusu 9112 kez okundu, 47 kez cevaplandı. En son mesaj AKAY tarafından gönderildi. Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum Müslüman bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm dolayısıylada seçme şansım yoktu müslümandım ama camiye bir kez bile gitmedim. Ufaklığımdan beri hristiyanlığa hep bi sempatim olmuştu. Şu anda müslüman biri değilim kendimi müslüman olarak görmüyorum. Kiliseye gidip imanlı birisi olmak istiyorum fakat bundan bi kaç hafta önce İzmire tatile gelen bi arkadaşın yazısın okudum. Hristiyan olduğu halde bi kaç kiliseyi dolaşmış ve içeriye alınmamıştı. Bende İzmirde yaşayan biriyim aynı durumun benimde başıma gelmesinden çekiniyorum. Etrafımda hristiyan biriside yok ne yapacağıma karar veremedim. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler. Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum konusu 9112 kez okundu, 47 kez cevaplandı. En son mesaj AKAY tarafından gönderildi.

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 6 7 8 9 10

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-05-12, 09:29
Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum
AKAY

merhaba,öncelikle bir kutsal kitap edinin ve dua ile okuyun daha sonra iman ederseniz yani isa mesihi rab ve kurtarıcı olarak kabul ederseniz bir kilise bulun ibadetlere katılın çekinmeyin samimi bir hristiyan din adamı bulun ve konuşun eğitim bir yada iki yıl sürer sonra vaftiz olursunuz.her mezhepte katolik ortadoks protestan imanında samimi insanlarda vardır imansız insanlarda vardır.Rab İsa sizi bereketlesin.kutsal kitap ve isa mesih ne söylerse hristiyanlık odur.saygılarımla

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-05-12, 18:52
meurtre

Merhaba sevgili akay ne demek istedigini anlamadim
Siz samimi olanlari imanli samimi olmayanlari imansiz olarak mi goruyorsunuz anlamadim. Isa yi rabbi olarak kabul eden herkes imanlidir samimi olsada olmasada. Ve soruyorum bir protestan olabilirsiniz ama katolikleri ve ortodokslarin degerlerini nasil ice sayabilirsiniz size gore Hristiyanlik rabbin sozleri olabilir. Lutfen yazilarinizi dikkatli yazin burada sadece protestanlar bulunmuyor.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussunmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-05-12, 23:18
AKAY

merhaba sevgili kardeşim onu kastetmedim,samiyetsiz derken üç mezheptende olabilir ama sözde imanlı olur samimi incile Rabbin sözlerine göre davranan inandığını yaşayan hristiyanı kastettim.

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 6 7 8 9 10  

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum konusuna benzer konular;

kiliseye katılmakla ilgili 1-Bir kiliseye katılamayan bir hrıstıyan ne yapmalı. 2-Vaftif olmak için kişi kiliseye katılamıyorsa nasıl bir yol izlenir, Esenlikler

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? Merhaba Bir arkadaşım bana sorduğu soruyu cevabını bilmediğim için burada soruyorum. Hayız durumu yani adet görmek kiliseye gitmeye engel mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hangi Kiliseye Gitmeliyim? Merhaba kardeşlerim, Artık en kısa zamanda bir Ortodoks Kilisesine gidip katekümenlik eğitimlerime başlamayı planlıyorum. Hangi Ortodoks Kilisesine gitmeliyim? Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama yaz tatili sebebiyle Bursa'ya ailemi ziyarete geldim ve bir kaç hafta sonra İstanbul'a geri döneceğim. Hangi Ortodoks Kilisesine gitmeliyim ve gittiğimde neler söylemeliyim? Katekümenlik eğitimi nasıl olur? Cahilliğim için beni bağışlayın. Yardımlarınızı bekliyorum. Esen kalın. RAB'bin ışığı her zaman üzerinizde olsun.

Neden Kiliseye Katılmalıyım? Neden Kiliseye Katılmalıyım? Yeni Antlaşma sık sık yerel toplulukların önemini vurgular</U>. Aslına bakarsanız, Müjde’yi vaaz ettiği şehirlerde Pavlus’un yerel cemaatleri oluşturması onun hizmetindeki izlediği yoldu. İbraniler 10:24-25 ayetleri her inanlının yerel topluluğun bir parçası gibi olmasını buyurur ve bunun neden gerekli olduğunu gözler önüne serer. “Birbirimizi sevgi ve iyi işler için nasıl gayrete getirebileceğimizi düşünelim. Bazılarının alıştığı gibi, bir araya gelmekten vazgeçmeyelim; o günün yaklaştığını gördükçe birbirimizi daha da çok yüreklendirelim.” (İbraniler 10:24-25) İnanlı kardeşleri dikkatlice “sevgiye ve doğru eylemlere” teşvik etmek için gerekli olan dostluk düzeylerinin oluşmasına kendini adamış kişiler yalnızca yerel topluluklarda bulunur....

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih